reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Laski podpowiedzcie mi, bo juz sama nie kumam :/ kiedy wg Was byla/jest owulka? Od kilku dni wychodzi mi pozytyw..

Załączniki

• 1419971915157.jpg
    1419971915157.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
ja bez stymulacji cyklu nie mam w ogóle owulacji... teraz przez 4 cykle brałam CLO pregnylu nie musiałam brać bo pęcherzyk pękał ( we wszystkich cyklach chodziłam na monitoring) ale dopiero ok 20 dc ten ostatni cykl w którym zaszłam brałam clo i po 2 saszetki inofolicu (super lek przy clo niby suplement ale od razu owu była w 12dc zmniejszył mi się bardzo apetyt i ilość włosków na nogach:) )no i sie udało no ale.... teraz jak dostane @ też zamierzam pić ten inofolik nie wiem co moj gin wymyśli ale to pić będę na pewno

Bafinka ja też piję cały czas inofolik. Zaczęłam go pić w maju tego roku, a w czerwcu udało nam się zajść w ciążę. Też mam PCO i wiem, że inofolic naprawdę pomaga. Polecam szczerze

hej dziewczynki !
90 natka- od 7 dni nie krwawię i nie plamię! Więc od razu uśmiech powrócił. Leżę grzecznie. Oby jak najdłużej dzidziuś był w brzuszku i zdrowo rósł.
Galwaygirl – wpisałam termin z om bo tylko tak tutaj liczą.. więc już nie kombinuję i też tak liczę ;-)
Połówkowych jako takich nie miałam.. sprawdzali młodego ostatnio, miał się dobrze. Czekam na usg. Mam mieć dzisiaj.
Aniu podoba mi się twój suwaczek ;) Niech zasuwa do przodu :*
Izka – nie wiem do kiedy zostajemy w szpitalu. Jeżeli chodzi o mnie mogę do końca. Byle z młodym było dobrze :* Moim zdaniem owulka była 30 ;)

Dziewczyny niech ten 2015 będzie dla każdej najpiękniejszym rokiem.
Niech spełnią się Wasze marzenia.
Życzę Zdrówka, bo to jest w życiu najważniejsze.
Uśmiechu, aby pokonać każdą przeszkodę.
I dobrych ludzi dookoła. Całuje mocno!

Izka moim zdaniem też 30 była najmocniejsza kreska:-) i ciemniejsza od kontrolnej.

Pietrucha bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku! Oby plamienia już nie powróciły do samiutkiego końca:-) leż, odpoczywaj i przede wszystkim nie stresuj się! Będzie dobrze i niech synuś jak najdłużej w brzuszku siedzi :tak:

Dziewczyny, ja dziś panikuję. W nocy dwa razy obudził mnie ból w okolicy prawego jajnika, teraz też co jakiś czas zakłuje... w sumie dość często, no ale nie jest to ból ciągły... mam nadzieję, że to nic złego... że to po prostu macica się rozciąga. Masakra, najchętniej to z każdym bólem latałabym na IP, no ale tak robić nie mogę bo zwariuję... dobrze że w piątek wizyta u ginka...

Aniu cudownie! Przepiękny widok-serduszko. Teraz kiedy wizyta? Ja pamietam, byłam nieprzytomna że strachu,a teraz moje Serduszko śpi przy mnie.

Sysiq kiedy testujesz, bo coś mi umknęło.

Pietrusia już tak daleko jesteście. Zobaczysz, że dotrwacie do 38 tyg, chłopcom nie spieszy się do wyjścia jak mają tak dobrze. Jesteś bardzo dzielna, nagroda poczeka.

A mój Wojtulek jest bardzo zdolny. Umie ładnie ssać z piersi, też z kapturkiem, chociaż przystawiam raczej bez osłonek, umie z butli, też z tej "trudnej" Calmy.zdolniacha. Tylko żarłoczek. Był przy piersi jednej, drugiej w sumie 60 minut, a jeszcze krzyczał że głodny i z butli wcíągnął jeszcze 90 ml. W końcu zasnął./

Dziewczynki szczęśliwego Nowego Roku! Niech spełnią się w Nim marzenia, przede wszystkim To najważniejsze.

dzięki dziewczyny za odp, nigdy wcześniej nie wychodził mi aż tyle dni pozytywny test dlatego zgłupiałam :-p

Natka podejrzewam, ze to faktycznie macica się rozciąga, na początku też mi dokuczały takie bóle dość często.

Pietrucha to leż tam i pachnij :-)
a w ogóle to ostatnio w gronie moich znajomych i rodziny to same chłopaki będą/rodzą się.. jakiś bum na męską cześć populacji :-) choć dzisiaj rozmawiałam z bratem i u nich to w ogóle jajca, lepiej niz u Agawy :-p najpierw wyszła dziewczynka, na ostatniej wizycie pokazały się jajeczka, a wczoraj znowu niby dziewczynka :-) więc albo będzie parka i bawią się w chowanego, albo lekarz jest do dupy!

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!!! :*

reklama
Do góry