reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Raczej bez zmian. Byliśmy w klinice niepłodności bo były darmowe konsultacje, miałam pecherzyk dość spory dostalam zastrzyk z octrivel (nie wiem czy dobrze napisałam) do tego luteine i dupka, a teraz czekamy. Ogólnie lekarka mega fajna poprawiła mi humor, u powiedziała że mój gin dobrze mnie leczy. Jeśli się nie uda przed 4 miesiące zgłosić się do niej będzie szukała przyczyny, a powiedziała że w tej chwili nie ma się do czego przyczepić.

A jak u Was ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie,ze byliscie w tej klinice. Moze teraz sie uda. A kiedy masz termin @?

U nas dobrze. Jestesmy juz po chrzcinach, a dzis bylysmy na szczepieniu.
Lili ma 60cm i wazy 5800.

iv09zbmhlcesvvs1.png

reklama
1,24cm szczęścia do kochania :) wszystko dobrze, serduszko bije :) 22.12 mam się zgłosić na badania prenatalne, moja ginekolog nie widzi nic niepokojącego :) maluszek rośnie z usg 7+3 :)

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super cieszę się strasznie, nie potrzebny był stres teraz odpoczywajcie :)

To fajnie,ze byliscie w tej klinice. Moze teraz sie uda. A kiedy masz termin @?

U nas dobrze. Jestesmy juz po chrzcinach, a dzis bylysmy na szczepieniu.
Lili ma 60cm i wazy 5800.

iv09zbmhlcesvvs1.png
Termin @ mam na początku grudnia, nie nastawiam się bo dla mnie to już raczej nie realne, doczekamy 4 miesiące i będziemy szukać przyczyny.

To już duża kobietka z niej :) a jak zniosła chrzciny ?

Termin @ mam na początku grudnia, nie nastawiam się bo dla mnie to już raczej nie realne, doczekamy 4 miesiące i będziemy szukać przyczyny.

To już duża kobietka z niej :) a jak zniosła chrzciny ?

Moze teraz jak sie nie nastawiasz to sie uda. Trzymam za was kciuki[emoji4]

O chrzcinach juz zapomnialysmy, bo byly 4tyg temu. Na szczescie byla grzeczna. Cala msze przespala, a po mszy w restauracji ja wszyscy bawili[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

Moze teraz jak sie nie nastawiasz to sie uda. Trzymam za was kciuki[emoji4]

O chrzcinach juz zapomnialysmy, bo byly 4tyg temu. Na szczescie byla grzeczna. Cala msze przespala, a po mszy w restauracji ja wszyscy bawili[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png
Dobrze pamiętam że Liliana ma 2 miesiące? Ten czas szybko leci :)

reklama
Dzisiaj byłam u gina,bo nie mogłam wytrzymać,ale niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tyg i powinno już się pojawić.I takie moje pytanie może ktoś będzie wiedział.Tak.jak wcześniej pisałam,że jestem jeszcze na zwolnieniu po tym poronieniu dostałam jeszcze od rodzinnego do piątku i już koniec ze zwolnieniem,bo powiem szczerze,że trochę już się boje pytać o zwolnienie żeby już ZUS się nie doczepił.Pomysłam sobie,że mam jeszcze nie wykorzystany urlop tak zebym poszła na urlop i bym powiedziała dla kierowniczki,ze.jak skończę urlop to dam wypowiedzenie a potem w między czasie bym dała zwolnienie jak już gin by mi dał.Jak myślicie???

Do góry