reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Mania jest to możliwe :-) Idź na betę.

Chciejka u mnie w pierwszej ciazy piersi bardzo bolały a w drugiej praktycznie zero objawów poza czestym WC ale byłam przeziębiona więc gdyby nie beta i testy chociaż druga kreska była cień cienia to bym nawet nie wiedziała. No i fakt że akurat w tym czasie miałam wizytę kontrolną po poronieniu więc gin już widział pecherzyk :-)

reklama
Ale to sie zaczęło zanim zrobiłam betę,i jeszcze jeden objaw przed betą zauważyłam,że włosy się strasznie przetłuszczają.
Normalnie myję je co trzy,cztery dni,a tu już na drugi dzień były tłuste :O

rożnie może być, mi np w tej ciąży rosła bardzo szybko i stale miałam najwyższe wartości. Pierwsza beta w 15 dpo wynosiła 916! To bardzo dużo.
Będziesz jechać do Goleniowa czy na miejscu zrobisz?

Beti u mnie też z objawami szału nie ma ale jakoś tak staram się wierzyć że jest dobrze. Piersi raz czuję bardziej raz mniej. Podbrzusze czasem zakluje. . Ale bety na razie nie robię. Jeszcze tydzień i będzie wiadomo co i jak. Z jednej strony wolałabym wcześniej ta wizytę ale wtedy może być malo widać i znów stres... no nic cierpliwość znowu się kłania. .. :-)

reklama
Do góry