reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mika czy to łazienka już w nowym domku?????? Ale Leoś ładnie rośnie :) a że mniej ruschliwy - może odpoczywa sobie zanim da Ci wycisk :))))

A jeśli chodzi o zachowanie Wiki na sesji to strasznie się bałam, bo moja Wiki to diabeł.... a na sesji.... Fotografka robiła z nią wszystko co chciała!!!!!!! Wszystko!!! A ta zasypiała od razu :)) a na samym końcu mieliśmy zdjęcie we trójkę, na czarnym tle, my w czarnych koszulkach a Wiki nago... i Wikusia w całości mnie obsikała... koszulkę, spodnie, buty..... ha ha ha

Ania to wszystko ma sens!!!!! Ja tak długo się starłam i teraz w pokoju obok słyszę jak mój M. śpiewa szanty Wiki i wiem że było warto!!!!!!!!!

Zobacz, mi się okazało, że zaszłam w ciążę mająć endomietriozę.... a wyszło to w czasie cc.... tak bym nie wiedziała, że mam.... I mój lekarz powedział, ze dziwny przypadek jestem. ALe patrz - cuda się zdarzają i każda z nas prędzej czy później będzie mamą!!!

A mąż - ja się ciągle kłócę z mężem.... a pół dnia później on do mnie podchodzi i mówi "choć przytulę Cię", ja mówię "nie, bo jesteśmy ppokłóceni", a on mówi "to przytulę Cię pokłóconą" i wtedy już nie umiem sie nie roześmiać....

Magda a te sesje sami robicie czy gdzieś jeździcie???? BOSKA jest Twoja ZOsieńka!!!! Takie cudne duże oczy ma!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Iza jesteś jak inspektor gadżet:) ok jutro wrzucę świeżynkę:)
Dziękujemy za miłe słowa ciocie:) buziaki i dobranoc w końcu dobre wieści i teraz się posypie kochane staraczki zobaczycie:)

Michalina, Magda - sliczne modelki :)

Ania - wszystko ma sens jesli Ty sama bedziesz silna i bedziesz w to wierzyc :) Trzymaj sie kochana :)

Mika - super brzusio, Widze, ze Leoś rośnie :)

Eska - no widzisz, przed Mika nic sie nie ukryje :) ale juz niebawem bedziecie mialy tutaj takie zaleglosci jak Michalina i Magda, ze Wam wiele rzeczy umykac bedzie....:) no wiecie, przygotowania dzieciaczkow do sesji i w ogole... :)

Hej witam sie sobotnio dzis mam wolne wiec dzien leniuchowania;-)

Eska piekny brzuchol i piekna mamusia az milo popatrzec:tak:

Mika Leos tez ma calkiem fajna hawirke, ma moze duzo miejsca jeszcze i dlatego moze szalec bezkarnie;-)

Madzia, Michalina
cudne te Wasze ksiezniczki az napatrzec sie nie mozna, slodkie sa takie sesje i jaka fajna pamiatka:-)

Ania &&&&&& za histero no data moze malo romantyczna ale co tam odbijecie sobie z nawiazka juz po wszystkim:tak:

Milego dnia Lasencje

Ostatnia edycja:
Aniu nic się nie martw! Pamiętaj, ze każde badanie zbliża Was do uprawnionego szczęścia! A 14 to święto seksu i biznesu wymyślone przez amerykanow. Prawdziwe święto zakochanych, nasze, słowiańskie jest w maju lecz niestety zostało pozarte przez tego amerykańskiego rekina.

Mika cmok w brzusio :* Piekny;)

Dziekuje Wam.....po prostu jak myślę o lekarzach szpitalach to mam doła,nie tyle dlatego,że się boje ale te wspomnienia wszystkie właśnie .......nie mam żadnych dobrych skojarzeń z gabinetem lekarskim:-(żadnych dobrych nowin...tylko wszystko złe wraca jakby było wczoraj....

AleWy dajecie mi dużo nadziei,dziękuje za wszystkie ciepłe słowa...trzeba wierzyć wiem ale ciężko ....

Przepraszam,że Wam tu smuce..już się ogarniam:tak:

Aschlee! Ale nowina, no no.... GRARULUJE! Ciekawe czy dołączę do Ciebie? Chciałabym, nawet jak bedzie tylko jedno malenstwo. Juz sie nie mogę doczekać.. A dzisiaj zaspałam na wizyte do lekarza, ale sie wcisnelam i ... Wszystkie pecherzyki popekane sa bez problemu. I cialko żółte widac. Lekarz jest dobrej myśli, a ja jakoś tak .... Wierze, ze sie udało. Oby nie zapeszac!

eska, Mika - ale macie piękne brzusie! Zazdraszczam, ale pozytywnie:)):tak:

Madzia i Michalinka, ale piękne Wasze modelki sa! CUUUUDO!

Aniu, nie martw sie ze to 14- tego. Ale juz będziesz jedno badanie bliżej od upragnionego szczęścia. Będę trzymała kciuki &&&&&

Elka - no to do dzieła.

Carollina - co dzisiaj pieczesz?

Karaiwina - ciesze sie ze u Ciebie ok. Trzymam kciuki za bratowa i za Twoja mamę. Bedzie dobrze. I jak najmniej stresu Wam zycze! I lapieeeeeeee fluidkiiiiiii:))

Agaawa, trzymam mocno kciuki oby było dobrze, nie ważne czy jeden czy trzy pęcherzyki!
Aschlee, super wieści! Gratuluję! Oby szczęśliwie rosły małe fasoleczki!!!
Ania2611, pozytywne myślenie włącz!
Wszystkie brzuchate- macie piękne brzuszki!
My zaczynamy starania od przyszłego piątku! Mam nadzieję, że się uda! To dopiero drugi starankowy cykl po poronieniu! Chciałabym żeby się udało w tym lub przyszłym cyklu, żeby dzidzia była z tego roku. Choć teraz naszła mnie myśl, żE chyba lepiej dla dziecka jakby było z początku roku. A tak na prawdę co za różnica, oby zdrowe i byle by się udało !

reklama
Agaawa to ja trzymam kciukasy za Twoje pecherzyki i zeby pojawily sie fasolinki...nawet trzy :tak: wtedy bedziemy sie wspierac nawzajem.Ja zaczynam odczuwac objawy coraz bardziej:tak: ale co tam wazne zeby Fasolki rosly:tak:

Do góry