reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej!

Madziorku – zaczynasz 2014 pełną parą w takim razie, a ten rok będzie wspaniały, musi!:*
Michalinka – Wikusia ma dopiero 6 dni kochanie, więc daj sobie czas na odpoczynek. Cesarka to wbrew pozorom bardzo poważna sprawa, więc na spokojnie:* A gdzie zdjęcie Wikusi dla Nas?:)
Agawa – nie ma się w ogóle nad czym zastanawiać. „ Choruj „ kilka dni, żadnych wyjazdów i stresu ;) Zrób coś dla siebie, kosmetyczka, zakupy albo inne;) A co, jak szaleć to szaleć ;) :*
Elka – dużooo zdrówka w takim razie:*
Myszko – również domagam się zdjęcia małego gryziołka ;)) Najlepiej po ugryzieniu, jak się pięknie uśmiecha;)

Dziewczyny…

Ten rok nauczył mnie co to ból, żal, smutek, tęsknota, niespełnione marzenie, nieograniczona miłość.
Pragnę, aby przyszły rok nauczył mnie co to radość, szczęście i prawdziwe macierzyństwo.
happy-new-year-victorian-angels-with-clock.jpg
I Wam życzę tego samego, aby ten 2014r był przepełniony miłością, radością i oczywiście zdrowiem!

Załączniki

• imagesCA6ZY93Y.jpg
    imagesCA6ZY93Y.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 38
  • happy-new-year-victorian-angels-with-clock.jpg
    happy-new-year-victorian-angels-with-clock.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziewczyny kochane, życzę Wam w Nowym Roku spełnienia marzeń - tak po prostu, bo do tej pory proste to nie było więc w końcu niech będzie inaczej. Ściskam Was wszystkie, Celta: Ciebie ściskam potrójnie, na dobrą wróżbę :tak:
Agaawa Celta ma rację, kto by wolał użerać się z małpą niż relaksować się w domu? :cool2: Teraz masz inne w życiu priorytety niż małpy, prawda? ;-) (wiem, że praca jest ważna ale sama wiesz...)
Madziorrek wejdź sobie po Nowym Roku do księgarni, robiąc wcześniej limit na karcie! ;-) i masz odpowiedź czym się zająć po pracy: kanapa, kocyk i luuuuuz :-)

Ściskam i wracam do łóżka. Obcierać gile, nie fikać, niestety...

Michalinka mnie też brzuch długo bolał. Fakt, że przez krwotok całą noc wyciskali ze mnie krew i to pewnie najbardziej potem bolało, ale sama rana ciągnęła swoją drogą. Głownie z jednej strony. A moja Zosia 4kg, więc od jej noszenia było gorzej. W każdym razie do 2 tygodni mnie bolało + opuchlizna straszna. Ale już jest ok :) Jak zacznie się coś sączyć lub poczujesz zgrubienia etc, wtedy do lekarza. Daj sobie czas kochana :* (P.S. Przegapiłam zdjęcie Wiki?)

Celta - tak? To się przeraziłam troszkę teraz. To co u Ciebie jest nie tak,że posiadasz PCOS?

W każdym razie kochane życzę tym które się starają upragnionych dwóch kresek,
bijących serduszek i szczęśliwie donoszonych ciąż w 2014 roku,
zaciążonym natomiast radosnych wizyt, dużo pięknych USG,
mało dolegliwości ciążowych i pięknych okrągłych coraz większych
brzuszków, aaaaa starym jak i nowym mamusiom cudownych chwil
z upragnionymi dzieciakami które każdego dnia rozwijają się na
Waszych oczach. I ogólnie przede wszystkim ogrom zdrowia
i zadowolenia z życia!!!!!
HAPPY NEW YEAR!!! ♥

Hej,
przede wszystkim wszystkiego najlepszego w nadchodzącym w Nowym Roku!!!
Aby staraczki zaszły w ciążę, ciężarne urodziły zdrowe dzieciaki, a rozpakowane - aby miały dużo sił dla swoich pociech!!!!!!

Wklejam Wam 2 zdjecia Wiki ze szpitala jeszcze, wiec jeszcze taka opuchnieta jest i widac dobrze naczyniaka... Ale powiem Wam ze on juz jest bledszy. Mam nadzieje ze dzis uda mi sie zrobic ladne zdjecia aparatem, bo jakos malo fotegieniczna jest na tych zdjeciach :D he he

Wikusia.jpgWikusia2.jpg

Załączniki

• Wikusia.jpg
    Wikusia.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 115
  • Wikusia2.jpg
    Wikusia2.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Madzia- absolutnie kochana zabraniam Ci tak mówić o sobie!!! Jesteś cudowną matką i to, że masz problemy z laktacją o niczym nie świadczy. Fizjologia po prostu. Głowa do góry będzie dobrze:* :* :*
mika tak bardzo bym chciała już też czuć ruchy... Wtedy człowiek jakiś spokojniejszy jest prawda?? Ja chcę sobie kupić dopplera czy ktoś może coś polecić?? Gdzie najlepiej kupić, jakiej firmy itp. Może będę chyba spokojniej spać.
Sysiq świetnie, że PCOS się nie potwiedziło. I trzymam kciuki za II kreski...&&&&&&&&&&&&&&
Carolline przykro mi, że musiłaś dołączyć do nas. (*) dla Twojego Maluszka.
Michalina I gdzie te zdjecia?? Jakoś nie widzę...

U mnie wczorajsze USG bardzo udane;) Serduszko jest, a to najważniejsze. Lekarz chciał mi L4 od razu wcisnąć zaskoczył mnie nieco, ale się nie dałam. Potwierdził, że medycznie w zasadzie nie ma przeciwskazań do pracy, ale tak wolałby dmuchać na zimne. Ja w domu nie wytrzymałabym zamęczając się wątpliwościami czy wszystko jest dobrze...

Spełnienia marzeń w Nowym Roku!!! :* :* :*
Wygońcie z hukiem ten 2014!!!

Do góry