reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wow dziewczyny Was nadrobić to normalnie z cudem graniczy...;););) motylku św. Dominik pomoże trzeba tylko mocno wierzyć, ja też sama modlę się do niego....
Danatuski i kochajaca mamo gratuluje zdrowych córeczek super że juz takie duże, zdjęcia fantastyczne.... ja mam dzisiaj usg zobaczymy.... ale mój lekarz nie mówi ile dzidzia ma długości bo twierdzi ze tego nie da sie wymiernie przedstawic, a ja bym chciała i juz...:rofl2:
Gatto kciukasy za jutrzejszy teścior i oby tempka nie spadła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
marta -I złośliwość rzeczy martwych czasem daje w kość...
myszka w tej Twojej pracy to jacyś okropnie wredni ludzie pracują, a co zamierzasz dalej zostajesz tam oczywiście??? ciekawe jak Cie przyjmą;)
U nas też nad ranem była burza ale n ie tak przerażająca jak opisujecie tylko lało jak z cebra:-D:-D
Przesyłam fluidki dla pozostałych~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pozdrawiam Was wszystkie gorąco :-):-):-) samych miłych wiadomości w dniu dzisiejszym zyczę;)

No ja też się boję o moje tsh ,ale muszę cierpliwie poczekać do jutra na wynik i potem iść do endokrynologa o ile nie dostanę wcześniej @ bo jak dostanę to w sumie też zależnie od wyniku pójdę ,albo nie pójdę nie wiem jak się sytuacja rozwinie wszystko zależy od wyniku i od mojej @.
Dostałaś leki i będzie dobrze zobaczysz :)

Witam dziewczyny i ja sie zglaszam
mamy troche stresu z przeprowadzka,do tego mi sie moj samochod zepsol,nastepny niepotrzebny wydatek:-(.To tego praca i troche opadam sil.Do tego niedostalam jeszcze okresu i to mnie troche denerwuje,bo w ciazy nie moge byc bo zesmy z mezem uwazali a jakos nie chce malpica przyjsc.
Za tydzien bedziemy juz na nowym mieszkanku,to jest jedyna pozytywna rzecz w tym wszystkim:-)

reklama
hej, witam Was z pracy. Z kazdym dniem coraz gorzej znoszę te wieczory za biurkiem. Dzisiaj najadłam się truskawek i brzuch mam jak balon aż musiałam spódnicę rozpiąć. Nogi puchną od tego siedzenia...do dupy!

Do góry