reklama
madziagr88
Początkująca w BB
Gratulacje! !!! Witaj Emilko na świecie!!
P
_pietrucha_
Gość
Super, duza dziewczynka a jeszczr sterydki to sobie poradzi!! A Ty jak sie czujesz mamo?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Gochson...GRATULACJE!!!!!
WITAMY EMILKĘ NA ŚWIECIE!!!!!
Gochson odeszły Ci wody, miałaś skurcze że tak nagle CC?
Pietrucha...jak u Ciebie? W szpitalu jesteś jeszcze? Krwawienie przeszło definitywnie?
WITAMY EMILKĘ NA ŚWIECIE!!!!!
Gochson odeszły Ci wody, miałaś skurcze że tak nagle CC?
Pietrucha...jak u Ciebie? W szpitalu jesteś jeszcze? Krwawienie przeszło definitywnie?
rurka
Fanka BB :)
Gochson.. GRATULACJE :-) najważniejsze, że z Emilką wszystko ok w końcu to dopiero 34 tc ... dobrze, że te sterydy miałaś no to świeta wspólne ale fajnie ...
Pietrucha własnie i jak tam u Ciebie sytuacja??
Doris.. a Ty jak się czujesz? kiedy dokładnie ta histero? Jak samopoczucie?
Ja powiedziałam mamie że bedzie Lili.... powiedziała, ze to głupie imię, że jej się w ogóle nie podoba i zebym wybiła je sobie z głowy!! no aż byłam zdziwiona że tak się uniosła! że brzydko i w ogóle... aż zaczęłam się zstanawiać... ????? źle się poczułam bardzo jak tak agresywnie zareagowała...
Pietrucha własnie i jak tam u Ciebie sytuacja??
Doris.. a Ty jak się czujesz? kiedy dokładnie ta histero? Jak samopoczucie?
Ja powiedziałam mamie że bedzie Lili.... powiedziała, ze to głupie imię, że jej się w ogóle nie podoba i zebym wybiła je sobie z głowy!! no aż byłam zdziwiona że tak się uniosła! że brzydko i w ogóle... aż zaczęłam się zstanawiać... ????? źle się poczułam bardzo jak tak agresywnie zareagowała...
Jedna zasada: nie ma co sugerować się opiniami ludzi..to Wam ma się podobać imię i tyle.. NIGDY wszystkim nie dogodzicie..
Żebyś wiedziała ilu osobom naraziliśmy się Stellą? i co? teraz wszyscy zakochani i mówia że w sumie fajnie..;-)
Gochson: GRATULUJĘ!!!! Wysoka dziewczyna jak na ten tydzień
Żebyś wiedziała ilu osobom naraziliśmy się Stellą? i co? teraz wszyscy zakochani i mówia że w sumie fajnie..;-)
Gochson: GRATULUJĘ!!!! Wysoka dziewczyna jak na ten tydzień
reklama
gochson GRATULACJE!!!ale niespodzianka, niech zdrowo rośnie a Ty obyś jak najszybciej doszła do siebie
rurka Lili to piękne imię,nie przejmuj się opinią innych to Twoje dziecko i powinnaś nazwać je tak jak Tobie serducho podpowiada z czasem mama na pewno przełknie:-)
Ja dziś ozdabiam mieszkanie na święta:-) luuuuuubię
rurka Lili to piękne imię,nie przejmuj się opinią innych to Twoje dziecko i powinnaś nazwać je tak jak Tobie serducho podpowiada z czasem mama na pewno przełknie:-)
Ja dziś ozdabiam mieszkanie na święta:-) luuuuuubię