reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Martoocha &&&&&&& Ja coś czuję, że jutro będą dobre wiadomości :)

My dziś byliśmy oddać krew do badań genetycznych więc teraz czekamy na wyniki. I w międzyczasie na @ po której będziemh mogli wrócić do starań..

Wybaczcie że ja tylko o sobie ale piszę cichaczem z pracy więc muszę szybko ;)

Dzięki kochane, ja naprawdę nie nastawiam się ani na to ani na to.. będzie co ma być. Staranka były WYJATKOWO przyjemne w tym cyklu, więc nie ma co się za bardzo emocjonować :-p.
Przychodzą do głowy tylko czasem negatywne wspomnienia, więc muszę być ciagle czymś zajęta (a myślałam,ze już wszystko się z moją głową unormowało..wczoraj przed snem złapałam jakiś stan lękowy:-()

Cześć dziewczynki! Męża w domku nie ma, nastrój lepszy ;)! Oczywiście żartuje ! Przeprosił mnie wieczorem i pogadaliśmy, ale wiecie najważniejsze jest to jak teraz będzie sie zachowywał, bo ja mam już dosyć nerwów. Dzisiaj Wiki rozrabia i pokazuje różki! Charakterek stanowczo ma po tacie ;)

Martocha &&&& za jutro!

Karo mi sie wydaje, że to możliwe, że Maluszek tak na dole rozrabia :). A co do wzrostu to jak byłam szczuplejsza to może i to był atut ale teraz to jak Hagrid :-D

Nanu u mnie nastrój ze względu na męża nienajgorszy. Strasznie mnie wkurzył ale nie mam zamiaru ciągle sie nim przejmować mam ważniejsze sprawy na głowie. A w nagrodę za to, że przetrzymuje te różne zachowania poproszę o przyjście kosmetyczke żeby zrobiła mi paznokietki u nóżek :)! A jak u Ciebie praca nad samoakceptacją!!! Mam nadzieje, że lepiej się czujesz!

Suana również kciuki za badania i za przyszłe staranka!

Gatto co u Ciebie? Jak spędzasz ostatnie dni w dwupaku?

Anila co u Ciebie?

hej babolki..

Myszka wyszlas???

Martoocha trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wikama, no wlasnie latam jak z pieprzem, wlasnie wrocilam od kolezanki:zawstydzona/y: Na nic nie mam czasu, a juz dzis KONIECZNIE musze spakowac walizke, bo jeszcze w polu wszystko:shocked2:

Karo no wlasnie 11 dni :shocked2::shocked2:

Moj eM wczoraj sie inteligentnie pyta co my zrobimy jak Gattinka sie urodzi :shocked2:

hej dziewczynki :-)

tak bardzo chciałabym Was nadrobić, ale po prostu nie mam siły.. dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po l4, nerwowa atmosfera, staram się myśleć, że mam to gdzieś, ale wiecie, jak jest... tym bardziej, że ja się tak lubię wszytskim przejmować.. no nic, pożyjemy, zobaczymy.. w pozycji siedzącej boli mnie brzuch od zginania się no i kręgosłup :/ zmęczona jestem po tym jednym dniu.. wizyta u ginki dopiero 21.02..

pozdrawiam Was gorąco i postaram się na bieżąco zaglądąć:tak:

martoocha trzymam kciuki mocnooo&&&&&&&

reklama
Do góry