reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Oto dzisiejsze zdjęcia mojego brzuszka, jak widać niewiele mi się zmienia d17t4d.jpg oraz wklejam Wam fotki Niny - lekarz powiedział że na 99% będzie dziewczynka więc oby Nina nie okazała się Ninem :-D. Zdjęcia podobne, przedstawiają buzię, rączka podniesiona do góry, przez ramię przerzucona pępowina :cool2: Nina01.jpgNina02.jpg

Uuuuuuu Danutaski, slodki brzusio i dzidzia tez!!!! Ach......rozmarzylam sie.....tak bym sobie tez takiego zyczyla:happy2:
Tymczasem martwie sie coraz bardziej, bo znow plamienie sie pojawilo, trwa to za dlugo zdecydowanie, zaczynam sie spodziewac kiepskich wiadomosci jutro:-( ech......

Gatto jeszcze trochę i też będziesz nosić fasolkę pod serduszkiem &&&&, nie martw się tak mocno plamieniem (wszak plamienie to nie krwawienie a to też ważne!). Przyczyn może być wiele, mniej lub bardziej poważnych, może to nic groźnego. Ważne że miałaś owulkę, wiesz przynajmniej że cykl masz prawidłowy. Wiem że chciałabyś aby było już wszystko dobrze, ale jutro się dowiesz i tak jak piszę może to nic poważnego, USG też miałaś po poronieniu i byłaś oczyszczona z tego co pamiętam?

Usg mialam nawet 2 razy i zawsze bylo wszystko git. Modle sie, zeby tym razem tez okazalo sie, ze to jakas drobnostka, a nie nic powaznego.

Gatto skoro miałaś 2x USG i było wszystko git to nie ma się co martwić na zapas. Zapewne to jakaś drobnostka. Jest jeszcze jedna opcja: plamienie sprzed kilku dni mogło być plamieniem okołoowulacyjnym, a teraźniejsze plamienie może być implantacyjnym (choć nie jestem pewna czy na implantacyjne to trochę nie za wcześnie). Jutro się dowiesz od lekarza, bądź dobrej myśli - miałaś 2x USG i było wszystko oki ;-)

Implantacyjne za wczesnie, ostatnim razem mialam jakies 5 dni przed spodziewana @. Oczywiscie wtedy tez miala schize i sie poplakalam, bo bylam pewna, ze cysta endo mi wrocila. No nic, trzeba mi sie uzbroic w cierpliwosc i do jutra jakos wytrzymac.

Cześć dziewczynki w ten słoneczny dzień;););)
Kochajaca mamo faktycznie masz nosa co do tygodnia mojej ciąży, podobno kobiety w ciąży w ogóle mają lepsze przeczucie....:-D:-D:-D
Danatuski sliczna Niunia, u mnie będzie chłopanio - wieczorem jak mi sie uda wstawie zdjęcie:-) Ty to taka szczuplutka jesteś,a ja sie czuje jak wieloryb (w pasie mam już prawie metr!!!!!) MASAKRA;-)
A ruchy mojego syneńka czuję bardzo wyraźnie od tygodnia, wczesniej nie byłam pewna, ale teraz to ciągle daje o sobie znać, a zwłaszcz jak coś zjem, albo napije się - fajne uczucie - jak mały kosmita:-D:-D:-D
co do moich badań to leukocyty troche spadły do 15,9 i teraz biore antybiotyk - jutro ostatni dzień - ogólnie czuje sie dobrze, planuje w nastepnym tygodniu powtórzyć morfologie i zobaczymy, a dzis odbieram wynik z posiewu może tam jednak coś się działo...;) nie martwie sie juz tak mocno - dzidzius jest duży i zdrowy a zamartwianie sie w niczym mu nie pomoże...:tak:
TAK OPTYMISTYCZNIE - TO CHYBA PRZEZ SŁONECZKO:cool2::cool2::cool2:
pozdrawiam wiosennie;)

czesc dziewczynki :-)

Danutaski no jaka Kropeczka slodziutka :-))))))))))))))))

Ewelinka mowisz, ze chlopaczka nosisz? :-))))

To co mamy remis teraz ciekawe kto gora babki czy faceciki :-p mamuska czekamy na wiesci :-)

Gatto trzymam kciuki za wizyte i oby to byl tylko stres :-)

Karo tutaj wszyscy pracuja jakby chcieli a nie mogli... idz do szpitala moze tam cos dadza, bo rodzinny to chyba nie za bardzo... wiesz dobrze sama jak oni tu sie bronia przed praca:szok:

Dorcia witaj wsrod nas
[*] swiatelko dla Twojej Kruszynki

reklama
Gatto nie martw się.. jutro lekarz wszystko Ci wyjaśni!!! Nie myśl źle, ja wierzę ze jest wszystko w należytm porządku:tak:
Danutaski małą Modelkę nosisz pod serduszkiem:tak: no i brzusio ładnie rośnie:tak:

Do góry