reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gochson...GRATULACJE!!!!!

WITAMY EMILKĘ NA ŚWIECIE!!!!!

Gochson odeszły Ci wody, miałaś skurcze że tak nagle CC?

Pietrucha...jak u Ciebie? W szpitalu jesteś jeszcze? Krwawienie przeszło definitywnie?

Gochson.. GRATULACJE :-) najważniejsze, że z Emilką wszystko ok :) w końcu to dopiero 34 tc ... dobrze, że te sterydy miałaś :) no to świeta wspólne :) ale fajnie :)...

Pietrucha własnie i jak tam u Ciebie sytuacja??

Doris.. a Ty jak się czujesz? kiedy dokładnie ta histero? Jak samopoczucie?

Ja powiedziałam mamie że bedzie Lili.... powiedziała, ze to głupie imię, że jej się w ogóle nie podoba i zebym wybiła je sobie z głowy!! :confused::szok: :szok:no aż byłam zdziwiona że tak się uniosła! że brzydko i w ogóle... aż zaczęłam się zstanawiać... ????? źle się poczułam bardzo jak tak agresywnie zareagowała...

Jedna zasada: nie ma co sugerować się opiniami ludzi..to Wam ma się podobać imię i tyle.. NIGDY wszystkim nie dogodzicie..
Żebyś wiedziała ilu osobom naraziliśmy się Stellą? i co? teraz wszyscy zakochani i mówia że w sumie fajnie..:-p;-)

Gochson: GRATULUJĘ!!!! Wysoka dziewczyna jak na ten tydzień:)

reklama
gochson GRATULACJE!!!ale niespodzianka, niech zdrowo rośnie a Ty obyś jak najszybciej doszła do siebie

rurka Lili to piękne imię,nie przejmuj się opinią innych to Twoje dziecko i powinnaś nazwać je tak jak Tobie serducho podpowiada z czasem mama na pewno przełknie:-)

Ja dziś ozdabiam mieszkanie na święta:-) luuuuuubię:)

Do góry