reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wooooooooooow gratulacje kochanie :-) to ile Fasolka ma tygodni?

a nie mowilam, ze jak odpuscisz to zajdziesz?? :-D

allllllllllllleeeeee sie ciesze :-)

Lapop super ze sie udalo,witaj wsrod zaciazonych!!!!!!
Myszka wydaje mi sie ze super promocja,dlatego wyslalam ci wczoraj tego linka.chociaz niedostalam potwierdzenia jeszcze czy wogole jeszcze maja je na magazynie.Na osobe mozna tylko 3 paczki zamowic,ale u mnie to wystarczylo bo 3paczki juz mam kupione.Ale jak np niemasz jeszcze wogole to 3 paczki na ciebie,3 paczki na eMa i juz bedzie 6paczek.Zarejestrowalam sie tez na tej stronie zeby mi przysylali wiadomosci na emaila o tym gdzie i kiedy sa pampersy w promocji,to wtedy mozna taniej zakupic i mam jeszcze kupony ktore sa wazne do marca wiec jeszcze chce zakupic 2-ki i 3-ki

A ja akurat sobie zrobilam sobie termin na konic lutego to zrobienia zdjec brzuszka w profesjonalnym studio.Troche kasy to kosztuje ale bedzie pamiatka brzuszka na lata.Tam bede je robila:http://www.atelier-der-fotografie.de/Babybauch_5.html
Chcielismy dzisiaj zrobic jeszcze termin na nasz slub koscielny w 2014 ale niestety jak jest sala wolna ktora chcemy to zespol niema wolnego.I chyba bedziemy robic wesele w tygodniu w sierpniu 2014 zeby miec ta sale co chcemy i ten zespol co wybralismy.Kurcze jakos ciezko zegrac wszystko razem jak sie niejest tam na miejscu.

Ostatnia edycja:
reklama
gratulacje!!! :tak: SUPER wieści!
Podejrzałam i wyczytałam że to już 16 tydz? :szok:

Lopop czy to prawda, ze juz 16tydz i dopiero teraz nam sie chwalisz??<foch> :-D obojetnie, byle zdrowe i w terminie:-)

No prosze, to co Martoos wypadaloby, zeby teraz z tej sfiksowanej owulki cos konkretnego sie wyklarowalo;-)

Kciukasy za staraczki&&&&&&&&&&&&% swieza porcja fluidkow~~~~~~~~~~~~~~~~~~, no a reszte to juz z chlopami kombinowac;-)

Karo no ja zamowie jeszcze na sasiadow;-) bo cena rewelacyjna.
Dzieki za linka:*

Ostatnia edycja:
Do góry