dzięki dziewczyny za pocieszenie podniosłyście mnie na duchu od razu ale wam powiem że coś się dzieje nie dobrego ostatnio znajoma straciła bliźniaki nawet jej się zarodek nie rozwinął, druga też poroniła nie wiem co się dzieje. Ja akurat dostałam miesiączkę po miesiącu od zabiegu ale każdy organizm jest inny i inaczej się regeneruje ale życzę wszystkim by się dobrze ułożyło :-) może za niedługo będziemy się wszystkie chwalić że będziemy mieć dzidziusia
reklama
rurka
Fanka BB :)
cześć dziewczynki :-)... chwilę mnie nie było bo średnio z czasem ostatnio
witam nowe koleżanki (*) dla waszych aniołków
elka - ogromne gratulacje
malgonia mega kciuki &&&&&&&&&&&
eska - na wieści od Ciebie czekam z ogromną niecierpliwością jak my wszystkie zapewne
a ja jak pisałam tak zrobiłam i wzięłam się za siebie praktycznie codziennie latam na basen i ćwiczę ok 1h z melB.... a efek??? sadło jak wisiało tak dalej wisi no dobra za wcześnie na efekt ale chociaż z kilogram na wadze mógł drgnąć! a tu NIC i z tego żalu nażarłam się wczoraj pizzy.... a wieczorem dostałam okres.... akurat w moim przypadku małpiszonek jest pożądany i oczekiwany kolejny cykl bliżej staranek dziewczynki jeszcze tylko 2 miesiączki i do dzieła )) przy moich nieregularnych cyklach bałam się że będę dłużej czekała a zapowiada się póki co, że może być całkiem nieźle
witam nowe koleżanki (*) dla waszych aniołków
elka - ogromne gratulacje
malgonia mega kciuki &&&&&&&&&&&
eska - na wieści od Ciebie czekam z ogromną niecierpliwością jak my wszystkie zapewne
a ja jak pisałam tak zrobiłam i wzięłam się za siebie praktycznie codziennie latam na basen i ćwiczę ok 1h z melB.... a efek??? sadło jak wisiało tak dalej wisi no dobra za wcześnie na efekt ale chociaż z kilogram na wadze mógł drgnąć! a tu NIC i z tego żalu nażarłam się wczoraj pizzy.... a wieczorem dostałam okres.... akurat w moim przypadku małpiszonek jest pożądany i oczekiwany kolejny cykl bliżej staranek dziewczynki jeszcze tylko 2 miesiączki i do dzieła )) przy moich nieregularnych cyklach bałam się że będę dłużej czekała a zapowiada się póki co, że może być całkiem nieźle
ewik ja też już o eseczce myśle i zaciskam &&&&&&&&&&&&& za środę:-)
........to aż dziwne,że tak bardzo się zżyłam z Wami,pewnie się znowu poryczę jak Mikołajek będzie juz po tej stronie,tak jak przy marceli,magdzie, michalinie i ozilce takie wzruszenie czułam jakby to siostra rodziła ... za moich czasów na tym forum juz piąty bobas zaraz przyjdzie na świat czy to nie piekne jak jedna po drugiej spełniają swoje marzenia...za chwilę mika,potem karaiwina no i reszta Kochanych Ciężróweczek
eska wielki buziak dla Cię!!!!!!
........to aż dziwne,że tak bardzo się zżyłam z Wami,pewnie się znowu poryczę jak Mikołajek będzie juz po tej stronie,tak jak przy marceli,magdzie, michalinie i ozilce takie wzruszenie czułam jakby to siostra rodziła ... za moich czasów na tym forum juz piąty bobas zaraz przyjdzie na świat czy to nie piekne jak jedna po drugiej spełniają swoje marzenia...za chwilę mika,potem karaiwina no i reszta Kochanych Ciężróweczek
eska wielki buziak dla Cię!!!!!!
Miczasia85
Zaciekawiona BB
Witaj Rurka ciesze sie ze w koncu dostalas @ ja juz niebawem dostane druga pozniej jeszcze majowa, na poczatku czerwca nastepna i my tez dzialamy
A wlasnie rurka dostalas juz wyniki histo? Bo z tego co pamietam mowilas ze kazali ci strasznie dlugo czekac.
A wlasnie rurka dostalas juz wyniki histo? Bo z tego co pamietam mowilas ze kazali ci strasznie dlugo czekac.
rurka
miczasia - wyników histo jeszcze nie mam kazali mi dzwonić od połowy kwietnia.... więc poczekam jeszcze z tydzień i zacznę barabanić; co do miesiączki to właśnie moja druga :-) więc jeszcze dwie i wiooo więc generalnie wygląda na to, że zaczniemy sie starać w tym samym czasie o rany ale mi ulżyło... w końcu jesteśmy po podobnych przejściach... mnie już zalewają fale wątpliwości.. a co dopiero bedzie w czerwcu... ale razem damy radę w kupie siła
Lisica - bardzo sie ciesze ze podnioslam Cie na duchu. Niektorzy lekarze tlumacza to tak ze jak sama kobieta sie oczyszcza to tak jakby spozniony okres byl i teoretycznie juz przed pierwsza @ moze zajsc w ciaze w ktorej wszystko moze byc ok. Na wszelkoi wypadek kaza czekac te 3 cykle. Mi powiedzieli, zarowno za pierwszym jak i za drugim razem ze moge sie starac kiedy bede gotowa i ze to moze byc nawet po pierwszej @.
Ameritum - w takim razie syn Twoich znajomych pobija Mikolaja Usmialismy sie z moim K jak mu to przeczytalam
Malgonia - i dobrze ze nie robilas dzisiaj testu. Nadal wydaje mi sie zbyt wczesnie. Zrob jutro z rana i daj znac trzymam kciuki &&&&&&& wiem jak to sie czlowiek nakreca tuz przed okresem. Szuka objawow doslownie wszedzie. Kazda ma tak samo. Ja tlumaczylam sobie ze co to te 2 czy 3 dni skoro wyczekalam juz tyle... szybko zleci... to juz jutro
Rurka - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... moze dlatego ze pocwiczylas, inaczej organizm sie zachowuje... a kg tez pojda w dol... badz cierpliwa...
Ewik, Ania - bo to sa wyczekane emocje... wszystkie trzymamy kciuki za Eske
Rurka, Miczasia - no widzicie jak szybko leci - to juz drugi cykl. Oby tak dalej
U nas dzisiaj dosc kiepska pogoda bo wiatr szaleje i czasem deszczem pogoni ale do przezycia. Dzis i jutro moj K jest w domu wiec korzystam i troche wiecej odpoczywam. Ja czekam do 18 kwietnia na kolejne usg. Staram sie jeszcze tak intensywnie o tym nie myslec bo wiem ze dluzyc bardziej sie bedzie. Narazie dosc szybko mi czas leci wiec nie narzekam
Pozdrawiam i sle fluidki staraczkom~~~~~~~~~~~~~~~
Ameritum - w takim razie syn Twoich znajomych pobija Mikolaja Usmialismy sie z moim K jak mu to przeczytalam
Malgonia - i dobrze ze nie robilas dzisiaj testu. Nadal wydaje mi sie zbyt wczesnie. Zrob jutro z rana i daj znac trzymam kciuki &&&&&&& wiem jak to sie czlowiek nakreca tuz przed okresem. Szuka objawow doslownie wszedzie. Kazda ma tak samo. Ja tlumaczylam sobie ze co to te 2 czy 3 dni skoro wyczekalam juz tyle... szybko zleci... to juz jutro
Rurka - nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... moze dlatego ze pocwiczylas, inaczej organizm sie zachowuje... a kg tez pojda w dol... badz cierpliwa...
Ewik, Ania - bo to sa wyczekane emocje... wszystkie trzymamy kciuki za Eske
Rurka, Miczasia - no widzicie jak szybko leci - to juz drugi cykl. Oby tak dalej
U nas dzisiaj dosc kiepska pogoda bo wiatr szaleje i czasem deszczem pogoni ale do przezycia. Dzis i jutro moj K jest w domu wiec korzystam i troche wiecej odpoczywam. Ja czekam do 18 kwietnia na kolejne usg. Staram sie jeszcze tak intensywnie o tym nie myslec bo wiem ze dluzyc bardziej sie bedzie. Narazie dosc szybko mi czas leci wiec nie narzekam
Pozdrawiam i sle fluidki staraczkom~~~~~~~~~~~~~~~
Madziorrek
Łapać staraczki----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do boju:-)
Do boju:-)
ameritum
Haha, no nasz znajomy tak sie nie śmiał, miał limo nad okiem a w sobotę gra na weselach ^^ Musieli go podmalować przed całonocnym występem.
reklama