reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ale tu smutno.
Kamkaz co jest? Nawet nie wolno Ci w taki sposób myśleć. Tylko zadręczasz bobaska.

Bafinka, odezwij się po wizycie

Ania kropla, no to teraz Twoja kolej! Czekam niecierpliwie :)

Dziś mój synek kończy pierwszy tydzień swojego życia. Jest cudowny. Warto było pocierpieć, martwić się i w ogóle walczyć o taki cud. Dziewczyny nie poddawajcie się.
My nadal w szpitalu. Już zapomniałam gdzie mieszkam... Teraz jesteśmy z małym na kardiologii. Mam nadzieję że w poniedziałek już wyjdziemy chociaż i do poniedziałku daleko. :(

reklama
hej kochane dziś dzień prawdy:( już bo pobraniu krwi wyniki po 13 a wizyta 15.15 nie wiem co myśleć ale strasznie sie stresuję z biegunką jestem od rana... pobierania krwi nawet nie czułam tylko słyszałam jak krew tryska...wrrr

KAMKAZ KOCHANA co się dzieje?? nie poddawaj się jesteś taka dzielna! jesteś moim wzorem w tej dziedzinie... co się dzieje??? oglądasz na tvp 2 600 gram szczęścia tam jest dziewczynka która urodziła się w 23 tc i żyje!!!!! u ciebie już niedługo 30 tydz i będziesz mogła choć troszkę odetchnąć &&&&&&&&&&&& kciuka za kruszynkę!!!

co u reszty dziewczyn:)

jasze maluchy już takie duże a wodopiero testowałyście.. jak ten czas leci...

chciejka startujecie od tego cyklu??

beti jakieś objawy??
migduch odezwij się:)

lux jak w pracy?

Bafinka czekam na dobre wiadomości... A czuje ze będą dobre:) wiem ile stresu to kosztuje...
Ja leżę bo zaczęła mi się skracać szyjka... Muszę wytrzymać jeszcze 4 tygodnie... Będzie bezpieczniej :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nie mam nic bo aż tak się nie skrocila żeby zakladac a ogólnie na tak późnym etapie nie praktykuje się już zakładania... Biorę luteine i mnóstwo leków przeciwskurczowych bo w nocy mialam skurcze takie bolesne... I to od nich tak się stało. Nakaz leżenia i tyle :) liczę ze wytrwamy do 37tyg chociaż musimy.
A Ty się nie smuc i nie denerwuj kochana będzie dobrze

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Beti kciuki za betę &&&

Kamkaz co się dzieje? Spokojnie, jesteś coraz dalej, jeszcze trochę i ciąża będzie donoszona! Już bliżej niż dalej :)

Bafinko i jak??

Do góry