reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Po pierwsze: Elka GRATULACJE! Dbaj o Was!!!:)

Po drugie: Magda,sciskam... nie mysl ze znow stalo sie najgorsze,wcale tak nie musi byc.... idz do ginka,sprawdz co i jak,zrob badania... bedzie dobrze!

Co do ciuchow to to taki wor (niebieska torba z ikei) ktory krazy miedzy ciezarnymi:) dostal mi sie od kumpeli,czesc ciuchow jej,czesc jej znajomych.... przebralam wczoraj co na mnie pasuje i nawet sporo sie udalo:) bardzo sie ucieszylam bo dosc drogie te ciazowe szmatki a i tak uzywa sie je krotko... takze spodnie,spodnice i sukienki mam.... musze jeszcze z bluzkami pokombinowac,jedna koszula HM MAMA idzie do mnie z allegro (5zl + przesylka:)

My po kawce i rogaliku,pospalismy sporo:) Robie S kanapki,potem pranie zrobie.... pogoda boska,szkoda tylko ze musze w domu siedziec....

heja kochane:-)

elka ja pikule przestałaś mierzyć tempkę i masz babo placek:-D:-D ściskam bardzo mocno ale się cieszę jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-) GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny jaka piękna pogoda
:-) spiję kawkę i lecę z małym na plac zabaw pozjeżdżać troszkę:tak:

Ostatnia edycja:
No to co dzis mamy dzien praczki ?? u mnie juz sie pierze i tez na dwor wywale bo ladnie sie zrobio to i szybko przeschnie :-) a w sobote ma byc pieknie i 24° to pojedziemy sobie do ZOO :-) uwielbiam ogladac delfiny :-) moglabym tam siedziec calymi dniami ;-) wezmiemiy Mala i pojedziemy na caly dzien :-)

U mnie już rozwieszone :-) sąsiad wymienia drzwi na klatkę i strasznie wiercą więc moja świnka dostała szału- tak się boi wiertarki. Siedzę teraz i bawię maluszka żeby się tak nie bał.

A ja własnie sie wsciekam bo mi się wszystkie dodatkowe opłaty pokumulowały w jednym miesiącu: ubezpieczenie mieszkania, dodatkowa wizyta u gin i dodatkowe badania, jakaś dodatkowa opłata do kredytu hipotecznego która jest raz na 3 lata..... w sumie prawie tysiak dodatkowo - jak ja nie lubię takich akcji....

No mam :-) ale co zrobić jak on taki kochany. Zbudowaliśmy mu nowy kojec i jest trochę niezadowolony bo ciaśniej ma. Dzisiaj od rana śmiesznie obczajał nowe ustawienie mebli w salonie, mruczał przy tym z niezadowoleniem.

Marta to my mamy to samo z kotem, pojawia sie cos nowego to ona pierwsza jest do zwiedzania :-D i tak jak mlodemu kupilismy dywan dwa dni temu tak do teraz wskakuje mu na lozko... zeby tylko na dywanie lapy nie postawic, bo jej sie nie podoba :-D

reklama
Dziękuję dziewczyny,już mi lepiej :) W sobotę planowo idę do gina i poproszę o skierowanie na hormony i jakieś ewentualnie leki. Chciałam się dowiedzieć o nazwy,żebym mogła o to wszystko zapytać.

No to zaczynam nowy cykl, kciukasy trzymajcie :)

Do góry