reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lux, super! Gratulacje! Wstawiaj zdjęcie teściora!
Bafinka
Fanka BB :)
lux ja wiedziałam!!!! GRATULUJĘ sprawdzałaś sobie termin?? załapiesz się na grudniówki??
26 grudnia, marzylam by urodzic na Swieta!lux ja wiedziałam!!!! GRATULUJĘ sprawdzałaś sobie termin?? załapiesz się na grudniówki??
Izka87
Fanka BB :)
Lux ogromne gratulacje!!! Tak caly czas podgladalam czy zatestujesz heh rosnijcie zdrowo!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux trzeci, jak byłam na kontroli dwa miesiące po zabiegu, z kompletem badań lekarz powiedział żebym przyszła na monitoring i wtedy leciała do męża, ja mu mówię że miałam normalną owulację bo mierzę temp i wiem...badania były dobre, insulina mi spadała no ale kazał schudnąć i się śmiał że pewnie wrócę już w ciąży teraz mieliśmy spore kłopoty, 3 tygodnie bezpłatne męża w domu to i diety nie pilnowałam ehh no nie wiem...może i kupię test będąc w środę w mieście
reklama
ja pierwsze trzy po zabiegu mialam bardzo nieregularneLux trzeci, jak byłam na kontroli dwa miesiące po zabiegu, z kompletem badań lekarz powiedział żebym przyszła na monitoring i wtedy leciała do męża, ja mu mówię że miałam normalną owulację bo mierzę temp i wiem...badania były dobre, insulina mi spadała no ale kazał schudnąć i się śmiał że pewnie wrócę już w ciąży teraz mieliśmy spore kłopoty, 3 tygodnie bezpłatne męża w domu to i diety nie pilnowałam ehh no nie wiem...może i kupię test będąc w środę w mieście