reklama
aga_agi
Fanka BB :)
Piękna gratulacje!Dziewczyny melduję że dokładnie 11 miesięcy po poronieniu, 10.10 o godz 9:42 przez cc na świat przyszła nasza Helenka [emoji173] 57cm i 3600g [emoji7]
Trzymam kciuki za kolejne Maluszki [emoji173] Uwierzcie że marzenia się zpełniają [emoji7][emoji173]
gratulacje piekna :*Dziewczyny melduję że dokładnie 11 miesięcy po poronieniu, 10.10 o godz 9:42 przez cc na świat przyszła nasza Helenka [emoji173] 57cm i 3600g [emoji7]
Trzymam kciuki za kolejne Maluszki [emoji173] Uwierzcie że marzenia się zpełniają [emoji7][emoji173]
czy ja cos przegapiłam ? Lilianka ma 1 mc? :*Gratuluje kochana[emoji4]
Ale ten czas szybko leci[emoji4]
Sliczna dziewczynka[emoji4]
A może macie ochote uzupełnic naszą liste
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
alunia87
Trzeba wierzyć ze się uda [emoji4],a do marca jest jeszcze dużo czasu [emoji4]na starania.@alunia87 uuu zleci do marca raz dwa
A ja mam nadzieję że do marca to już będę kiełkować fasolką ambitny plan tylko czy się zrealizuje..
Miłego dnia dziewczyny [emoji3]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
DorciaMamaOlka
Zobaczysz jak szybko końcówka zleci [emoji6] Ja z perspektywy czasu mogę powiedzieć że ciąża minęła błyskawicznie, choć początek się ciągnął [emoji6] Jeśli chodzi o zakupy to ja bym już na tym etapie ciąży nie potrafiła sobie odmówić przyjemności kompletowania wyprawki [emoji16]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Tak, Lilianka wlasnie dzis ma rowny miesiac[emoji4]gratulacje piekna :*
czy ja cos przegapiłam ? Lilianka ma 1 mc? :*
A może macie ochote uzupełnic naszą liste
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
aga_agi
Sto lat dla Lilianki ☺Tak, Lilianka wlasnie dzis ma rowny miesiac[emoji4]
justys0702
reklama
Zaaaneta
Hej wszystkim
Dziewczyny nie śpię już chyba 5dzień w tym dwie noce zero snu, jestem wykończona już nie wiem co robić.... Nie mogę spać mam jakieś leki,nerwy nie wiem o co chodzi....ostatnie dwa tygodnie chorowalam a to katar,później angina i antybiotyk i teraz jak mi lepiej nie mogę się wyspać, jestem wykończona choroba i bezsennoscia nie wiem co mam robić.... Płakać mi się chce... Taka bezradność mnie ogarnęła nie wiem czy to ciąża tak wpływa czy choroba a dopiero później hormony, co ja mam robić? Nawet mam wrażenie że już mam depresję bo jak w nocy nie śpię i chodzę to szał mnie bierze
Dziewczyny nie śpię już chyba 5dzień w tym dwie noce zero snu, jestem wykończona już nie wiem co robić.... Nie mogę spać mam jakieś leki,nerwy nie wiem o co chodzi....ostatnie dwa tygodnie chorowalam a to katar,później angina i antybiotyk i teraz jak mi lepiej nie mogę się wyspać, jestem wykończona choroba i bezsennoscia nie wiem co mam robić.... Płakać mi się chce... Taka bezradność mnie ogarnęła nie wiem czy to ciąża tak wpływa czy choroba a dopiero później hormony, co ja mam robić? Nawet mam wrażenie że już mam depresję bo jak w nocy nie śpię i chodzę to szał mnie bierze