reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewiku nioe byłam ................. nigdzie nie znikam ja się za Was wezmę dopiero xdddddd i imprezę zorganizuje xdddddddd hejjjjjjjjjjjjjjjjj, posyłam Ci fluidki mocne mocne że hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Eska, ja tez juz trzymam kciukasy! Bedzie dobrze. I nie znikaj nam tu z forum, bo juz teraz bez Ciebie pusto jakoś:))

sorki za za wczorajszy czarny humor. Dzisiaj o niebo lepiej. Jednak powroty do pustego domu, bez męża mnie dobijają. A dzisiaj juz po badaniu jestesmy, wyniki bedą na środę. SZYBKo! Zleci ekspresem.

Aniu, kochana, kiedy Ty do Polski przylatujesz? I do jakiego miasta? Bo moze Wrocław byś odwiedziła? Ja zapraszam:))

Agawa - super ze wyniki dobre no i ze humor wrocil :)

Ameritum - trzymaj sie i nie daj temu zatruciu szans :) jest Was w koncu dwoje :)

Moniska - sprobuje winogrona, ale narazie nuewiele jem bo niewiele mi podchodzi.

Eska - ja bede trzymac kciuki, juz trzymam:) no i wracaj szybko do nas juz z fotkami Mikolaja :)

Elka - bo to zwykle jest tak ze jak traci sie nadzieje to przewaznie zjawi sie iskierka ktora wszystko rozswietli:)

Ewik - a Ty lap te ostatnie ciazowe fluidki od Eski i dzialaj :) my tutaj czekamy na te Twoje upragnione dwie kreseczki....

Pietrucha - a Ty chyba juz na dniacg do meza sie wybierasz, czy tak ?

Madziorek - :*

Celta - a Ty co taka bumelke tytaj odstawiasz? Czyzby ogrod Cie tak wciagnal? No bo chyba dalabys nam znac jesli telefon w koncu by zadzwonil? Co?

Ja wlasnie sobie chwile odpoczywam. Moj K dostal antybiotyk na zapalenie gardla. Wybral sie w koncu do lekarza po tym jak druga noc spac nie mogl, przy temp ok 40 stopni. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.

Pozdrawiam i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eska :-D:-D:-D:-D trzymam cały czas &&&&&&&&&&&&&&&& a w środę to nawet u nóg:-D

agawa ja bedę 15 maja w PL w okolicy Opole-Częstochowa-Wrocław i bardzo chetnie bym sie spotkała ale mam już tak napiety ten tydzień,że nawet w rodzinnym domu za długo nie pobędę.....ale będę na forum wiec wszystko mozliwe:tak: będę Cię miaa na uwadze i miło mi:happy:

A ja zaraz z mężuniem na koncercik lecimy do takiej knajpki z lat 80,stary rock i baaardzo klimatowo.......a bardzo dawno nigdzie nie bylismy sami więc chyba sobie dzis zaszalejemy:-D

Miłego wieczorka Wam,pa,pa!!!

Madziorku, melduję, że czekam co będzie, dzisiaj 9 dzień po owulce, termin niechcianej @ we wtorek , dzisiejszy test , jak można było się spodziewać, ujemny. Wszystko wyjaśni się w poniedziałek/wtorek. Denerwuję się. Wiecie jak to jest gdy zwraca się uwagę na każdy objaw, każde ukłucie, skurcz - od razu wyobraźnia rusza. Mnie od dwóch dni pobolewa podbrzusze, jak na @ to trochę za wcześnie, chyba że implantacja... I jak tu się nie denerwować.
Eseczka- kciuki zaciśnięte! Może ja przejmę Twój brzuszek? Akurat by tak wypadało :)

Ania - mam nadzieje ze sie wybawicie:) fajnie tak czasem wyjsc we dwojke :)

Malgonia - ten bol brzucha to bardzo dobry objaw:) ja od 7-8 dnia po owulce tez mialam bole brzucha:) i to wlasnie bylo zagniezdzenie... :) trzymam &&&&&&&&&&& MOCNO :)

A mialam w poprzednim poscie zapytac kto testuje na dniach, ale oczywiscie zapomnialam:)
Czy ktoras jeszcze? Przyznac sie.

Michalina - pozdrawiam :)

reklama
elka wielke gratulacje!!!no pieknie:-D
widze, ze zaciazacie po kolei;-) moj brzusiu szczescie widze przyniosl i cala serie pozytywnych tescikow haha:-)

Powiadam Wam-beda kolejne juz juz wkrotcce ~~~~~~~~~~
czaruje:tak:

a ja....zakochana w malej ksiezniczce...i na rzesach chodze ale szczesliwa:-))))

buziakuje wszystkie przyszle ciazoweczki, obecne panie brzuszkowe , mamusie bobaskow i....i
3 mam eska teraz za Twoje szczesliwe rozwiazanie;-)

p.s....a suwaczka kurcze dalej nie umiem, cos sie nie pokazuje no....

Ostatnia edycja:
Do góry