reklama
Mi położna powiedziała ( jak zobaczyła mnie biegającą po korytarzu 10 h po cesarce), że niektóre kobiety lepiej 'przyswajają' leki przeciwbólowe i lepiej na nie działają.. bo ja mam mega niski próg bólu- nie to że taki kozak byłam.
Tak samo jak na niektórych działa APAP a na niektórych nie..
Tak samo jak na niektórych działa APAP a na niektórych nie..
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Ozila u nas połozne nie dawały dziecka do karmienia jak brałas przeciwbólowe albo trzeba odczekac 3 godziny po leku i wtedy mozna karmic, fajnie ze morfine u was podaja u nas Ketonal w zastrzyku.
Dasz rade , tak jak któras pisała tego sie nie da przeskoczyc, trzeba przezyc a potem juz tylko z górki..
Michalina no ja wiem ze wczesniej mozna oczywiscie ze tak ale ryzyko jest, kolezanka teraz miała 2 cc , jej synek ma 16 miesiecy, poł roku po 1 cc zaszła. ale nie powiem lekarz ja ochrzanił, i bardzo jej pilnował zeby nic sie nie stało, czestsze wizyty i wogóle.
hmmm.. zasiałas we mnie chec posiadania drugiego dziecka szybciej.. pomyslimy
Dasz rade , tak jak któras pisała tego sie nie da przeskoczyc, trzeba przezyc a potem juz tylko z górki..
Michalina no ja wiem ze wczesniej mozna oczywiscie ze tak ale ryzyko jest, kolezanka teraz miała 2 cc , jej synek ma 16 miesiecy, poł roku po 1 cc zaszła. ale nie powiem lekarz ja ochrzanił, i bardzo jej pilnował zeby nic sie nie stało, czestsze wizyty i wogóle.
hmmm.. zasiałas we mnie chec posiadania drugiego dziecka szybciej.. pomyslimy
Madziorrek
Kurnia.... dziewczyny posiadanie dziecka to jakas jazda bez trzymanki;p Wymeczyl mnie juz chlopak... beksa jedna;p
michalina_ch
O tak-dziecko to jazda bez trzymanki... a dwójka... łaaaa.... to będzie musiał być hardcore ))
Motylkowa ja gneralnie do końca nie planowałam tak szybko, ale dzidzia sama się zdecydowała
Lekarz nawet mocno nie krzyczał, ale mówił, że po 26 tc częstsze kontrole blizny no i sugeruje cc.
martoocha a jak Ty się czujesz w ogole? któego masz ta wizyte - w przyszłym tygodniu? ja wiem,że Ty starasz się nie myslec o tym, ale ja mysle)))))))))))
Motylkowa ja gneralnie do końca nie planowałam tak szybko, ale dzidzia sama się zdecydowała
Lekarz nawet mocno nie krzyczał, ale mówił, że po 26 tc częstsze kontrole blizny no i sugeruje cc.
martoocha a jak Ty się czujesz w ogole? któego masz ta wizyte - w przyszłym tygodniu? ja wiem,że Ty starasz się nie myslec o tym, ale ja mysle)))))))))))
Kurnia.... dziewczyny posiadanie dziecka to jakas jazda bez trzymanki;p Wymeczyl mnie juz chlopak... beksa jedna;p
Potwierdzam !!!
Michalinko- USG 16 stego grudnia. Czuję się..różnie;-). Ale mniej mam nudności i wymiotów (nie wkręcam sie czy to dobrze czy źle- olewam rozkminianie) ..bardziej czuję zmęczenie i doskwiera mi ból głowy (ciśnienie mam ok). Cycki nie bolą..oponka pod pępkiem pojawiła się parę dni temu. Jestem w szoku..bo jak się okaże że to przez ciążę to ja takie coś miałam w 14 tygodniu chyba..
Przez większość czasu nie myślę i się nie stresuję..ale czasami łapie strach- wiadomo..zazwyczaj jak mam chwilę wolnego.
Co do posiadania dziecka to 'jazda bez trzymanki' jest jak dziecko i mama są przeziębione..hardcore! a tak to u nas był0 i jest super.. moje dziecko z tych mało problematycznych..
Przez większość czasu nie myślę i się nie stresuję..ale czasami łapie strach- wiadomo..zazwyczaj jak mam chwilę wolnego.
Co do posiadania dziecka to 'jazda bez trzymanki' jest jak dziecko i mama są przeziębione..hardcore! a tak to u nas był0 i jest super.. moje dziecko z tych mało problematycznych..
Ostatnia edycja:
MotylkowaOna
zgadzam sie z ta jazda bez trzymanki.. u nas czasem masakra.. pada dopiero ze zmeczenia.. od głosnego płaczu krzyku juz chrypke ma..
reklama
Dziewczyny ja już po wizycie,Kropek jeszcze mały więc serduszka nie ma ale umiejscowiony w dobrym miejscu,leków żadnych nie dostałam zbadali tylko krew na progesteron,bete i witamine b.,w poniedziałek zadzwonią to się dowiem jak wynik.
Kompletnie nie radzę sobie ze stresem,w poczekalni myślałam,że mam zawał tak serce mi waliło i cała się trzęsłam ze strachu...boję się,że sama zaszkodzę dziecku,przed wizytą serduszkową to chyba padnę tam trupem.
w ogóle nie umie się cieszyć,tylko ten strach...
Kompletnie nie radzę sobie ze stresem,w poczekalni myślałam,że mam zawał tak serce mi waliło i cała się trzęsłam ze strachu...boję się,że sama zaszkodzę dziecku,przed wizytą serduszkową to chyba padnę tam trupem.
w ogóle nie umie się cieszyć,tylko ten strach...