reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lux, super! Gratulacje! Wstawiaj zdjęcie teściora!
Bafinka
Fanka BB :)
lux ja wiedziałam!!!! GRATULUJĘ
sprawdzałaś sobie termin?? załapiesz się na grudniówki??
26 grudnia, marzylam by urodzic na Swieta!lux ja wiedziałam!!!! GRATULUJĘsprawdzałaś sobie termin?? załapiesz się na grudniówki??
Izka87
Fanka BB :)
Lux ogromne gratulacje!!! Tak caly czas podgladalam czy zatestujesz heh rosnijcie zdrowo!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux trzeci, jak byłam na kontroli dwa miesiące po zabiegu, z kompletem badań lekarz powiedział żebym przyszła na monitoring i wtedy leciała do męża, ja mu mówię że miałam normalną owulację bo mierzę temp i wiem...badania były dobre, insulina mi spadała no ale kazał schudnąć i się śmiał że pewnie wrócę już w ciąży
teraz mieliśmy spore kłopoty, 3 tygodnie bezpłatne męża w domu to i diety nie pilnowałam ehh no nie wiem...może i kupię test będąc w środę w mieście
reklama
ja pierwsze trzy po zabiegu mialam bardzo nieregularneLux trzeci, jak byłam na kontroli dwa miesiące po zabiegu, z kompletem badań lekarz powiedział żebym przyszła na monitoring i wtedy leciała do męża, ja mu mówię że miałam normalną owulację bo mierzę temp i wiem...badania były dobre, insulina mi spadała no ale kazał schudnąć i się śmiał że pewnie wrócę już w ciążyteraz mieliśmy spore kłopoty, 3 tygodnie bezpłatne męża w domu to i diety nie pilnowałam ehh no nie wiem...może i kupię test będąc w środę w mieście