reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

anncka- GRATULACJE :)

dziewczyny przypomniało mi się, że na zgagę podobno świetne są migdały... nie wiem czy faktycznie się sprawdzają... ale może warto przetestować? ;)

reklama
Rurka - dzieki. Jak kuz wczesniej pisalam migdaly dzialaja ale krotko.A moze powinnam ich zjesc wiecej? Zobacze.

Mika - a moze Tobie migdaly ulge przyniosa - sprobuj:) oby oby:)

Pietrucha buziaki, nowy cykl nowe nadzieje jak to sie mowi;-)kciukow nie puszczam beda na nastepny cykl:tak:

Celtus termin @ mam na czwartek wiec jak cos to tescik wtedy, no chyba ze malpiszon nawiedzi mnie wczesniej:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anncka ogromne gratulacje!! piekne kreseczki!! :-)

Agawa, Elka za Was ogromne czwartkowe kciuki &&&&&&&

Pietrusia tak mi się strasznie jakoś przykro zrobiło jak przeczytałam, że poszłaś z testem, a wróciłaś po co innego ehh buziaki wielkie :*

staraczki za Was też nieustanne &&&&&&

reklama
Agaawa cudnie, że to już w maju! :) nieustanne &&&&&&&&&!!! Teraz się uda! Zobczysz :) no i gratulujemy awansu!!! :) no i czekamy do czwartku :)
Madziorku Ty się nic nie martw tym TSH. Najważniejsze, żeby było pod stałą kontrolą. Tak jak napisała celta ja przyjmowałam Euthyrox przez całą ciążę – w różnych dawkach i było wszystko ok. Niech kruszynka zdrowo rośnie! :) Śliczny ten Twój bąbelek :)
celtus co u Was? Buziaki dla Ciebie ogromne! :*
eseczka &&&&&&&&&& za ciśnienie :) i niech Miki rośnie w siłę! :)
ozila cudna ta Twoja księżniczka! Buziaczki od ciotki z bb!
mika cudny brzunio! Aż zatęskniłam za swoim :)
michalinka postaraj się zrelaksować, wyciszyć… nie denerwuj się… zobacz jak wszystko się pięknie poukładało – masz już przy sobie Wiki całą i zdrową… poradzisz sobie z tą nerwicą – jesteś silna – dasz radę! Trzymam ogromnie &&&&&&&&!!!!
anncka gratulacje!!! :)
pietrusia ściskam! :*****

Staraczki za Was ogromne i nieustanne &&&&&&&&&& :) łapcie wszystkie fluidy :)
no i &&&&&&&&& za wszystkie brzuszki - niech rosną zdrowo i szczęśliwie :)

Do góry