reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Najpierw chciałabym się przywitać z wami dziewczyny. W sobotę miałam poronienie samoistne. Dalej jest Mi ciężko z tym co się stało. Nie mogę zrozumieć dlaczego co zrobiłam nie tak. Tysiące pytań w głowie. Jedno tylko trochę podnosi Mnie na duchu, że nie odpuszczę, że będę się starać dalej. Choć teraz jest strasznie trudno ciężko na sercu. Mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na nurtujące Mnie pytania. Miłego Wieczorku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Najpierw chciałabym się przywitać z wami dziewczyny. W sobotę miałam poronienie samoistne. Dalej jest Mi ciężko z tym co się stało. Nie mogę zrozumieć dlaczego co zrobiłam nie tak. Tysiące pytań w głowie. Jedno tylko trochę podnosi Mnie na duchu, że nie odpuszczę, że będę się starać dalej. Choć teraz jest strasznie trudno ciężko na sercu. Mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na nurtujące Mnie pytania. Miłego Wieczorku

Witaj Aneta. Szkoda że w takich okolicznościach się spotykamy.. bardzo Ci współczuję, możesz na nas liczyć. Wszystkie się tu wspieramy. Chodź jest ciezko

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta to nie jest wina zadnej z nas i niestety ale jestesmy w ciazy bezsilne(oczywiscie nie mam na mysli patoli co pije i pali)..brzmi to strasznie ale widocznie tak mialo byc.. Organizm jest tak madry ze nie doposcil do wielkich wad rozwojowych i tylko to mnie pocieszalo.Mam nadzieje ze teraz pod sercem nosze zdrowe dziecko choc strach jest ciagle.. Najpierw czy w ogole zarodek bedzie.. teraz codziennie czy te serduszko co widzialam jeszcze bije..a pozniej prenatalne..masakra jakas.Mnie sie szybko udalo zajsc w ciaze bo w 1 normalnym cyklu.Duzo dziewczyna sie tak udaje..albo po 3.. do pol roku.Glowa do gory!Musi byc dobrze!Kazda z Was wkoncu ujrzy 2 kreseczki i szczesliwie donosi Bobaska...a to czego doswiadczylysmy nie cofniemy.Musimy się wzmocnic i isc dalej choc na poczatku jest wiadomo ciezko.Ta grupa jest wspaniala:*Zbieraj Kochana sily do dzialania:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta to nie jest wina zadnej z nas i niestety ale jestesmy w ciazy bezsilne(oczywiscie nie mam na mysli patoli co pije i pali)..brzmi to strasznie ale widocznie tak mialo byc.. Organizm jest tak madry ze nie doposcil do wielkich wad rozwojowych i tylko to mnie pocieszalo.Mam nadzieje ze teraz pod sercem nosze zdrowe dziecko choc strach jest ciagle.. Najpierw czy w ogole zarodek bedzie.. teraz codziennie czy te serduszko co widzialam jeszcze bije..a pozniej prenatalne..masakra jakas.Mnie sie szybko udalo zajsc w ciaze bo w 1 normalnym cyklu.Duzo dziewczyna sie tak udaje..albo po 3.. do pol roku.Glowa do gory!Musi byc dobrze!Kazda z Was wkoncu ujrzy 2 kreseczki i szczesliwie donosi Bobaska...a to czego doswiadczylysmy nie cofniemy.Musimy się wzmocnic i isc dalej choc na poczatku jest wiadomo ciezko.Ta grupa jest wspaniala:*Zbieraj Kochana sily do dzialania:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Tobie za te Słowa. Właśnie ruszam do lekarza. Mam nadzieję że usłyszę dobre słowa. Właśnie tylko to jedno podtrzymuje Mnie na duchu, że będę się starać z całych sił. Ostatnim razem byłam pozytywnie nastawiona, że ten cykl będzie owocny i tak się stało. Choć przez kurtka chwilę byłam szczęśliwa. Teraz też się nastawię pozytywnie i mam nadzieje że przyniesie to jeszcze lepsze skutki

Ostatnio dość często się zastanawiam jakie powinnam zrobić jeszcze badania ? Staramy się 9 miesięcy i nic.. już przestałam wierzyć że się uda, ale mam w planach jeśli do lipca się nie uda to będzie już rok starań jeśli się nie uda nie mogę tak siedzieć z założonymi rękoma. Mam wysoką prolaktyne biorę leki na obniżenie biorę acard. Byłam na kontrolach lekarz mówił że wszystko tam porządku. Dziewczyny doradzcie mi jakie mogę w lipcu zrobić badania co mogę jeszcze zrobić w tym kierunku ? Bo już się załamuje każdy miesiąc to rozczarowanie, a nowy cykl wcale mnie nie cieszy.. ogólnie ostatnio nic mnie nie cieszy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Bardzo mi przykro
Doskonale cię rozumiem co czujesz
Też przed to przechodziłam
Też nie odpuszczę
Ale czasem si e już nie da
Ciągle o tym myślę że się nie udaje że inni zachodzą tylko nie ja

reklama
Hej
Bardzo mi przykro
Doskonale cię rozumiem co czujesz
Też przed to przechodziłam
Też nie odpuszczę
Ale czasem si e już nie da
Ciągle o tym myślę że się nie udaje że inni zachodzą tylko nie ja
8 lat starałam się o tą ciążę 8lat chciałam zobaczyć te upragnione dwie kreski. I racja też myślę o tym, że inni mogą a Ja nie. Widząc koleżanki które zachodzą od tak w ciążę jedna drugą trzecią. To tylko pytam się dlaczego to nie jestem Ja. Ale jestem po wizycie. Ładnie się oczyściłam. I nie muszę czekać mogę się dalej starać. Dostałam tabletki na kolejną stymulację. Także teraz tylko czekać do tej tak nielubianej i działać

Do góry