reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz napisałam do ciebie na priv, jak nic nie dostałaś to napisz...
Chciejka lekarze niestety lubią rzucić jakąś wiadomość a nie liczą się z tym, że nie wyjaśniając sprawy do końca znęcają się nad pacjentami, radziłabym skonsultować to jeszcze z innym lekarzem...

reklama
Dzięki dziewczyny, tak chyba zrobię. Z tym ryzykiem ciąży pozamacicznej to sama chlapnelam, boo jeżeli niedrozny to pewnie ryzyko większe. .Siedziałam tam z 40 min, owszem wszystko wypytuje, zobaczył stos papierów które przyniosłam, zbadał, zrobił usg , dał cały opis badania, a ja nadal właśnie mam jakiś niedosyt informacji. .Poszukam dalej. .Tylko ten czas tak płynie, lata lecą.

nie..ale nie spodziewam się żebyśmy ją szybko zobaczyły..buziak Pietrusiu jeśli nas podczytujesz :*

90natka- parę dni temu poczułam pierwsze ruchy;-). Bardzo bardzo delikatne i gdyby nie 'doświadczenie' to pewnie nawet bym się nie zorientowała ze to TO. Czas pędzi niesamowicie.. już 16 tydzień rozpoczęty! a przecież Ty tuż za mną!
Brzuch mam nieporównywalnie większy niż ze Stelką..więc jak nie założę worka na ziemniaki to już widać:tak:.
Ah! no i pierwsza przymiarka imion: Lili i Max.. zobaczymy jak dalej temat będzie ewaluować ale jak na razie to pewniaki..

Dziewczyny Wszystkim z Was życzę wspaniałych Walentynek i samych dobrych wiadomości. Cieszcie się pogodą, zdrowiem i najbliższymi..Uściski mocne ode mnie i od mojej Stelki..no i od nr 2 ;)

Ostatnia edycja:
Chciejka niestety ciężko trafić na lekarza, który by idealnie nam przypasował... ale szukać trzeba. Spokojnie, masz jeszcze czas:tak:

Martoocha ja kilka dni temu bo takim aktywniejszym dniu jak już leżałam w łóżku też pomyślałam, że czuję dzidzię, ale to się nie powtórzyło mimo że się wieczorami staram skupić żeby coś wyczuć, więc chyba to nie to ;-) ale fajnie, że Ty już coś czujesz:tak: a który to dokładnie tc u Ciebie? Ja patrząc po ostatnim usg to niby dziś już 15t2d :-) ale trzymam się na razie pierwszych wyliczeń i ewentualnie po tej wizycie najbliższej suwaczek zmienię jeśli się potwierdzi, że dzidzia te kilka dni starsza:-)
a co do brzucha to mi też już się niemały zrobił;-) dziś dopiero mamy wręczenie dyplomów i mam problem bo wczoraj dopięłam się w sukienkę, a dziś już nie chce zamek przejść i nie mam się w co ubrać hehe;-)

LISTA STARACZEK :rofl2:
Doris - termin niechcianej @ 2015
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015
bafinka - termin niechcianej @ marca 2015
ewikewik - termin niechcianej @
kwiatuszek - termin niechcianej @
ewel - termin niechcianej @
chciejka - termin niechcianej @
magda uk - termin niechcianej @
kamkaz - termin niechcianej @
Anncka - wrzesień/październik 2015

Wkleiłam listę, żeby znów nie zginęła, pokolorowałam ją trochę, dopisujcie się
:-)

SYSIQ gdzie jesteś?

Piekna lista!

przesylam zaawansowane fluidki dla wszystkich staraczek - zarazajcie sie!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Neta81 bardzo dziękuję :-D
Agaawa bardzo chętnie zaraziłabym się od Ciebie tym stanem w dwupaku. Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła przesyłać takie fluidy.
Niestety póki co nie ma mowy o staraniach. Tak jak pisałam Wam wcześniej biorę antybiotyki na te bakterie no i niestety coś złego zaczyna się dziać. Co raz gorzej się czuję, nie wiem czy znów pojawił się u mnie śluz płodny i owulka wkońcu przyjdzie, czy ten śluz jest wynikiem tych antybiotyków. Poza tym w piątek poczułam lekki ból całego krocza ale był on minimalny. Jednak z dnia na dzień jest co raz gorzej. Nie dość że cholernie boli, to przy kąpieli poczułam, że mam tam wszystko popuchnięte. Nie wiem czy jest to spowodowane działaniem antybiotyku, czy są to jakieś skutki uboczne. Dziś nawet spodnie mnie uwierają. Eh może jutro zadzwonię do mojej pani doktor czy jest to normalne. Nie wiem czy przerwać branie antybiotyku? Tym bardziej, ze jeden ostatnią tabletkę biorę już we wtorek, czyli już niedługo

Do góry