reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dzień dobry:)
S śpi a ja znów bawię się w rannego ptaszka,heh....

czas chyba na jakąś kawę.... potem może z prasowaniem się rozprawię i będę kontynuować kolejną poszewkę:

20130504_233009.jpg

Poprzednia ukończona Wnętrzne dylematy: Wygrane cudowne Candy i ukończona poducha...
20130504_121118.jpg

Wczoraj S dzielnie mył okna, pomyliśmy lampy, dziś dzień odpoczynku i chyba jakiś spacerek zaliczymy:)

Oby tylko słoneczko wyszło bo na razie jakoś tak chmury królują:/

Załączniki

• 20130504_233009.jpg
    20130504_233009.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 20130504_121118.jpg
    20130504_121118.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Cześć Piękne!!!!

Martoocha trudno jest uwierzyć ale trzeba sie starać!!! Będzie dobrze!!! Strach będzie do końca ciąży, a po narodzinach córeczki będzie obawa o nią przez całe życie! Wiec czas zacząć myśleć bardziej pozytywnie! A to super ze mężuś zawsze z Tobą! Mój zadeklarował ze chce zobaczyć malutka w piątek wiec chyba we dwoje pójdziemy na usg :)!

Nanu ale z Ciebie zdolniacha!!! Piękne te podusie!!!!

U Nas dzisiaj słoneczko i ciepłego wiec wybierzemy sie do obi po ogrodkowe drobiazgi a poźniej zrobimy dobie grilla :)!

Miłej niedzieli!

Dziendoberek :-)
My dalej w lozeczku, po wczorajszym dniu pelnym wrazen dzisiaj nalezy sie dzien pizamowy, jeszcze jakby ktos obiad zrobil to byloby super :-)

Martus gratuluje corci!! Ojjjj bedzie szal z sukieneczkami, ale brzuch faktycznie nas zmylil :-p

Wikama a wy juz w domciu? Fajnie,ze wypoczeliscie.. Az zazdroszczeeeee ;-)

Suana co tam u Ciebie?? ;-)

Nanu zdolniachoooooo!!!! Strasznie szybko Ci to wszystko idzie, no cudne rzeczy ;-) ojj Matyldzia bedzie miala piekne rzeczy zrobione przez mamusie

Mamuuuuski zyjecie czy juz wam dzieci sily wyssaly? :-p

Ewcik ojjj jak wali po pecherzu to chyba najgorsze :-p juz wole w pepek haha

Dzień dobry;
u nas dziś lepiej. Wczoraj zacisnęłam zębiska i miałam małą na cycku - kolek brak.
A dzisiaj śliczny dzień się zapowiada więc biegniemy na spacer zaraz.

Martoocha gratuluję dziewuszki!

Mój mąż się dzisiaj posypał. Płakał jak dziecko przed pójściem na cmentarz do dziecka... Nie tylko ja tracę nadzieję... Za oknem słońce a ja z choróbsk wyjść nie mogę. :sad: A czas leci...

Dziewczyny witam sie slonecznie.Akurat wrocilam od kolezanki ze szpitala.miala w piatek ceaarke.mam slicznego synusia.my wczoraj caly dziebn na slonku zesmy sie wygrzewali,potem byli znajommi a grilu no i chlopcy troche poimprezowali .pojechali byla 10i z mala do lozka i juz niezdarzylam do was napisac.dz8siaj wybieramy sie zaraz na spacer i na lody.juz mam takiego smaka na taki pucharek truskawkowy
Ewik niemozesz tracic nadzieji.jestesmy z toba!!!!
Martocha gratuluje coreczki.dobrze ze pojechalas gmdo ginka!!!
Nanu super rzeczy ci wychodza rzeczy nna tym szydelku.
Zapominajko dobrzebze Matylda niema juz kolek i niech nie wracaja.
Wikama super sie mialas z tym SPA.Tez musze sie kiedys w koncu wybrac na jakis masaz relaksacyjny
Izka spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe.
A gdzie Myszka?ciekawe jak tam mieszkanko

Martoocha gratuluję córci :-)

Wikama fajnie, że wypoczęłaś :cool2:
Ewikewik wierzę, że zarówno Tobie jak i mnie jeszcze się uda:tak: też mam chwile załamania, dość często nawet.

Właśnie wróciliśmy z weekendu majowego. Było bardzo fajnie, ale @ oczywiście przylazła planowo 3 maja...:no: Jedyny sukces, że bez duphastonu cykl trwał 28 dni, może w końcu mój organizm wróci do normy. Zatem plany przejęcia brzucha od Nanu niestety się nie udały. Chyba, że nanu urodzi w okolicach mojej owulacji, co zresztą możliwe :happy:

Ewikewik bardzo dużo przeszliscie ale nie możecie sie poddawać! Trudno jest przeżyć taką stratę i patrzeć na cierpienie bliskiej osoby, ale pamiętaj, ze każda z nas straciła kiedyś nadzieje, a teraz większość już cieszy sie swoimi Maluszkami lub niedługo dołączy do grona szczęśliwych Mamusiek! I Wam sie uda, nie podawaj sie, walcz z przeciwieństwami! Wzmocnij organizm pod względem fizycznym a pod względem psychicznym to chyba oboje z mężem musicie nad tym popracować... Nie traćcie nadzieji na rodzicielstwo! Trzymam za Was kciuki!

Neta kochana! Ty rownież sie nie poddawaj! Staranka są przecież mega przyjemne ;)!

Zapominajko ale super ze Matyldzi lepiej:)! Pewnie woli picie prosto z cycusia niż z butli! Może jakaś inna butelka by sie przydała, powietrza sie chyba nałykala...

Nanu a jak tam Twoja Matyldzia? Pcha sie na zewnątrz???

Karo fajnie, że u Was wszystko super sie układa! A lody ja tez dzisiaj pochłonełam! :)

Martocha a Wy jak tam? Oswajacie sie ze wczorajszą informacją? Jak sie dzisiaj czujesz?

Myszko co u Ciebie???????

reklama
Neta czyli nie wszystko jeszcze stracone:) 3mam kciuki!

Wikama - na moje oko w ogóle jej się nie spieszy:) zobaczymy jutro na wizycie:) 3majcie kciuki!

My właśnie po spacerku.....
to ja i brzucho:
PICT0134.jpgPICT0112.jpg

Załączniki

• PICT0134.jpg
    PICT0134.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 87
  • PICT0112.jpg
    PICT0112.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 75
Do góry