reklama
Pietruszko kochana nasza.. jesteśmy wszystkie z Tobą i z Twoim synkiem myślami.. wysyłamy modlitwy i ciepłe myśli do Was.. czuję się bezsilna i nawet nie wiem co więcej napisać. Pozostaje czuwać.. z daleka ale myślami tuż u Twojego boku..wszystkie trzymamy Cię za rękę i wspieramy w tych chwilach. Maluszkowi życzę masę sił, zdrowia i szczęścia.. niech los się do niego uśmiechnie..niech łaska Boża spłynie na niego.. niech Karma..natura i wszystkie siły tego świata Wam sprzyjają..
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane moje dziękuję za pamięć o mnie Mam troszkę problemów i co siądę napisać, to myśli nie mogę zebrać. Chcę byście wiedziały,że myślę o Was, tęsknię i wrócę lada moment. Póki co modlę się za syneczka Pietruszki....Najgoręcej jak umiem.
chciejka32
Fanka BB :)
Maluszku bądź silny, walcz. .
Panie Boże zesłałeś go na ten świat, wiec pozwól mu zostać.
Panie Boże zesłałeś go na ten świat, wiec pozwól mu zostać.
chciejka32
Magda czekamy na ciebie, wracaj szybko.
kamkaz
Pietrusia Boże tak bardzo modlę się za Ciebie i Twojego Synka. Myślę cały czas o Was i mocno trzymam kciuki. Musi być dobrze. Juluś bądź silnym chłopcem i pozostań z nami na tym świecie.
reklama
Dopiero wstalam i czytam takie wiesci....wczoraj wieczorem ( u mnie) zagladalam na inny watek i tam dziewczyna pisala, ze wszystko ok...pietrusiu musicie dac rade i juz! Mysle caly czas tez o Was ...dzielni musicie byc wszyscy, ale wierze, ze bedzie dobrze