reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja nic nie pisze, jakos nie mam weny, ale codziennie, regularnie Was podczytuje :)

Michalina
- fotki sliczne :) super pamiatka :)

Karaiwina
- trzymam kciuki kochana, zeby krwawienie ustalo juz na dobre i zeby z Wami bylo wszystko ok :) trzymajcie sie i daj znac co i jak, bo sie martwimy...

Agawa
- ja takze nie przestalam trzymac kciukow :) a jak tylko znalazlam czas to zagladnelam tutaj, zeby przede wszystkim dowiedziec sie co i jak z Twoim testem :) mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ciemniejszy :) moze Ty nie wierzysz, ale my wierzymy :)

Magda - zabki??? moze??? kto wie... Roznie dzieci przechodza zabkowanie... Mikolaj jak tylko skonczyl 5 miesiecy to dzien po dniu w tydzien wyszlo 5 zabkow, a jak mial roczek, to juz mial ich 15, brakowalo mu tylko jednej czworki. Nie znosil tego zle, ale byl strasznie marudny. Juz mialam czasami dosyc, bo albo choroba, albo kolejny ząb wychodzil. Teraz pocieszam sie, ze ten etap mamy juz za soba... teraz czekamy tylko na 5tki i 6tki :) Zycze wytrwalosci :)

Mika - bidulko... chyba kazdy facet tak ma, ze robi z siebie takiego poszkodowanego... ale dobrze, ze nic powaznego sobie nie zrobil...

Ania - odwiedziny rodziny :) zawsze milo jak ktos przyjezdza... ale czas wtedy baardzo szybko leci...

Madziorek - beta super przyrasta :) oby tak dalej... dziewczyny Ci wroza blizniaki - moze cos w tym byc :) oby, oby :):):)

Mika, Eska - czyzbyscie czarowaly Madzioka, na blizniaki i to jeszcze jednojajowe :) czarujcie, czarujcie :)

Elka - a Ty kiedy testujesz? chyba jakos w nastepnym tygodniu... :)

Maqa - ja zawsze zazdroscilam swojej siostrze, ze ma blizniaka :)

Pietrucha - wow, coz za efekt :) super :)

Neta, Suana, Karo, Nanu, GalwayGirl, Ewik, Celta i cala reszta - pozdrawiam i buziakuje :):):):):)

Ja od wczoraj zaczelam chodzic do pracy :) i sie bardzo ciesze :) przygotowania do sezonu czas zaczac... :)
Mojejmu K grypa rzoladkowa dosc szybko przeszla, wiec moglismy wczoraj wznowic starania... :) a dzisiaj podejrzewam u siebie chyba owulke (jutro dokladnie bedzie mozna stwierdzic), wiec odliczanie czas zaczac... :) poprosze o kciuki i fluidki :)
Mikolajowi tez juz lepiej, z czego tez sie ciesze...
Ogolnie mowiac, jestem juz dosc zmeczona ta choroba moich chlopakow, ale zadowolona :) a dzisiaj jak wracalam do domu, to wyszla piekna tecza :) az sama do siebie sie usmiechnelam :)

:szok: tego posta pisalam chyba ze 3 godziny, w tym czasie jeszcze na zakupach w Lidlu bylam :-D no a po powrocie musialam jeszcze skorygowac niektore wpisy, bo juz cos dopisalyscie... :-D i tak zeszlo :) ale napisalam :)

reklama
Jestem, jestem i dziękuje Wam wszystkim i każdej z osobna za kciuki. Krwawienie ustało. To chyba tylko poranny jednorazowy wyskok nam nadzieje! USG prawdopodobnie jutro. Wydaje mi się, ze po prostu spanikowałam. Lekarz rozmawiał z moja mama, bo była u mnie i mojej bratowej, która nawiasem mówiąc od 6 dni leży na wywołania porodu i powiedział, ze bedzie dobrze!
Wiec pewnie tak bedzie! Myśle pozytywnie i lezakuje!
Pozdrawiam cieplutko:*

Karaiwina ciesze sie ze wszystko idzie ku dobremu trzymajcie sie &&&&&&& rowniez za bratowa i jej maluszka:tak:

Agawa &&&&&&&&&&&&&&&&

Caroline termin @ mam na 28,02 o tescie pomysle jak wredota nie przyjdzie, &&&&&&& za ovulke i za staranka duzo zdrowia dla Twoich chlopakow

Carollina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agaawa brałaś różne leki, to morze zaburzać wyniki. Mi sikaniec wyszedł dopiero w 5 tygodniu ciąży a po drodze byłam u gina - w dniu spodziewanej miesiączki i nic nie wskazywało na ciążę. Objawów nie miałam.

Zaraz jebne i nie wstanę. Załamuje mnie własne głupota;/ Jak brałyście dupka i luteine?? Ja zapamiętałam, że baba w aptece mi mówiła , że co 8 h po jednej tebletce tego i tego... a teraz otworzyłam 2 opakowanie luteiny, bo pierwsze mi się już skończyło, a na nim jest napisane 2*2 tabletki. I teraz nie wiem czy przestawić dawkowanie czy co....:no::no::no: Czasem moja głupota mnie przeraża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Agawa jesteś kobietą sukcesu - w każdym wymiarze! Jest awans w robocie, dziecko jest następne. Wierzę w to z całego serca i wiem, że będzie dobrze, albo i już jest :-).
I to prawda, że dużo tu młodziutkich kobiet, ale Twój wiek jeszcze niczego nie przesądza. Wiem jak to brzmi, jak kiepskie pocieszenie, ale musisz sama poukładać sobie wszystko w głowie i uwierzyć, że będzie ok. A jest to bardzo trudne zwłaszcza kiedy starania trwają długo. U mnie ponad 8 lat... więc doskonale Cię rozumiem.
Buziak pracusiu. I nie smuć się, dziś piątek, najfajniejszy dzień tygodnia.

karaiwina, rany! Zamarłam jak przeczytałam, że jesteś w szpitalu. Dobrze, że już wszystko opanowane. Wg mnie wcale nie spanikowałaś, ale zachowałaś się bardzo odpowiedzialnie. Po takich przeżyciach jak nasze naprawdę trudno zbagatelizować krwawienie, dlatego bardzo dobrze, że od razu pojechaliście do szpitala :tak:. Bardzo mocno Cię ściskam i też wierzę (jak mówił lekarz), że będzie dobrze. A i Twoja mama się dowiedziała??? I jak to przyjęła? Na pewno bardzo się cieszy..
Leżakuj, oglądaj sobie filmy jakieś, czytaj, spoglądaj za okno, bo takie piękne słonko, że aż skrzydła rosną i odpoczywaj.

pietrucha, ojej to bardzo niewiele masz czasu żeby pozbyć się tych 5 kg. To wręcz niezdrowo... ale jak lekarz każe - dasz radę! Podziwiam Cię, że tak ostro wzięłaś się do roboty. To właśnie tak jest. Jak człowiek ma konkretne wytyczne to idzie wg nich twardo i do przodu. Ja troszkę nieśmiało, ale dołączam do Ciebie ;-)
Oczy masz przepiękne.....

Madziorrek pięknie Wam ta beta przyrasta :-D. Gratuluję - nic tylko się cieszyć. I odnośnie chudnięcia, tak mi się teraz skojarzyło, że Ty właśnie zrzuciłaś prawie dychę i od razu się udało! To jednak ma znaczenie. Odpoczywaj, dbaj o Was!
Bliźniaki? Hmmm.... To brzmi dobrze! Bardzo dobrze :-)

michalina PIĘKNE zdjęcia!!!! I córa Wasza taka spokojniutka... Śliczna, rozkoszna i widać, że taka przez Was kochana...
Masz rację - pamiątka będzie niesamowita.

Magda dużo Wam spokoju życzę mamusiu :tak:. To byłoby niezłe, jakby okazało się, że to wyrzynające się zęby tak dokuczają Zosi... Trzymajcie się dzielnie. Ani się obejrzysz, a mała z maleńkiej marudy zamieni się z biegającego brzdąca. Ten czas tak szybko pędzi... Całuski!

mika szybkiego powrotu do zdrowia dla męża! Oj wiem jak to jest mieć chorego chłopa pod opieką... Mój kiedyś przeleżał miesiąc z unieruchomioną nogą... To był jeden z najgorszych momentów w moim życiu, jednak chory chłop to naprawdę gorzej niż dziecko. Trzymaj się tam na tej "linii frontu" ;-)

ania powodzenia w robocie! To prawda, że czasami bardzo trudno dogadać się z ludźmi, co osoba to odrębne zdanie, a jak dojdą do tego różnice kulturowe, to już może być jazda bez trzymanki. No ale będziesz miała okazję na podładowanie akumulatorków - goście, goście... Fajnego weekendu życzę i wielu miłych chwil.

eska rzęsowa odżywka wydaje się skuteczna... Może bym się skusiła? Nie mam konta na fejsie, mogłabyś mi na priva napisać jak ewentualnie toto zamówić?
A zlot planuj, planuj. Ja w okolice Twoje rodzinne zawsze chętnie.. Kocham góry. Tylko kurcze na poważnie muszę się zabrać za dietę, bo inaczej będę zajmować dwa krzesła... :zawstydzona/y:
I jak tylko będę mogła wyrwać się w terminie przez Was ustalonym - przyjadę.

carollina &&&&&&&&&&& kciuki za Wasze starania i za jak najszybszy powrót Twojej weny do pisania :-)
Cieszę się, że już wybrnęliście z przeziębienia i możecie zająć się czymś bardzo, bardzo przyjemnym!

Elka &&&&&&&&&&&&oby @ już jednak nie przyszła, nie tym razem :-)

A ja mam dziś wolne, byłam na badaniu krwi, skontrolować czy TSH spada ładnie po lekach. Pogoda jest taka, że aż mnie roznosi. Zaraz dopijam kawę i zabieram psa na mega mega długi spacerek.
Wiosny mi się chce!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie i lecę, bo dzień taki piękny - muszę go wykorzystać w 100%.

Do góry