reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dziewczyny, powiedzcie mi czy acard/clexane mialyscie przepisamy po jakichs badaniach? I czy to wychodzi z immunologii? oswieccie mnie, bo ja o tym nie slyszalam, na razie biore naltrexon, dostalam go na 3 msce...beti kochana trzymam kciuki za ciebie z calej sily, badz dzielna, lez duzo i bierz leki tak jak napisaly dziewczyny! wszystko bedzie dobrze, musi byc!!!
Migduch, Acard, clexane, encorton i zwiększone dawki progesteronu (tzw żelazny zestaw) lekarze przepisują najczęściej po kilku poronieniach pod rząd. Acard i clexane rozrzedzają krew więc dobrze wpływają na przepływy, encoron to steryd który zapobiega odrzucaniu zarodka przez organizm.
Ja robiłam badania m.in. na zespół antyfosfolipidowy (antykoagulant tocznia i przeciwciała kardiolipinowe w klasie IgG i IgM i w jednej klasie wyszedł mi zły wynik stąd od razu dostałam clexane w ciąży.
Beti39, jak tam? O której wyniki bety? Masz zwolnienie?
Witam Resztę Dziewcząt!!!!! :-)
martaha123
Fanka BB :)
Witam i ja. Dziś dla rozrywki zrobilam test bo mam jeszcze 5. Ten niby czułości 10 ktory nic nie pokazywał przy ponad 30 i jedt tłusta krecha z nie porannego moczu. Zresztą dziś zrobiłam rano kawkę i nie wypiłam. .. wczoraj piłam i było ok. A dziś po prostu nie mogę. . Zresztą nie wiem czy nie wkrecam ale chyba mnie lekko mdli... no zobaczymy co dalej ale objawy dodają wiary
:-)
Beti ja też czekam na wieści!
:-)
Beti ja też czekam na wieści!
G
gość_forum
Gość
Wyniki po 15stej bo to inne labo,a do rodzinnego na 13stą mam
martaha123
No to czekamy [emoji110]
G
gość_forum
Gość
Marta a Ty ostatnio byłaś na wizycie?
Który to był tydzień i co było widać?
Który to był tydzień i co było widać?
martaha123
To był 4t0d nic nie bylo widać. Chociaż dr twierdził ze pozamaciczna wykluczona, nie wiem na jakiej podstawie. Sprawdzał jakąś pulsacje na tetnicach i mowil ze powyżej 3 wzrasta ryzyko poronienia ale było 2 wiec ok.
W ciąży z córa bylam kolo 5t3d i był sam pęcherzyk a za tydzień wszystko bylo widać. Ale etedy owu chyba byla okolo 20 dc. Nie wiem dokładnie bo nie monitorowana byłam.
W ciąży z córa bylam kolo 5t3d i był sam pęcherzyk a za tydzień wszystko bylo widać. Ale etedy owu chyba byla okolo 20 dc. Nie wiem dokładnie bo nie monitorowana byłam.
G
gość_forum
Gość
Mi w srode wyjdzie 4t6d,i sie zastanawiam czy coś bedzie widać,tak czy tak muszę iść bo duphaston mi sie konczy
Matko dziewczyny, ależ tu się dzieje nie pamiętam kiedy ostatnio tyle postów dziennie się tu pojawiało hehe
Co do serduszka, u mnie było widoczne w 5t5d wg usg ale to sprawa indywidualna, wszystko zależy od tego kiedy dokładnie było zagnieżdżenie bo do niego może dojść nawet do 12dpo z tego co kojarzę
Co do serduszka, u mnie było widoczne w 5t5d wg usg ale to sprawa indywidualna, wszystko zależy od tego kiedy dokładnie było zagnieżdżenie bo do niego może dojść nawet do 12dpo z tego co kojarzę
reklama