Pewnie masz rację, spróbować zawsze można tym bardziej że wydaje mi się, że gdyby były jakieś przeciwwskazania to lekarz by powiedział. Ja w sumie tak tylko zapytałam z ciekawości bo my właśnie mieliśmy zalecenie poczekać choć przypuszczam że gdyby nie to zalecenie to zaczęlibyśmy troszkę wcześniej, bo ja pierwszą @ po stracie dostałam dopiero po ponad 6 tyg.Ja jestem tego zdania że jeśli człowiek czuje się na siłach to może próbować. Ja zaczynam od jutra z zabezpieczeniem narazie. Od zabiegu jest 10 dni. Myślę że to sporo czasu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podobno to normalne że pierwsza @ zawsze tak przychodzi. Właśnie żadnych przeciwwskazań nie mamPewnie masz rację, spróbować zawsze można tym bardziej że wydaje mi się, że gdyby były jakieś przeciwwskazania to lekarz by powiedział. Ja w sumie tak tylko zapytałam z ciekawości bo my właśnie mieliśmy zalecenie poczekać choć przypuszczam że gdyby nie to zalecenie to zaczęlibyśmy troszkę wcześniej, bo ja pierwszą @ po stracie dostałam dopiero po ponad 6 tyg.
No też słyszałam, że ponoć do 6 tygodni może być tak z tą @. Mi nawet mówili, że jak przez 6 tyg nie będzie to żeby się zgłosić na kontrolę i ewentualne wywołanie. Ale nie zdążyłam w sumie umówić się na wizytę a po 6,5 tyg przyszła. Z tego co mi mówił lekarz to im późniejsza ciąża w momencie poronienia tym dłużej to trwa z tym pojawieniem się @. U mnie faktycznie się to chyba sprawdziło że tak późno dostałam.Podobno to normalne że pierwsza @ zawsze tak przychodzi. Właśnie żadnych przeciwwskazań nie mam
xssenia
Fanka BB :)
Tak do starań, do współżycia 4 tygodnie.
Jeśli chodzi o lekarzy to tez zazwyczaj chodzę do więcej niż 1 specjalisty.
Z reguły każdy mówi co innego, wiec dużo łażę po forach i szukam półśrodka
Zobaczymy jak to wszystko będzie. Bądźmy dobrej myśli. Ja od czwartku wracam do pracy. Trochę między ludzi aby nie myśleć o tym wszystkim.No też słyszałam, że ponoć do 6 tygodni może być tak z tą @. Mi nawet mówili, że jak przez 6 tyg nie będzie to żeby się zgłosić na kontrolę i ewentualne wywołanie. Ale nie zdążyłam w sumie umówić się na wizytę a po 6,5 tyg przyszła. Z tego co mi mówił lekarz to im późniejsza ciąża w momencie poronienia tym dłużej to trwa z tym pojawieniem się @. U mnie faktycznie się to chyba sprawdziło że tak późno dostałam.
Czyli po zabiegu lepiej poczekać 4 tygodnie? Ciężko jest wytrzymaćTak do starań, do współżycia 4 tygodnie.
Jeśli chodzi o lekarzy to tez zazwyczaj chodzę do więcej niż 1 specjalisty.
Z reguły każdy mówi co innego, wiec dużo łażę po forach i szukam półśrodka
xssenia
Czyli po zabiegu lepiej poczekać 4 tygodnie? Ciężko jest wytrzymać
tzn. mnie lekarz powiedział że powinno się 4 tygodnie zaczekać, ale to nasza decyzja.
Ja zdecydowałam, że 4 bo nie byłam psychicznie gotowa na żadne przytulanki, wręcz paraliżowała mnie sama myśl o nich. W sumie to nawet jak zaczęliśmy byłam jeszcze jakiś czas dość niewspółpracująca.. ale ja jestem dziwny przypadek więc mną się nie sugerujcie
Spokojnie rozumiem cietzn. mnie lekarz powiedział że powinno się 4 tygodnie zaczekać, ale to nasza decyzja.
Ja zdecydowałam, że 4 bo nie byłam psychicznie gotowa na żadne przytulanki, wręcz paraliżowała mnie sama myśl o nich. W sumie to nawet jak zaczęliśmy byłam jeszcze jakiś czas dość niewspółpracująca.. ale ja jestem dziwny przypadek więc mną się nie sugerujcie
KaSia86
No i jestem po USG [emoji16] Pęcherzyk 5mm, HCG od zeszłej środy wzrosło z 80 do 1927 [emoji173] Jestem już trochę spokojniejsza, choć tak naprawdę uspokoję się jak już zobaczę serduszko [emoji173]
A jak tam u Was? Marta kiedy testujesz??
A jak tam u Was? Marta kiedy testujesz??
reklama
KaSia86
Dziewczyny wiem że Wam teraz ciężko... Ale zobaczycie że niebawem i Wam się uda, będziecie płakać ze szczęścia jak zobaczycie upragnione dwie kreseczki [emoji173] Ja równo 3 miesiące po zabiegu zobaczyłam pozytywny test, więc musicie uwierzyć że i do Was szczęście się uśmiechnie [emoji5] Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]