reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczeta,

Marta no Wojtus jest super! jak sobie slodko ziewa i kichnal nawet!! Chyba sie patrzysz w niego calymi dniami!!!

Izka gratulacje!! Bardzo sie ciesze, ze wszystko jest w najlepszym porzadeczku:tak:

Nanu tez czasem stosuje ta podstawke:tak:

A ja jakas dzis do doopy nie podobna:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kitka co jest do doopy nie podobne?

u mnie sie stoliczek niesprawdza, bo bym sie polala... nie da nic ustawic na dachu domku i koniec ;-) zaraz kopie w to miejsce :-D

wiesz co moze Mala sie jakos tak ulozyla i uciska cos stad to samopoczucie, masz sposoby, zeby zmienila pozycje?
moj sie przeklada jak przyjme mniej wygodna pozycje dla niego... oczywiscie najpierw protestuje

Raczej nie Myszko, rusza sie, czuje ja caly czas w roznych miejscach, przemieszcza dupke;-) Nie wiem jakies moze cisnienie niskie, glowa ciezka....No, ale pogoda jest beznadziejna tez:-(Kurcze mialam jechac na poczte i apteki, ale nie wiem czy taka sie wybiore. Odczekam chyba jeszcze.

Dzień dobry;

Danutaski masakra jakie przejścia... A cukier migdałowy to taki jak waniliowy. U mnie w Kauflandzie mają.

Marta Wojtuś boski. Minki strzela bombowe :-D

Gatto może taki dzień masz po prostu.

U nas tak zimno, że szkoda gadać. Podobno w pt ma byc ok -20 :confused2:
Syberia.

Hej dziewczeta,

Marta no Wojtus jest super! jak sobie slodko ziewa i kichnal nawet!! Chyba sie patrzysz w niego calymi dniami!!!

To mój mąż cały czas na niego patrzy i mu robi zdjęcia. Filmików też nagrał całkiem sporo. Dziadkowie codziennie wieczorem muszą mieć zdaną fotorelację z całego dnia :-D

reklama
Do góry