reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wikama a jak Twoja morfologia? Bo podone objawy daje anemia, a w ciazy to moment i sie ja ma.

Dosypialam i mialam okropny sen...najpierw w windzie zostawilam dziecko, a potem nie moglam znalezc wejscia do niej w koncu jakas grupa nastolatkow szla z moim malym...chcialam go karmic zjadl mi pol sutka a mleka nie bylo...za to drugi cycek mial czarna brodawke i maly go nie chcial...a do tego caly czas siedzialam na wozku inwalidzkim, ale po schodach schodzilam... Co za idiotyzmy mialam w tym snie....

Zapominajko no to malutka ladnie urosla, nasz w 24tc mial 715g:-) ciekawe jak teraz;-)

reklama
no właśnie Wikama może by tak trochę poleniuchować, co??

danutaski, Ninka grzeczna dziewczynka, więc będzie raz dwa i po szczepieniu :)

Nanu wije gniazdko :D syndrom się odezwał :-p

Zapominajka, super, że wizyta udana i dzidzia ładnie sobie rośnie :)

marta Ty juz z torbą wszędzie chodź :-p bo nie wiadomo kiedy Cię złapie

a ja się wzięłam za prasowanie, ale skapitulowałam po kilku koszulkach.. jakoś nie mam siły, dobrze, że nam leczo z wczoraj zostało, więc tylko podgrzać i gotowe, bo nie mam weny dzisiaj na nic.

Dziewuszki kochane jesteście! Tylko ja prawie cały czas leniu****e! Jak wstane rano to się ubieram, młodej pomagam i schodzimy na dół. Wieczorem robię kanapeczki bo wiem, że rano czuje się różnie! I jak młoda wychodzi to leże z dwie godz i dopiero za coś się biorę, czy jakiś obiadek czy pranko i znowu leże. Nawet obiad jak robię to siedząc na hokerze. A co do morfologii to rzeczywiście wyniki trochę mi spadły i mam teraz na dniach powtórzyć, ale miałam w normie. Ale coś dzisiaj jeszcze brzunio trochę dokucza i jadę na wizyte o 20 na usg a niech podejrzy Maluszka czy oby coś ta tokso nie przegieła i nie polazła tam gdzie nie trzeba.

Zapominajko gratuluje wizyty! Dobrze że wszystko z córcią ok!no i jaka duża kobitka rośnie! A jak Ty się czujesz? Chciałam też się zapytać czy macie już imię dla córci?

Zapominajko super ze wizyta udana!

Nanu jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedziecie gotowi :))

Dziewczyny czy ktoras z was korzysta z bb na tel i wie jak wywalic juz subskrybowane forum? Bo mam jakies starankowe dodane a w sumie nie korzystam i nie umiem sie ich pozbyc.

My mielismy wyjechac na weekend bo mamy rocznice slubu i teraz sami nie wiemy co robic. Jechac czy zostac? W sumis siedzenie w domu i tak niczego nie zmieni, bedziemy tylko wiecej myslec :(

Suana jedzcie, przyda sie Wam odrobina oderwania.

Wikama to szyjka nie najgorsza;-) ale jak miewasz te uderzenia goraca zimna to musisz uwazac, zeby gdzies na ulicy nie fiknac.
Mnie sie cos podobnego raz z Sara trafilo cale szczescie fiknelam na lozko, mozliwe ze za szybko wstalam i dlatego. No ale eM mnie nigdzie nie pusci samej i juz. Wczoraj polecialam po plyn do mycia naczyn to dzwonil gdzie jestem...

Zapominajko ja mam juz 7 na plusie;-) i teraz waze 88,7... Jest szansa, ze 100 nieprzekrocze:-D
Ale tym sie zajme pozniej;-)

Ostatnia edycja:
marta Ty juz z torbą wszędzie chodź :-p bo nie wiadomo kiedy Cię złapie

Na szczęście mam brata który mieszka dwa bloki dalej więc jak się coś zacznie to szybciutko pobiegnie do mnie po torbę i dowiezie do szpitala zanim mnie tam z miasta zawiozą :-D:-D:-D

Zapominajko ja mam juz 7 na plusie;-) i teraz waze 88,7... Jest szansa, ze 100 nieprzekrocze:-D
Ale tym sie zajme pozniej;-)

Myszko później wątek staraczkowy zmieni się w dietetyczny- bo jak już wszystkie szczęśliwie zajdziemy i urodzimy to razem będziemy się odchudzać.

Ja właśnie przytargałam piłkę z biedronki, napompowałam i mam zamiar bujać na niej tyłkiem ile się da :-D

Marta, Marta siedz z pupa na kanapie jeszcze spadniesz z tej pilki.
Wojtus mial czekac na dziadka to siedzi dziecie grzecznie...za to mamuske pupa swedzi:-D
Ma jeszcze czas, a kazdy dzien to plus;-)

reklama
Wikimama ja średnio. Mam straszny katar, czuję się osłabiona i gardło mnie pobolewa.
Ale juz sie gorzej czułam, więc nie powinnam narzekać.

Suana jedźcie!!!! Ja bym pojechała w każdym razie.

Do góry