reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Baslan jeszcze raz gratuluję :)
Co do progesteronu to mi się zawsze wydawało, że im więcej tym lepiej :) poza tym w końcu w normie się mieści.. Nie masz możliwości zadzwonić zapytać gina co robić? Na własną rękę bym się trochę bała no ale ja to ogólnie panikara jestem w kwestii ciąży ;)
Ja miałam ok 38 przy normie w moim lab do 42 i nic lekarka nie kazała zmniejszać dawki tylko mówiła, że wynik bardzo dobry :)

Baslan jeszcze raz gratuluję :)
Co do progesteronu to mi się zawsze wydawało, że im więcej tym lepiej :) poza tym w końcu w normie się mieści.. Nie masz możliwości zadzwonić zapytać gina co robić? Na własną rękę bym się trochę bała no ale ja to ogólnie panikara jestem w kwestii ciąży ;)
Ja miałam ok 38 przy normie w moim lab do 42 i nic lekarka nie kazała zmniejszać dawki tylko mówiła, że wynik bardzo dobry :)
Wizytę mam 10.02 więc wtedy zapytam. Ja też właśnie panikara [emoji16][emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma znaczenia kiedy
Ważne żeby nie w trakcie miesiączki :-)
Tak mówił mój lekarz
Ja dokładnie nie pamiętam dokładnie robiłam bo to było już dawno dawno temu
Lenka jak przeczucia u Ciebie coś się zmieniło robiłaś test ?
U mnie jeszcze 4 dni do @ I obiecałam sobie ze test zrobię dopiero wtedy jak mi się spóźni ☺

Lenka jak przeczucia u Ciebie coś się zmieniło robiłaś test ?
U mnie jeszcze 4 dni do @ I obiecałam sobie ze test zrobię dopiero wtedy jak mi się spóźni ☺

A u mnie nic zero objawów
Nie robiłam testu
Boję się :-(
Wiesz objawów wcale na @też nie mam bo po poronieniu mam @bez bolesna
Myślałam żeby zrobić test ale poczekam
Bo czuję że na darmo bym zrobiła

A ty co tam masz jakieś objawy :-)
Trzymam kciuki:-*
Ja też nie mam żadnych objawów @ w tamtym miesiącu troszkę pobolewal mnie brzuch a w tym cisza ☺ no i co zauważyłam po raz pierwszy od poronienia zaczęły mnie troszkę boleć piersi ☺ ale nie chce się nakręcac zobaczymy co będzie korci mnie ten test ale trzeba być twardym u mnie może być jeszcze za wcześnie ale u Ciebie juz mógłby wyjść ☺

reklama
Do góry