reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mikunia, czarujemy, żeby łożysko jeszcze się podniosło, jeszcze jest szansa. A jak nie - chyba leżenie Ciebie czeka, ale co tam, stos książek, druty, szydełko i dasz radę. Ważne , że dzidzia ok.

Madziorrku - i jak?

Sisiq - no cholerka niech się unormuje w końcu. Napisz co powiedział gin.

Cześć dziewczynki zaraz się biorę do czytania, a tymczasem moje słoneczko całe i zdrowe, sukienka mi doszła ale czarno -biała ale jest git także wrzucam fotę mojego synka, który juz ma tyle kłopotów, że się łapie za głowę i siebie w nowej kiecce i biorę się do nadrabiania straconego dnia - no bo dzień bez Was dniem straconym xDDDD

NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpgmama laska.jpg

Załączniki

• NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpg
    NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_9.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 50
  • mama laska.jpg
    mama laska.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 78
Eska ale Ty Laseczka jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A SYNUŚ strasznie się martwi... tyle kłopotów :D ha ha ha

Cudnie, że wszystko dobrze jest!!! Ile waży już???? Moja w 20 tc i 6 dniu ważyła 400 g - właśnie sobie sprawdziłam :D

Dziewczynki dziękuje za kciukasy. Niestety nie pomogły:(( Co jest jak już nawet IUI nie pomaga;( Serducho to mi pękło na znowu... bla

Madziorrek..... tak strasznie chciałabym coś powiedzieć mądrego... ale nie potrafię..... niech serduszko Ci nie pęka bo i mi pęka..... a co lekarz powiedział????

Eska13 fantastyczne zdjęcie Twojego synusia no bombowy jest :-))) pozazdrościć ( oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) , sama słodycz.. A Ty super laseczka jesteś a brzusio piękny , no po prostu brak mi słów żeby opisać jak mi się ciepło na sercu zrobiło widząc dzidziusia na zdjęciu i jego mamusie z super brzuszkiem :-)) Pozdrowionka dla Ciebie i małego

Michalina nic nie powiedzial... Bylam prywatnie na becie;( A jak do niego pojade w ptk, czy tam w poniedzialek to poprosze go o zmiane lekow, bo caly czas mam tttylko 1 pęcherzyk;( buu na płakanie mi się zebrało...

reklama
Madziorrrek bardzo mi przykro że się smucisz , ale uwierz że będzie dobrze kochana grunt to się nie załamywać . Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie Twojej sprawy..

Do góry