reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

paraplu bardzo mi przykro, ja też niestety mam to za sobą i to aż 3 razy więc wiem co czujesz.. niestety.. nigdy nie przestanie boleć ale z czasem ból będzie do zniesienia.. co do badań to jest ich masa GABIS napisała większość ja skupiłabym się na niedoborach wit B12, D, kwasu foliowego, sprawdzeniu hormonów i przeciwciał.. to i tak będzie kosztować ponad 1000zł a dopiero jak te wyniki nic nie wniosą poszła dalej

a ja sobie znowu powód do zmartwień znalazłam.. oszaleć można. mam mega dużo śluzu.. wkładkę zmieniam kilka razy dziennie a i tak czuje że cały czas coś leci (biały gęsty) jest to dodatkowo nieprzyjemne na dworze kiedy zawsze jest strach czy nie przesiąkło ubranie bo jest go tak duzo.. w piątek szyjka była zamknięta więc mam nadzieję że to nic poważnego ale jednak się martwie.. w piątek połówkowe to się okaże
Ja mialam i mam ten sam problem. Dlatego tydz temu bylam na pobraniu wymazu z szyjki czy nie mam infekcji albo czy mi sie wody plodowe nie sacza ale lekarz powiedział ze wszystko ok. Wczoraj dzwonilam po wyniki wymazu i tez dobrze więc dopiero we wtorek na wizyte ide.

reklama
paraplu bardzo mi przykro, ja też niestety mam to za sobą i to aż 3 razy więc wiem co czujesz.. niestety.. nigdy nie przestanie boleć ale z czasem ból będzie do zniesienia.. co do badań to jest ich masa GABIS napisała większość ja skupiłabym się na niedoborach wit B12, D, kwasu foliowego, sprawdzeniu hormonów i przeciwciał.. to i tak będzie kosztować ponad 1000zł a dopiero jak te wyniki nic nie wniosą poszła dalej

a ja sobie znowu powód do zmartwień znalazłam.. oszaleć można. mam mega dużo śluzu.. wkładkę zmieniam kilka razy dziennie a i tak czuje że cały czas coś leci (biały gęsty) jest to dodatkowo nieprzyjemne na dworze kiedy zawsze jest strach czy nie przesiąkło ubranie bo jest go tak duzo.. w piątek szyjka była zamknięta więc mam nadzieję że to nic poważnego ale jednak się martwie.. w piątek połówkowe to się okaże
u mnie tez nawal sluzu az wkladka sie odkleja co kilka godzin, oszalec mozna

Na lutówkachnzaczyna się promieniowy boom 7-8tygodnia. Napięcie jak tu się nie bać jak niektóre dziewczyny widziały serduszko a 2 tyg. Później cisza??

Na lutówkachnzaczyna się promieniowy boom 7-8tygodnia. Napięcie jak tu się nie bać jak niektóre dziewczyny widziały serduszko a 2 tyg. Później cisza??
Niestety strach będzie juz z nami do końca ciąży. Ja sie najpierw modlilam dotrwac do konca pierwszego trymestru. Teraz czekam na ten magiczny 25 tydz zeby w razie wu dziecko miało szansę. Dzis zaczynam 18 tydz. Juz sporo minęło ale codziennie boje sie tak samo mocno. Dobrze ze mam ten detektor tętna to przynajmniej nie szaleje tak. Codzienne rano włączę na chwilkę i jest dobrze.

rozmaryn na każdym wątku na początku jest taki czas gdzie wiele roni.. na listopadówkach też tak było dlatego mędzi innymi przestałam je czytać.. ale tak jak pisze Agnieszka strach będzie do końca.. ja też jak na zbawienie czekam na ten 25tc...choć to żadna gwarancja..

a ja dziś się zabrałam za przebieranie ubranek po Gabisiu.. uzbierało się tego sporo.. co się nada na dziewczynkę zostawiam a resztę robię paczki i wystawiam na olx byle się pozbyć.. strasznie to męczące.. a ile wspomnień wraca:)

Hej dziewczynki jak tam dzis Wam czas mija?

Ja próbuję ogarnac dom i zaczac przygotowywac obiad. Dzis wymyslilam sobie gulasz w nalesnikach. Mąż przyniosl mi hokera z piwnicy wiec nie musze stac kolo kuchwenki tylko elegancko sobie usiade.

Strasznie nie moge sie doczekac wizyty we wtorek czy potwierdzi sie to co u genetyka ze mam dziewczynke w brzuszku.

Beti jak tam u Ciebie? Napisz jak Ci leci. Chciejka? Jak sie czujesz? Bylas juz na kontroli?Doris u Ciebie chyba jeszcze tydzien prawda?

Lux ty biedna jestes z tym samopoczuciem. Mam nadzieje ze niedlugo pojdziesz na L4 odpoczniesz i mdlosci Ci przejdą. Mi tez sie jeszcze rano zdarzają a popoludniu coraz czesciej mam jakby zgage. Taki dziwny posmak w ustach. Blehh

Edit. Bafinko jak tam Twoj mały kopacz? Juz mocniej daje o sobie znac?

Hej dziewczynki jak tam dzis Wam czas mija?

Ja próbuję ogarnac dom i zaczac przygotowywac obiad. Dzis wymyslilam sobie gulasz w nalesnikach. Mąż przyniosl mi hokera z piwnicy wiec nie musze stac kolo kuchwenki tylko elegancko sobie usiade.

Strasznie nie moge sie doczekac wizyty we wtorek czy potwierdzi sie to co u genetyka ze mam dziewczynke w brzuszku.

Beti jak tam u Ciebie? Napisz jak Ci leci. Chciejka? Jak sie czujesz? Bylas juz na kontroli?Doris u Ciebie chyba jeszcze tydzien prawda?

Lux ty biedna jestes z tym samopoczuciem. Mam nadzieje ze niedlugo pojdziesz na L4 odpoczniesz i mdlosci Ci przejdą. Mi tez sie jeszcze rano zdarzają a popoludniu coraz czesciej mam jakby zgage. Taki dziwny posmak w ustach. Blehh

Edit. Bafinko jak tam Twoj mały kopacz? Juz mocniej daje o sobie znac?

taki metaliczny masz ten posmak? bo ja tak, okropne to jest

reklama
Aneta u mnie nic ciekawego,za dwa tygodnie mam zabieg histeroskopii,i jezeli wszystkie wyniki bedą ok to w sierpniu podejdziemy do in vitro.
Pozdrawiam was wszystki :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry