reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ozila hej :) ja Cię pamiętam bo dołączyłam do Was kiedy Ty już tutaj byłaś :) ile ma Twoja Maluda? Będą 2 latka czy już nawet bliżej 3? Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :) mało nas tu zostało ze starego składu więc fajnie, że się odezwałaś :)
Hej hej!
Kochana juz 3 latka w marcu :-) czas leci , mala ksiezniczka- gadulka przedszkolak:) pozdrawiam i spokoju zycze Ci w tej ciazy!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!
Kochana juz 3 latka w marcu :-) czas leci , mala ksiezniczka- gadulka przedszkolak:) pozdrawiam i spokoju zycze Ci w drugiej ciazy!
Dziękuję, mam nadzieję że ta ciąża faktycznie będzie spokojniejsza i mniej problemowa :)
Jejku, faktycznie leci ten czas! Już 3 latka, normalnie szok... :) to wszystkiego dobrego na nadchodzące dla niej święto :) i również serdecznie pozdrawiam!

Czyli też masz w nosie czekanie po zabiegu? :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mi powiedział ze organizm kobiety juz po pierwszej @ jest gotowy na nową ciążę. Skoro jak to ujął mam "piękne pęcherzyki" to nie będę czekała. Licze ze jest sprawiedliwość na świecie i że jeszcze dostane szansę bycia mamą. Wierze w to...

Czasami tak też pisały dziewczyny tu na forum, że dostawały clexane tak na zapas, bez diagnostyki :) więc może Twój gin taką samą zasadę wyznaje :)

Niestety, po pierwszym poronieniu badania nie przysługują bo medycyna uznaje, że jeden raz może się zdarzyć i u całkowicie zdrowych par... Ja badałam się po 3 poronieniu, z tym że pierwsze dwa to były ciąże biochemiczne.
Natka bardzo Ci współczuje tylu strat....

Lekarz mi powiedział ze organizm kobiety juz po pierwszej @ jest gotowy na nową ciążę. Skoro jak to ujął mam "piękne pęcherzyki" to nie będę czekała. Licze ze jest sprawiedliwość na świecie i że jeszcze dostane szansę bycia mamą. Wierze w to...
Oczywiście,że będziesz :) tu jest wiele przykładów na to :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natka bardzo Ci współczuje tylu strat....
niestety to prawda, że wiele ciężkich chwil za mną.. Ale jestem też dowodem na to że nie można się poddawać bo mimo, że staraliśmy się w sumie naprawdę długo to jednak doczekaliśmy się zdrowej córeczki, ma 19 miesięcy, i właśnie jestem w kolejnej ciąży :) także naprawdę nie wolno się poddawać, bo tak jak napisała już dziś Ozila-prędzej czy później każda z nas doczeka się swojego upragnionego Maluszka :)

Do góry