spokojnie, zobaczysz co lekarz powie, ja Cie rozumiem, bo sama mam takiego cykora przed wizyta, ze zaraz sie tu porycze i bede tak wycZdążyłam napisać i iść do WC, niestety krwi znowu jest więcej. Wiem że chcecie dobrze i wasze słowa dużo dla mnie znaczą, ale tracę nadzieję.
reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Lux, ale u Ciebie wszystko ostatnio było ok.Nadal masz objawy, 0 krwi itp. U mnie niestety to inaczej wygląda. Ale kciuki za twoją wizytę trzymam
nie martw sie, poczekaj co lekarz powieLux, ale u Ciebie wszystko ostatnio było ok.Nadal masz objawy, 0 krwi itp. U mnie niestety to inaczej wygląda. Ale kciuki za twoją wizytę trzymam
aneta_ck
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lux, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciejka, jak u Ciebie?
Buziaki dla Reszty Dziewcząt
Chciejka, jak u Ciebie?
Buziaki dla Reszty Dziewcząt
chciejka32
Siwa przykro mi, zadzwoń jutro do gina lub dziś jeżeli masz możliwość.
U mnie też nie ciekawie, na usg nic nie widać albo ciąża za mała albo już po wszystkim, chociaż wczoraj wieczorem robiłam test i 2 kreska bardzo widoczna. Dziś byłam na becie, wynik jest juz wykonywany w sobotę jak zgodzą się w laboratorium to powtórka i będzie wiadomo co się dzieje.
U mnie też nie ciekawie, na usg nic nie widać albo ciąża za mała albo już po wszystkim, chociaż wczoraj wieczorem robiłam test i 2 kreska bardzo widoczna. Dziś byłam na becie, wynik jest juz wykonywany w sobotę jak zgodzą się w laboratorium to powtórka i będzie wiadomo co się dzieje.
chciejka32
Dziewczyny
Beta-HCG beta-HCG 801,80 mIU/ml
Beta-HCG beta-HCG 801,80 mIU/ml
reklama
G
gość_forum
Gość
a jaką miałaś wcześniej betę?
u mnie doszła do 800 a potem zaczęła spadać
u mnie doszła do 800 a potem zaczęła spadać