reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Myszko błyskawica z ciebie!! Gratuluje! Naprawdę bardzo się cieszę :)
I wrzucaj nam tu fote raz dwa!

Martocha twoje fotki dzisiejsze mega rozczulajace..

Magda a ty jak się czujesz?

Witam nowe dziewczyny w gronie staraczek :)

Fuma o niestety Myszka byla taka szybka ze ja nawet niezdazylam nie powiedziec.Naszq mala uparta jak jej tata,ale go umie latwo udobruchac ale malej niestety nie

Hej dziewczyny,
my od wczoraj bierzemy luteinę i acard - zobaczymy, pierwszy miesiąc starań po poronieniu.
Mam nadzieję, że szybko będę mogła dołączyć do Was i cieszyć się, że się udało :)
Gratuluję dziewczyny!

Sorki za pytanie, te leki w czymś pomagają? Bo myslałam, ze luteina to już po zajściu?

Dzieki dziewczyny:*
Paul spi na cycu, eM poslalam do domu bo glodny a ja i tak pewnie zaraz padne spac.
Zdjecie mam perwersyjne przy cycu, bo odkleic go nie idzie;-):-) ciagnie cyca rowno i nie daj Boze jak wypadnie to glosik ma po mamusi:-)

O cholera!!! :szok: Myszka wielkie gratulaje!!!!!! Normalnie jestem w szoku, liczylam na karo a tu taka niespodzianka
:-D

Magda Tobie rowniez gratuluje, wiedzialam ze musi sie udac. Teraz zycze jak najwiecej spokoju i zdrowka ;]

Martocha gratuluje 7-mio cm szczescia ;)

Z emocji przez Myszke zapomnialam co mialam jeszcze komu napisac :zawstydzona/y:

Witam nowe staraczki i zycze upragnionych 2 kreseczek :tak:

reklama
Do góry