reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny milych snow.Gadalam prawie z siostra i mowila mi ze moze mala obsunela sie w dol i to przez to mialam taki bol przy chodzeniu,ale wydaje mi sie ze to troche za wczesnie jeszcze.
Gatto przypomnialo mi sie dzisuaj ze u ciebie jeszcze 12 dni i mala bedzie z wami
Martoocha kciuki za wtorek&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Czesc kochane:*

Czekamy na usg szyjki i wynik cyto plus krew i jak ok, to do domu. Ktg bylo ok, maly dokazywal, skurczy brak echa nie gubil;-)
Wczoraj rano mnie tyle trzymaly, bo uciekal im i ktg wylo, ze serducha nie ma...a mlody kopal zupelnie z drugiej strony. Jak mnie przelozyly na drugi bok to po kilku minutach znow im uciekl:-D
Ogolnie 4xktg wczoraj.

Martocha trzymam kciuki by bladzioch przeistoczył sie w wyraźne II;-)
Myszko dobrze ze jest lepiej uff:tak:
Wikama nie przejmuj sie facetami oni maja bardzo trywialne podejście do wielu spraw.A tak wogole TY masz 182cm? wow jak modelka:-)
Fuma kuruj sie biedulko
Neta kciuki za nastepny cykl zaciśniete.

reklama
Do góry