reklama
Pietrucha buziaki, nowy cykl nowe nadzieje jak to sie mowi;-)kciukow nie puszczam beda na nastepny cykl
Celtus termin @ mam na czwartek wiec jak cos to tescik wtedy, no chyba ze malpiszon nawiedzi mnie wczesniej
Celtus termin @ mam na czwartek wiec jak cos to tescik wtedy, no chyba ze malpiszon nawiedzi mnie wczesniej
Ostatnia edycja:
Izka87
Fanka BB :)
Anncka ogromne gratulacje!! piekne kreseczki!! :-)
Agawa, Elka za Was ogromne czwartkowe kciuki &&&&&&&
Pietrusia tak mi się strasznie jakoś przykro zrobiło jak przeczytałam, że poszłaś z testem, a wróciłaś po co innego ehh buziaki wielkie :*
staraczki za Was też nieustanne &&&&&&
Agawa, Elka za Was ogromne czwartkowe kciuki &&&&&&&
Pietrusia tak mi się strasznie jakoś przykro zrobiło jak przeczytałam, że poszłaś z testem, a wróciłaś po co innego ehh buziaki wielkie :*
staraczki za Was też nieustanne &&&&&&
reklama
Agaawa cudnie, że to już w maju! nieustanne &&&&&&&&&!!! Teraz się uda! Zobczysz no i gratulujemy awansu!!! no i czekamy do czwartku
Madziorku Ty się nic nie martw tym TSH. Najważniejsze, żeby było pod stałą kontrolą. Tak jak napisała celta ja przyjmowałam Euthyrox przez całą ciążę – w różnych dawkach i było wszystko ok. Niech kruszynka zdrowo rośnie! Śliczny ten Twój bąbelek
celtus co u Was? Buziaki dla Ciebie ogromne! :*
eseczka &&&&&&&&&& za ciśnienie i niech Miki rośnie w siłę!
ozila cudna ta Twoja księżniczka! Buziaczki od ciotki z bb!
mika cudny brzunio! Aż zatęskniłam za swoim
michalinka postaraj się zrelaksować, wyciszyć… nie denerwuj się… zobacz jak wszystko się pięknie poukładało – masz już przy sobie Wiki całą i zdrową… poradzisz sobie z tą nerwicą – jesteś silna – dasz radę! Trzymam ogromnie &&&&&&&&!!!!
anncka gratulacje!!!
pietrusia ściskam! :*****
Staraczki za Was ogromne i nieustanne &&&&&&&&&& łapcie wszystkie fluidy
no i &&&&&&&&& za wszystkie brzuszki - niech rosną zdrowo i szczęśliwie
Madziorku Ty się nic nie martw tym TSH. Najważniejsze, żeby było pod stałą kontrolą. Tak jak napisała celta ja przyjmowałam Euthyrox przez całą ciążę – w różnych dawkach i było wszystko ok. Niech kruszynka zdrowo rośnie! Śliczny ten Twój bąbelek
celtus co u Was? Buziaki dla Ciebie ogromne! :*
eseczka &&&&&&&&&& za ciśnienie i niech Miki rośnie w siłę!
ozila cudna ta Twoja księżniczka! Buziaczki od ciotki z bb!
mika cudny brzunio! Aż zatęskniłam za swoim
michalinka postaraj się zrelaksować, wyciszyć… nie denerwuj się… zobacz jak wszystko się pięknie poukładało – masz już przy sobie Wiki całą i zdrową… poradzisz sobie z tą nerwicą – jesteś silna – dasz radę! Trzymam ogromnie &&&&&&&&!!!!
anncka gratulacje!!!
pietrusia ściskam! :*****
Staraczki za Was ogromne i nieustanne &&&&&&&&&& łapcie wszystkie fluidy
no i &&&&&&&&& za wszystkie brzuszki - niech rosną zdrowo i szczęśliwie