reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Natka suuuper gratuluję serduszka :-)
Rozmaryn Lux wczoraj urodziła synka :-)
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmaryn Lux wczoraj urodziła synka :-)
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję dziewczyny
Rozmaryn termin mam na końcówkę sierpnia
Ty już ciąża donoszona to spokojnie możesz rodzić trzymam kciuki za szybki poród
Lux super! Gratulacje pochwal się swoim Skarbem udało się wywołać poród czy skończyło się cc?
Rozmaryn termin mam na końcówkę sierpnia
Ty już ciąża donoszona to spokojnie możesz rodzić trzymam kciuki za szybki poród
Lux super! Gratulacje pochwal się swoim Skarbem udało się wywołać poród czy skończyło się cc?
justys0702
Gratulacje kochana[emoji4]Lenka progesteron bada się 7 dni po owulacji. Jeśli będzie niski wtedy zapewne lekarz włączy luteinę lub duphaston. Na własną rękę lepiej nie brać bo można namieszać niepotrzebnie w hormonach.
Ja biorę 2x1 , w poprzedniej ciąży miałam duphaston a w tej luteinę.
Ja po wizycie u gin i na ta chwilę wszystko jest ok, serduszko pięknie bije
Zycze Ci, zeby wszystko bylo dobrze i ciaza rozwijala sie zdrowo.
Lenka232323
O jak fajnie ciszę sięLenka progesteron bada się 7 dni po owulacji. Jeśli będzie niski wtedy zapewne lekarz włączy luteinę lub duphaston. Na własną rękę lepiej nie brać bo można namieszać niepotrzebnie w hormonach.
Ja biorę 2x1 , w poprzedniej ciąży miałam duphaston a w tej luteinę.
Ja po wizycie u gin i na ta chwilę wszystko jest ok, serduszko pięknie bije
Nie no sama nie mam zamiaru brać
Czyli ten progesteron się robi siedem dni po owulacjj tak
Dzięki oby było dobrze
Lenka
Tak, progesteron robi sie 7 dni po owulacji. No i wiadomo, im wyżej tym lepiej. Generalnie często lekarze mówią, że powinno być minimum 10 (chociaż normy w laboratoriach są zawsze dużo niższe). Ale ja np w tym cyklu miałam wynik tylko 7,5 i zaraz po tym badaniu zaczęłam brać luteinę przez to że wynik taki niski. No i chyba luteina sporo podniosła mi poziom tego progesteronu bo ciąża jest i się utrzymała. W przyszłym tyg mam znowu zbadać i wtedy zobaczymy jaki wynik będzie.
Lenka
Tak, progesteron robi sie 7 dni po owulacji. No i wiadomo, im wyżej tym lepiej. Generalnie często lekarze mówią, że powinno być minimum 10 (chociaż normy w laboratoriach są zawsze dużo niższe). Ale ja np w tym cyklu miałam wynik tylko 7,5 i zaraz po tym badaniu zaczęłam brać luteinę przez to że wynik taki niski. No i chyba luteina sporo podniosła mi poziom tego progesteronu bo ciąża jest i się utrzymała. W przyszłym tyg mam znowu zbadać i wtedy zobaczymy jaki wynik będzie.
Lenka232323
Czyli jak będę mieć koniec dni plodnych to od tych dni 7 tak??Dzięki oby było dobrze
Lenka
Dni płodne to się chyba liczy jeszcze 3 dni po owulacji więc nie do końca 7 dni po dniach płodnych. Napewniej o tym kiedy jest owulacja powie monitoring. No a jak nie monitoring to ewentualnie pomiar temperatury. Mierzysz sobie? Badanie robi się 7 dnia wyższych temperatur
reklama
××Ewela××
A jak zrobi się troszkę później niż po 7 dniach ? Też zamierzam ja zbadać ale mam nie reguralne @ i dokładnie nie wiem kiedy u mnie są dni płodne. Po badaniu śluzu ciężko stwierdzić a temp. Nie mierze. Wybieram się też na badania tarczycy. Może podpowiecie co jeszcze mogę zbadać chodzi mi o takie standardowe badania by isc do gin i by mógł coś stwierdzić na przykład dac ten duphoston.Dni płodne to się chyba liczy jeszcze 3 dni po owulacji więc nie do końca 7 dni po dniach płodnych. Napewniej o tym kiedy jest owulacja powie monitoring. No a jak nie monitoring to ewentualnie pomiar temperatury. Mierzysz sobie? Badanie robi się 7 dnia wyższych temperatur
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom