wg ebrzuszka juz od 26 tc to III trymestr ebrzuszek.pl - Cizerknelam na poczte i widze, a tam przyslali mi mi wiadomosc "witamy w III trymestrze"... to juz trzeci sie zaczal??
cos im sie chyba pokickalo, bo wg mnie to od 28tc jest IIItrymestr...
reklama
Izka87
Fanka BB :)
z tymi trymestrami to chyba każda stronka inaczej pokazuje
kurde laski mam nadzieje, że jutro sobie coś kupię, bo musze się odchamić.. siedze w chałpie jak stara kwoka i jakaś płaczliwa się zrobiłam :/
kurde laski mam nadzieje, że jutro sobie coś kupię, bo musze się odchamić.. siedze w chałpie jak stara kwoka i jakaś płaczliwa się zrobiłam :/
Ostatnia edycja:
Myszka ja dostalam poczte wlasnie jakos w tamtym tyg ze sie zaczal trzeci trymestr.Wlasnie mialam sie zapytac czy zameldowalas sie moze na stronie pampers bo ja dostalam wczoraj od nich kupony na pampersy i chusteczki.Na dwoch paczkach oszczedzasz 3euro,wiec mysle ze super,wiec dzisiaj kupilam 2-ki new born bo 1-ki juz mam.
Joaro witamy wsrod nas i trzymamy kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wikama gdzie jestes????????????????
Mamunia1 az dostalam gesiej skorki jak czytalam twoja historie,ale dodaje otuchy ze i nam sie uda.Zdrowka dla rodzinki i niech sie mala dobrze chowie
Joaro witamy wsrod nas i trzymamy kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wikama gdzie jestes????????????????
Mamunia1 az dostalam gesiej skorki jak czytalam twoja historie,ale dodaje otuchy ze i nam sie uda.Zdrowka dla rodzinki i niech sie mala dobrze chowie
myszka2829
Karo nie meldowalam, bo nigdy w takich akcjach dobra nie bylam...:-( nie umiem akurat takich drobiazgow wyszukac.
Izka witamy w odmiennym stanie teraz to mozesz sobie smialo poplakac na reklamach nawet platkow sniadaniowych hormonki robia swoje.
Wikama????
Izka witamy w odmiennym stanie teraz to mozesz sobie smialo poplakac na reklamach nawet platkow sniadaniowych hormonki robia swoje.
Wikama????
Dziewczynki więc z dzidzią wszystko ok. Urosła, dobrze się rozwija. Toksoplazmozy nie widać ani na łożysku ani w ogólnym rozwoju dzidziusia. Ból brzucha spowodowany mam łożyskiem które znajduje się nagle również z przodu... Więc najprawdopodobnie dołącze do grona kobitek z tą dolegliwością. Zwiększony mam duphaston, i dostałam jakieś leki dodatkowo przeciwbólowe: buscopan. Mnie martwił śluz też bo po prostu jakby woda ze mnie kapała. Ale ilość wód płodowych jest ogromna i nie widać nigdzie przecieków. Generalnie zaliczam już czwartą dolegliwość w tej ciàża i rozłożyło mnie to na łopatki. Zalecenia: oszczędzać się, jak dalej będzie boleć i tej wydzieliny będzie więcej to jechać jak najszybciej do lekarza.
myszka2829
Wikama to dobrze, ze z maluchem ok, a buscopan jest prawie jak nospa dziala bardziej rozkurczowo niz przeciwbolowo. Marta jako farmaceuta doradzala mi zamiane na nospe, ale ja jej tu nie kupie wiec pozostal buscopan.
myszka2829
Kicia pakuj meza i chodz do nas;-)
Baaaardzo chetnie bym to zrobila, ale nie moge sie naumiec niemieckiego:-(Kicia pakuj meza i chodz do nas;-)
reklama
myszka2829
No co ty, nie jest taki straszny;-) moj syn twierdzi ze duzo latwiejszy od polskiego...a nasz admin uwaza, ze polowa ludnosci nieuzywa wiecej niz 10 000 slow;-)
Ok, zrobilam konto na stronce zobaczymy;-)
Ok, zrobilam konto na stronce zobaczymy;-)
Ostatnia edycja: