reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha. Ja też tak mam i nigdy się tym nie przejmowałam. To normalne.
A pogoda u nas upalna. Już 30 stopni. Leżę sobie właśnie na hamaku. Skoro nie mogę chodzić to przynajmniej sobie poleżę.

reklama
U nas tez super pogoda,chociaz do 15 bylam w pracy a potem na zumbie.Ale od 16 wygrzewalam sie na slonku
Reka niestety dalej boli,jest to jakies zapalnie torebki stawowej.
Ale dzwonila do mnie dzisiaj moja strara szefowa,ze wlasnie potrzebuje w jej filiali ludzi i pomyslala o mnie po tym jak jej kiedys pisalam ze mi sie niepodoba w obecnej filaili.Teraz tylko musze pogadac z szefem i jak bedzie dobrze to moze od czerwca juz bede tam poracowac.Ale by bylo fajnie,znowu stare towarzystwo.Ale niechce sie jeszcze za bardzo cieszyc bo jak cos niewyjdzie to bedzie mi smutno.
Ale po tym telefonie az mnie reka przestala bolec:-)

A Martoocha twoje pytanie ja mam przewaznie zawsze takie nictki pod koniec,wiec mysle ze to nic strasznego.

Witajcie kobiety :)
Zapominajka- ile trwała u Ciebie pierwsza @? Bo ja jestem w szoku- u mnie niby bolało strasznie ale mało krwawiłam i po dwóch dniach przestałam. Jeśli takie krótkie mają być teraz to ja ten ból zniosę :)
od wczoraj mieszkamy w nowym mieszkaniu. Jeszcze troszkę rzeczy zostało do zrobienia ale i tak jestem szczęśliwa :) teraz wszystko musi być dobrze i po nowym starcie się uda, wierzę w to.
W piątek koleżanka pokazywała zdjęcia usg- 9tc. Moje maleństwo byłoby troszkę większe wtedy gdyby żyło a nie umarło tak wcześnie że nawet na usg go nie zobaczyłam :(

no.. w Polsce jest cudnie :tak:.
Dziś cały dzień będe sama..to samo jutro (bo mąż jedzie w podróż służbową).. i nie wiem jak sobie zaplanować czas :confused:.
Ja mam duże fobie przed byciem samym, więc zawsze muszę się z kimś zobaczyć..a wszyscy wyjechali z miasta..:baffled:

Hej!
Ja natomiast czasami lubię pobyć sama.. czytam wtedy lub myślę o pierdołach :-) a ze ostatnio baaardzo rzadko mi się to zdarza.. więc mniej czytam ;-)
Dziś obiadek u mojej Mamusi kochanej!!! Uwielbiam kuchnię mojej Mamy ale chyba bardziej uwielbiam moja Mamę:tak:

Miłego dzionka babeczki :-)

Hej dziewczyny!

melduję się, ze @ przyszła, więc kolejny cykl się staram, testowanko około 18maja. kto ze mna?

Danutaski gratuluje dziewczynki:) ładne imię, tak jak moja babcia:)

Gatto co masz z tym jajnikiem? ?

Trzynastka ja tez zaczne staranka majowe :) Z jajnikiem mialam to, ze mialam cyste endo i bylam operowana. Ide na grilla dziewczynki, pogoda miod!!

Gatto milej zabawy nie tylko na grillowaniu ;-)

Trzynastka to powodzonka i nie dziekuj :-) Gatto nam zmajstruje cos po majowce tego jestem pewna :-D

Ania a my co czekamy na next styczen czy olewamy daty? ;-) :-D chociaz moze jeszcze bysmy sie zalapaly na styczen ;-) do roboty kochana, do roboty :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry