reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Olciakkk bardzo Mi przykro, że i Ty tutaj dołączyłaś. Światełko dla Twojego Aniołka*** córcia czuwa nad Wami teraz [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx tylko Mi tu się nie załamywać proszę!!! Bo kopala w tyłek dam!!! Zobaczysz, że w najmniej oczekiwanym momencie ukażą się dwie kreseczki!!! Swoją drogą koniecznie zrobiła bym badania mężowi. Bo coś Mi nie gra u Was.

@Ewelina271990 Ja też widzę cień na teście. Trzymam kciuki żeby to była fasolinka!!!!

Dziewczyny przesyłam Wam fluidki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Oby wszystkie historie z tego wątku miały szczęśliwe zakończenie!!!! Wierzcie w cuda tak jak Ja wierzyłam i noszę Swoje pod serduszkiem.

Byłam dzisiaj na drugim połówkowym i kolejny lekarz potwierdził, że Adaś zdrowy. Waży już 556 gram[emoji7][emoji7][emoji7]
1509709324-749d54f94a8b6475-aaaaaa.jpeg

@xxEwelaxx tylko Mi tu się nie załamywać proszę!!! Bo kopala w tyłek dam!!! Zobaczysz, że w najmniej oczekiwanym momencie ukażą się dwie kreseczki!!! Swoją drogą koniecznie zrobiła bym badania mężowi. Bo coś Mi nie gra u Was.

@Ewelina271990 Ja też widzę cień na teście. Trzymam kciuki żeby to była fasolinka!!!!

Dziewczyny przesyłam Wam fluidki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Oby wszystkie historie z tego wątku miały szczęśliwe zakończenie!!!! Wierzcie w cuda tak jak Ja wierzyłam i noszę Swoje pod serduszkiem.

Byłam dzisiaj na drugim połówkowym i kolejny lekarz potwierdził, że Adaś zdrowy. Waży już 556 gram[emoji7][emoji7][emoji7]

Swietne wiesci. Cudowny Adaś<3

☆ Walczyć o marzenia ☆

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
To super i niech zdrowo rośnie...

To super i niech zdrowo rośnie..

Cześć dziewczyny przyszła @ kolejny miesiąc nie udany :( nam to już się chyba nigdy nie uda :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie trać nadziei wiem, że jest bardzo ciężko. My wcześniej staraliśmy sie 2 lata - różne badania, monitoring itd. Lekarz mówił żebym wyluzowała - ale jak. I wtedy kiedy straciłam nadzieje i pojechaliśmy na wyjazd. Ja już była pewna, że zaczniemy in vitro wzięłam namiary do klinki, przeliczyłam ile będzie nas to kosztowało. I zaszłam w ciąże właśnie w tym miesiącu kiedy totalnie odpuściłam bo myślałam że bez in vitro się nie obejdzie ( nie skończyło się dobrze ale dało mi nadzieję że mogę zajść w ciąże). Czyli coś w tym jest żeby o tym nie myśleć i wyluzować - ja też jeszcze nie wiem jak to osiągnąć ale nie traćmy nadziei :)

reklama
Do góry