reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
z tymi trymestrami to chyba każda stronka inaczej pokazuje :-p

kurde laski mam nadzieje, że jutro sobie coś kupię, bo musze się odchamić.. siedze w chałpie jak stara kwoka i jakaś płaczliwa się zrobiłam :/

Ostatnia edycja:
Myszka ja dostalam poczte wlasnie jakos w tamtym tyg ze sie zaczal trzeci trymestr.Wlasnie mialam sie zapytac czy zameldowalas sie moze na stronie pampers bo ja dostalam wczoraj od nich kupony na pampersy i chusteczki.Na dwoch paczkach oszczedzasz 3euro,wiec mysle ze super,wiec dzisiaj kupilam 2-ki new born bo 1-ki juz mam.
Joaro witamy wsrod nas i trzymamy kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wikama gdzie jestes????????????????
Mamunia1 az dostalam gesiej skorki jak czytalam twoja historie,ale dodaje otuchy ze i nam sie uda.Zdrowka dla rodzinki i niech sie mala dobrze chowie

Karo nie meldowalam, bo nigdy w takich akcjach dobra nie bylam...:-( nie umiem akurat takich drobiazgow wyszukac.

Izka witamy w odmiennym stanie :-D teraz to mozesz sobie smialo poplakac na reklamach nawet platkow sniadaniowych:-D hormonki robia swoje.

Wikama????

Dziewczynki więc z dzidzią wszystko ok. Urosła, dobrze się rozwija. Toksoplazmozy nie widać ani na łożysku ani w ogólnym rozwoju dzidziusia. Ból brzucha spowodowany mam łożyskiem które znajduje się nagle również z przodu... Więc najprawdopodobnie dołącze do grona kobitek z tą dolegliwością. Zwiększony mam duphaston, i dostałam jakieś leki dodatkowo przeciwbólowe: buscopan. Mnie martwił śluz też bo po prostu jakby woda ze mnie kapała. Ale ilość wód płodowych jest ogromna i nie widać nigdzie przecieków. Generalnie zaliczam już czwartą dolegliwość w tej ciàża i rozłożyło mnie to na łopatki. Zalecenia: oszczędzać się, jak dalej będzie boleć i tej wydzieliny będzie więcej to jechać jak najszybciej do lekarza.

Wikama to dobrze, ze z maluchem ok, a buscopan jest prawie jak nospa dziala bardziej rozkurczowo niz przeciwbolowo. Marta jako farmaceuta doradzala mi zamiane na nospe, ale ja jej tu nie kupie wiec pozostal buscopan.

Wikama, nie jest zle ;-) Trzeba byc pozytywnie nastawionym i jednak sie oszczedzac i tyle:tak:

Karo ale macie tam fajnie w tej szwabowni, u nas nie ma takich bonusow, nikt ci nic za darmo nie da! Co za kraj!:wściekła/y:

reklama
No co ty, nie jest taki straszny;-) moj syn twierdzi ze duzo latwiejszy od polskiego...a nasz admin uwaza, ze polowa ludnosci nieuzywa wiecej niz 10 000 slow;-)

Ok, zrobilam konto na stronce zobaczymy;-)

Ostatnia edycja:
Do góry