reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ale tu smutno.
Kamkaz co jest? Nawet nie wolno Ci w taki sposób myśleć. Tylko zadręczasz bobaska.

Bafinka, odezwij się po wizycie

Ania kropla, no to teraz Twoja kolej! Czekam niecierpliwie :)

Dziś mój synek kończy pierwszy tydzień swojego życia. Jest cudowny. Warto było pocierpieć, martwić się i w ogóle walczyć o taki cud. Dziewczyny nie poddawajcie się.
My nadal w szpitalu. Już zapomniałam gdzie mieszkam... Teraz jesteśmy z małym na kardiologii. Mam nadzieję że w poniedziałek już wyjdziemy chociaż i do poniedziałku daleko. :(

reklama
hej kochane dziś dzień prawdy:( już bo pobraniu krwi wyniki po 13 a wizyta 15.15 nie wiem co myśleć ale strasznie sie stresuję z biegunką jestem od rana... pobierania krwi nawet nie czułam tylko słyszałam jak krew tryska...wrrr

KAMKAZ KOCHANA co się dzieje?? nie poddawaj się jesteś taka dzielna! jesteś moim wzorem w tej dziedzinie... co się dzieje??? oglądasz na tvp 2 600 gram szczęścia tam jest dziewczynka która urodziła się w 23 tc i żyje!!!!! u ciebie już niedługo 30 tydz i będziesz mogła choć troszkę odetchnąć &&&&&&&&&&&& kciuka za kruszynkę!!!

co u reszty dziewczyn:)

jasze maluchy już takie duże a wodopiero testowałyście.. jak ten czas leci...

chciejka startujecie od tego cyklu??

beti jakieś objawy??
migduch odezwij się:)

lux jak w pracy?

Bafinka czekam na dobre wiadomości... A czuje ze będą dobre:) wiem ile stresu to kosztuje...
Ja leżę bo zaczęła mi się skracać szyjka... Muszę wytrzymać jeszcze 4 tygodnie... Będzie bezpieczniej :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nie mam nic bo aż tak się nie skrocila żeby zakladac a ogólnie na tak późnym etapie nie praktykuje się już zakładania... Biorę luteine i mnóstwo leków przeciwskurczowych bo w nocy mialam skurcze takie bolesne... I to od nich tak się stało. Nakaz leżenia i tyle :) liczę ze wytrwamy do 37tyg chociaż musimy.
A Ty się nie smuc i nie denerwuj kochana będzie dobrze

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Beti kciuki za betę &&&

Kamkaz co się dzieje? Spokojnie, jesteś coraz dalej, jeszcze trochę i ciąża będzie donoszona! Już bliżej niż dalej :)

Bafinko i jak??

Do góry