reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Michalina straszna historia,współczuje bliskim:-(

Kamkaz mnie piersi też przestawały czasem boleć i robiły się miękkie,a co do progesteronu to nie wiem......trzymam kciuki,jakoś musisz dotrwać do wizyty,wiem,że stres ogromny ale dla tej fasolki musisz się trzymać

Joawa gratulacje:-)

Natka przytulam,te rocznice zawsze są ciężkie

Na badaniu usg było wesoło,moje Maleństwo jet na 100% chłopcem,ma już 1200g,podczas badania spał,ale udało się go obudzić,porobił śmieszne minki,ziewnął i spał dalej :-Dśpioszek mój kochany:-D

Dziewczyny walczcie o swoje szczęścia bo te chwile są bezcenne a jak się urodzi to ja już chyba zwariuję z radości :-D

Staraczki fluidki -------------------------------------i na zachęte​

20150521_123448.jpg 20150521_123402.jpg

Jedno już w ramce:sorry:

Załączniki

• 20150521_123448.jpg
    20150521_123448.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 20150521_123409.jpg
    20150521_123409.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 20150521_123402.jpg
    20150521_123402.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję zaciazonym :) trzymajcie sie mamuski i zero stresow!!

Ania wow jakie wyrazne zdjęcia!!! Piekna buzka :D

Kamkaz mnie piersi raz bolaly, raz nie. Przy Igorze byly tkliwe krociutko, teraz dłużej. To wcale nie jest wyznacznik zdrowej ciąży i przecież dobrze o tym wiesz, tak samo jak wymioty :) spokojnie kochana, ja na początku tez ogromnie panikowalam, kazda panikuje, ale powiedz po co.. Dzidziusiowi nie służy Twoj stres wiec zaparz sobie meliske i wdech wydech :)

A ja zostałam dzisiaj ciocia :D Lila to kawal dziewuchy, ma 59 cm i 4100 żywej wagi :)

Dziękuję Kochane :)
kamkaz, nie martw się na pewno będzie wszystko dobrze. Chciejka, beta super:) Ania, śliczna ta buźka Twojego maleństwa :)
A mnie od wczoraj męczy okropny katar, chyba alergia, bo ciągle kicham.

Joawa zapomniałam z tego wszystkiego Ci pogratulować!!! :tak: Kochana, spokojnej ciąży życzę i jak najwięcej tych przyjemnych objawów ;-) :-)

Ania prześliczne fotki! Cudowna pamiątka :-)

Chciejka piękna beta! Ohhhh.....oby tak dalej :tak: :-)

Michalina jest jeszcze coś takiego jak zespół Hellp. Nie wykryty prowadzi do śmierci :-( Trudno powiedzieć kto zawinił. Napisz kochana jak coś się dowiesz odnośnie wyników sekcji.....dużo myślę i jej mężu i dzieciach......

Bafinka i kupiłaś tę witaminę? Ja kupuję taką Timed Release Vitamin B-50 Vitamin B Complex | eBay Ma dużą dawkę b6 ;-)

Natka mam nadzieję,że nie doprawiłaś się na cmentarzu, ale na Twoim miejscu też bym tam siedziała mimo kataru :-( Przytulam kochana... Daj znać jak się czujesz.

Dziewczyny odebrałam dziś wynik prolaktyny. Było 20,9 jest 15,5 :-) Robiłam badanie po 3 dniach brania agnus castusa, więc nie wiem, czy to pod jego wpływem, czy nie, ale i tak się cieszę! Ciekawe, czy progesteron w tym cyklu będzie lepszy :sorry:

Buziaki dla wszystkich :*

Michalina, Magda dziękuję Wam. Staram się jakoś trzymać w tych dniach, już pomału jest coraz lepiej. Zdecydowanie najgorzej było właśnie wczoraj. Ale nie chcę się smucić, staram się to wszystko jakoś przezwyciężyć dla tej Małej Istotki rosnącej w brzuszku :-)

Kamkaz dziewczyny dobrze mówią o tym progesteronie, dobowe wahania są bardzo duże więc nie ma co porównywać. Najważniejsze, że jest wysoki :tak:

Aniu śliczny syneczek :-) a nasza mała uparciuszka na ostatnich dwóch usg nie chciała tak ładnie buzi pokazać i ostatnie fajne zdjęcie w 3d4d mamy jak jeszcze była maleńka :-) a teraz już prawie 1,5kg.

Izka
no faktycznie, waga słuszna, ponad 4 kg:-)

Joawa ja właśnie dzisiaj kupiłam na katar *spam* spray bo też mnie tak męczy, że ani spać w nocy ani nic... Jest bezpieczny w ciąży, także jak bardzo będzie Cię męczyło to może spróbuj. Napisali, że działa i na katar alergiczny i taki związany z przeziębieniem. Mi pomogło o tyle, że odetkało mi nos :-)

Magda super poprawa tej prolaktyny :tak:

Natka, mam nadzieję, że z samopoczuciem u Ciebie już lepiej. Trzymaj się.

Kamkaz może jak się tak denerwujesz to idź na bete. Nerwy nie są wskazane a tak może wyluzujesz.

Izka, o matko, ale duża dziewczyna. A ja dziś nakupowałam ciuszków w rozmiarze 56.

Magda no to ładne wyniki, teraz kciuki za staranka &&&&&&&&&&

Marcepanek, jak się czujesz? Cieszyć się trzeba :)

Dzieki dziewczyny :)
Colly mdli coraz mocniej no i noce są za krótkie. Ja ogólnie jestem śpioch ,ale teraz to niemal jak jakiś niedźwiedź w śnie zimowym. Staram sie nie skupiać na tym co mnie gdzie boli ,bo wiadomo ze po tym wszystkim o czarne myśli łatwo.

Bluecaat myśle ,a raczej próbuje. Gdyby spotkało mnie jedno poronienie stres nie był by tak wielki. Jednak po kilku wiadomo ,że człowiek ostrożny. Standardowo rodzina ani nikt nic nie wie. W sumie przy bliźniakach ostatnio oszczędziło mi to sytuacji typu "jak rośnie brzuszek" "kopie" itd. Jedynie moja teściowa to ma jakiś szósty zmysł i wykrywacz ciąż ;)

reklama
magda uk dziękuję ze pytasz żadna mi nie odp wiec kupiłam b complex niby ma 100% dawki dziennej b6 i b12 ale kosztowała w promocji niecałe 5 zł więc nie wiem czy jest za dobra....
który dc u ciebie?? wyniki się poprawiły więc do dzieła:) ja mam 3dc też zamierzam ostro walczyć w tym cyklu:)

Do góry