reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny dziękuję za kciuki!!! Jesteście Kochane. Jutro powtarzam betę. Ogólnie czuję się kiepsko, jestem mega zmęczona, bolą mnie piersi, mdli mnie, lekko boli mnie brzuch, najchętniej to bym spała cały czas. Ledwo dałam radę dziś w pracy.
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????
G
gość_forum
Gość
Doris wypoczywaj i śpij ile tylko chcesz!!!!! To Twój czas,wykorzystuj to puzniej nie odpoczniesz ,bo maluszek Ci nie da strasznie sie cieszę
Beti39...a u Ciebie jak z działaniami??? Dołączysz do mnie w tym miesiącu? Dziś dopiero 6 :-)
Migduch ...a jak U Ciebie?
Migduch ...a jak U Ciebie?
migduch
Fanka BB :)
Doris, ja caly czas czekam Biore 2 msc norprolac, mam zjesc do konca opakowanie i zrobic badanie na prl, zobaczymy co tam sie dzieje.... a od nd jestem na luteinie dowcipnej 2x dziennie, owu byla zeszly czw/pt, pecherzyk w prawym jajniku 16 mm a w lewym 20 mm i pewnie ten lewy pekl Wszystko super ekstra a ciazy nie widac, ja juz sama nie wiem
A na co ten norprolac? Jeśli bierzesz lutkę tzn że działacie tak?
Ja się żegnam z tym forum. Już nie będę mamą niestety... Dziękuję za wsparcie. Mam nadzieję, że Wam się uda. I pozdrawiam serdecznie wszystkie wspaniałe dziewczyny, które tu poznałam. Madziorrku, Ozilka i pozostałe - ściskam mocno.
migduch
Fanka BB :)
Doris, norprolac jest na prolaktyne, mialam podwyzszona 6x po podaniu tabletki Jasne, ze dzialamy gin mowi na kazdej wizycie ze teraz to juz se widzimy w ciazy takze zobaczymy, teraz mam zrobic badanie prl zeby zobaczyc czy spadla i czy mam brac dalej leki. A lutka na niski progesteron wiec w tym temacie jestem juz spokojniejsza @ mam miec jakos 15,16,17.11 wiec ehhh tyle czekania)
Ewikewik jak to??? co sie dzieje kochana??? pisz szybko!!!
Ewikewik jak to??? co sie dzieje kochana??? pisz szybko!!!
reklama
Ewiku?????????????????