reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Goosiak nie odchodz, Sysiq dobrze pisze, ja tez zwykle z tel wchodze i ciezej to ogarnac i gorzej sie odpisuje. ja tez wiele razy cos pisalam na co nikt nie reagowal i bylo mi przykro no ale tobw koncu forum na ktorym jest nas wiele i czasem sie tak zdarza. zostan z nami.

Dziewczynki wszystkie najcudowniejsze i najwspanialsze zyczenia zostaly juz napisane wiec pozostaje mi tylko sie do nich przylaczyc :)

reklama
Goosiak- jest tu wiele dziewczyn i nie da się za każdym razem do każdego odnieść.. czasami trzeba ponowić post ;-).

Dziewczynki… nam wszystkim.. życzę przede wszystkim DOBRYCH WIADOMOŚCI. Niech nas rozpieszczają w przyszłym roku.. abyśmy każdy dzień rozpoczynały uśmiechem..
Dziękuję Wam za wsparcie i za ciepłe myśli i słowa..
Przepraszam, że tak rzadko teraz zaglądam ale Stella pierwszy raz mi się rozchorowała i miałam tydzień wyjęty z życia (nic poważnego..zapalenie górnych dróg oddechowych). Dodatkowo objawy dają się we znaki i jestem przewlekle zmęczona.
Całuję Was mocno i do siego ROKU!

Rureczko- moją Stellę uratował IBUFEN. Brała trzy doby i jest prawie jak nowa ;) Jeszcze został kaszel no ale organizm się oczyszcza.

Ostatnia edycja:
Moje drogie - dla Was i Waszych najbliższych:
Zdrowych i Smacznych Świąt Bożego Narodzenia.
Niech nasze Aniołki będą przy nas w ten szczególny czas a łaskawy Pan obdarzy nas miłością.
Aga Paweł i dzidziuś <3

kartki-swiateczne.jpg

Załączniki

• kartki-swiateczne.jpg
    kartki-swiateczne.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 51
I ja życzę Wam Dziewczynki Świąt pełnych miłości i nadziei. Niech będą wyjatkowe, piękne, niech spełniają się Wasze życzenia. Nie dla wszystkich będą takie szczęśliwe jak dla nas w tym roku, ale nadzieja i wiara pomoże, a marzenia w końcu się spelnią.
Ja ciagle nie mogę uwierzyć mój Cud, Boże Narodzenie znow jest dla mnie radosne. Takich zakończeń walki Wam życzę drogie Staraczki.

Kochane zycze Wam i Waszym bliskim najcudowniejszych, Radosnych i Spokojnych Swiat bez trosk i zmartwien. Oby ten najblizszy rok byl bardziej owocny i radosny niz ten, który się kończy :) dla Was wszystkich duzo uśmiechu, pociechy z dzieciatek, wysypu dwoch kreseczek, i przyjemnych staran :*

Kochane
Życzę Wam i Waszym najbliższym Zdrowych i Radosnych Świąt , spełnienia tych największych marzeń i oby następny rok był zdecydowanie radośniejszy. Oby nasze Aniołki spędziły z nami te święta i jednocześnie pomogły nam przejść przez te trudne dni.
Jak dla mnie są to najgorsze święta, a miały być najcudowniejsze.... Życzę nam wszystkim, abyśmy święta w przyszłym roku spędzali z malutkimi członkami naszych rodzin:-)
WESOŁYCH ŚWIĄT

Ostatnia edycja:
Ja tez woadam zyczyc Wam wspanialych Swiat, pelnych radosci i nadziei i wiary, ze wszystko co zle sie kiedys konczy i tylko moze pozniej byc juz dobrze;-)
U mnie juz po Wigilii, pierwszej z nasza mala coreczka:-)
Marzenia sie spelniaja , wiary w to zycze!

p.s. gosiak nie przejmuj sie, tylko pisz dalej, moje tez sie zdaza, ze niezauwazone sa i sie nie przejmuje tylko pisze dalej ;-) Tak to jest ogolnie na forum !

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Wesołych Świąt Kobietki! Oby w nastepne Święta każda z nas tulila swoje marzenie. Nie traćcie nadziei!
Pietrucha
a Ty swieta w szpitalu? czy może jakaś mini przepustka? Mam nadzieję że Pawłowi udalo się przyjechać. Kiedy masz prenatalne? co z tą pepowiną? Przepraszam że wypytuje ale nie ma dnia bym o Was nie myślała. Walczcie dalej. No i zdradź nam płeć.
Aniu ja jestem w szoku. To po ilu poronieniach w Holandii zaczynająpomagać kobiecie od samego początku? Mam nadzieję że Twoja fasolka poradzi sobie bez ich łaski! Nieustannie ściskam kciuki!

Do góry