Aaa rozumiem skończony 37 ja zawsze piszę o skończonych hehe. Było 37+1 albo 37+2 już nawet dokładnie nie pamiętam, musiałabym sprawdzić ale moja była przy Twoim chrzesniaku malutka bo 2700 gTak tak wiem tylko chodzilo mi o to czy skonczony 37 tyg bo moj chrzesniak jest urodzony 36t6d i jeden dzien mu braknal i jest uznany jako wczesniak. A urodzil sie 4200g hehe
reklama
Millo
Fanka BB :)
Marta:*
Kasia powiedziala ze 1 okres normalny i mozna sie starac.Po ilu tygodniach mialyscie swoj 1 okres?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia powiedziala ze 1 okres normalny i mozna sie starac.Po ilu tygodniach mialyscie swoj 1 okres?
Marta1985@
Ja tak jak przed poronieniem po 27 dniach ☺Marta:*
KaSia86
Ja liczyłam cykl od dnia zabiegu, pierwsza @ przyszła z tygodniowym opóźnieniem... Zabieg 10 listopada, @ 15 grudnia, gdzie cykle miałam zawsze koło 30dni...Marta:*
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Ja mialam cykle przed poronienie 26 dniowe, a pi poronieniu okres dostalam po 31 dniachMarta:*
Marta1985@
Dziewczyny ja dzisjaj mam pod opieką dwie dziewczyny swoją 6 łatkę i bratanice męża 8 lat i po całym dniu z nimi i wyprawa na narty stwierdziłam ze ja nie wiem czy dam sobie radę z dwójką dzieci i to jeszcze jednym maleńkim jestem padnięta wiedziałam że nie będzie łatwo ale ze aż tak masakra myślę tylko o ciszy i położeniu się do łóżka spać , a tu dni plodne i staranka w trakcie ☺☺☺
justys0702
Kochana nie mysl teraz o spaniy, tylko o dzialaniu z mezem[emoji6]Dziewczyny ja dzisjaj mam pod opieką dwie dziewczyny swoją 6 łatkę i bratanice męża 8 lat i po całym dniu z nimi i wyprawa na narty stwierdziłam ze ja nie wiem czy dam sobie radę z dwójką dzieci i to jeszcze jednym maleńkim jestem padnięta wiedziałam że nie będzie łatwo ale ze aż tak masakra myślę tylko o ciszy i położeniu się do łóżka spać , a tu dni plodne i staranka w trakcie [emoji5][emoji5][emoji5]
Marta1985@
Staram się ☺☺☺Kochana nie mysl teraz o spaniy, tylko o dzialaniu z mezem[emoji6]
justys0702
Trzymam kciuki[emoji4]Staram się [emoji5][emoji5][emoji5]
reklama
Ja miałam po ponad 6 tygodniach pierwszą @. Ale ja straciłam ciążę w 16tc więc hcg musiało sporo spaść.Marta:*
Marta hehe mnie też czasem dopadają takie myśli, że jak sobie dam radę zwłaszcza w te dni, jak moja córa da mi popalić i nie pozwoli cały dzień nawet chwili odpocząć (ma półtora roku) ale nie my pierwsze i nie ostatnie tyle matek daje radę to my też damy trzymam kciuki za staranka &&&