reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny dziękuję za kciuki!!! Jesteście Kochane. Jutro powtarzam betę. Ogólnie czuję się kiepsko, jestem mega zmęczona, bolą mnie piersi, mdli mnie, lekko boli mnie brzuch, najchętniej to bym spała cały czas. Ledwo dałam radę dziś w pracy.
A jak tylko poczuję się lepiej (tak jak teraz) to od razu wariuję, że pewnie coś nie tak. Jak mi niedobrze to wiem, że z dzidzią ok ale męczy mnie to złe samopoczucie, jak poczuję się lepiej to też źle.
Jak to wytrzymać????

Doris wypoczywaj i śpij ile tylko chcesz!!!!! To Twój czas,wykorzystuj to :) puzniej nie odpoczniesz ,bo maluszek Ci nie da :) strasznie sie cieszę :)

Doris, ja caly czas czekam:( Biore 2 msc norprolac, mam zjesc do konca opakowanie i zrobic badanie na prl, zobaczymy co tam sie dzieje.... a od nd jestem na luteinie dowcipnej 2x dziennie, owu byla zeszly czw/pt, pecherzyk w prawym jajniku 16 mm a w lewym 20 mm i pewnie ten lewy pekl;) Wszystko super ekstra a ciazy nie widac, ja juz sama nie wiem;)

Ja się żegnam z tym forum. Już nie będę mamą niestety... Dziękuję za wsparcie. Mam nadzieję, że Wam się uda. I pozdrawiam serdecznie wszystkie wspaniałe dziewczyny, które tu poznałam. Madziorrku, Ozilka i pozostałe - ściskam mocno.

Doris, norprolac jest na prolaktyne, mialam podwyzszona 6x po podaniu tabletki:) Jasne, ze dzialamy gin mowi na kazdej wizycie ze teraz to juz se widzimy w ciazy:p takze zobaczymy, teraz mam zrobic badanie prl zeby zobaczyc czy spadla i czy mam brac dalej leki. A lutka na niski progesteron wiec w tym temacie jestem juz spokojniejsza:) @ mam miec jakos 15,16,17.11 wiec ehhh tyle czekania;))

Ewikewik jak to??? co sie dzieje kochana??? pisz szybko!!!

reklama
Do góry