reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Elka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :-D Ależ się cieszę!!!!

Magda nie myśl ze mogłaś poronić.... Mam nadzieję że to nie to, ale nawet jeśli to nic nie mogłaś z tym zrobić... przytulam cię bardzo mocno :* W końcu się uda!
Zapytaj lekarza o duphaston! On jest na podtrzymanie ciąży i przygotowanie organizmu pod ciąże jeśli dochodzi do zapłodnienia a jest problem z jej utrzymaniem :*

Ona to ma
łapie fluidki!!!

Nanu
przepiękne rogaliki!!! Ależ ty masz dryg do tego gotowania!!! Aż ślinka cieknie!!!! A jak tam korzonki? Ja w ciąży zmagałam się z rwą kulszową....

reklama
czesc dziewczynki :-)

Elka gratki :-) super trzymaj berka i nie uciekaj z nim ;-) dbaj o siebie i sie nie denerwuj, oszczedzaj sie w pracy :-)

Magda duphaston (czy jak to sie pisze) i luteine sie bierze w drugiej fazie cyklu i w ciazy na podtrzymanie. Z tego co pamietam zawieraja progesteron, ale jak spiochy powstaja to dokladnie Ci opisza co jak i po co ;-) Nie zakladaj ze to bylo poronienie, po # czesto okresy wygladaja inaczej. Bedzie dobrze i uda sie nastepnym razem, jak sie denerwujesz i stresujesz idz do gin w 4 dc i popros o badania hormonow, drugie sie robi 21-22 dc. i wtedy wszystko jasne czy moga wystapic problemy z zagniezdzeniem czy nie ;-) a poki co glowa do gory i nowy cykl to nowa szansa. :-)

Dziewczyny zostalo mi ponad opakowanie dupka z poprzedniego razu myslicie ze powinnam profilaktycznie brac??nie mam swojego lekarza z ktorym moglabym sie skonsultowac:-(jak cos to i tak bym szla dopiero po niedzieli...RATUNKU!

Dziewczyny ja się zupełnie nie przejmuję,że nie udało się w pierwszym cyklu po stracie. Wiem,że nie uda się od razu. Zaczynam się po prostu bać,że coś może być ze mną nie tak. Może panikuję po tym ostatnim. W sobotę rano idę do ginekologa, więc zapytam Myszko o te badania, chcę sprawdzić wszystko, czy jest ok. Dziękuję za informacje o co mam zapytać.

czeeeeeeeeeeeeeść :-)

Elka no niech Cię wyściskam :*:*:*:*:*:*:*:*:* czwartki są fajne ;-) co do dupka.. to się nie wypowiem.. może zadzwoń do gina, co??? (a ten biały śluz to ile czasu masz????? i cały czas??????)

Magda
nie wiem co powiedzieć - ściskam wirtualnie, zaciskam kciuki za badania i za przyszłość &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k no wlasnie nie bardzo mam gdzie zadzwonic ten co do niego chodzilam jest na urlopie a ten co bylam u niego ostatnio przyjmuje tylko w poniedzialki...cos pomysle

Sluz mam od ok 23dc no i raczej caly czas raz mniej raz wiecej...a dlaczego pytasz???

Ostatnia edycja:
Elka ja tez wlasnie mam dupka i tez chcialam juz brac, ale skoro nie ma bolu brzucha, plamien to po co? Moim zdaniem jesli nie ma takiej potrzeby , jesli wszystko jest ok to nie ma po co brac, zreszta trzeba sie i tak najpierw skonsulto wac z lekazem ile tego brac. Trzymam kciuki, aby nie bylo takiej potrzeby!!;-)

Nanu fajna ta stronka promobaby- na pewno się przyda :) dzisiaj mają być w biedronce kocyki dla niemowląt za 14,99 i okrycia kąpielowe z myjką i ręczniczkiem za 19,99. Zaraz się umyję to polecę zobaczyć czy warto kupić.

Elka gratulacje i spokojnej ciąży życzę &&&&&&& co do dupka to się nie wypowiem. Tutaj dziewczyny na początku też polecały mi brać. W pierwszej ciąży niby brałam na początku a teraz nie.Najlepiej jakbyś skonsultowała się ze swoim lekarzem, znając dokładnie historię Twojej straty będzie wiedział co robić.

Magda przytulam mocno, trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&

U nas dzisiaj zapowiada się piękny dzień. Popiorę sobie pościel to mi przynajmniej wyschnie.
Życzę miłego dnia kochane :*

reklama
Elka mordo moja kochana, ogromne gratulacje!!!!!! Chyba mialas nosa, co????:evil: Bo ja tak czulam, ze ty czulas hehehehehe. Kochana dbaj o siebie, nie przemeczaj sie i wstrzymaj moze z lekami. Jesli nie masz zadnych dolegliwosci to do poniedzialku tez nic sie nie stanie (gdybys ewentualnie zaczela plamic to wez, ale na pewno tak nie bedzie!!!), a potem idz lub zadzwon do ginka:tak:

Madzia bardzo mi przykro:-(ale nastepny cykl nowe nadzieje! Nie mysl, ze moglo byc cos zlego, czasem tak sie zdarza, zwlaszcza, ze bylas przeziebiona! Zbadaj sobie progesteron w 22dc jesli masz taka potrzebe i przede wszystkim o jakiekolwiek leki zapytaj ginka (biora dupka, acard, luteine, itp, wiec jest tego troche, ale to lekarz musi ustalic:tak:, bo duphaston bierze sie w II fazie cyklu)

Nanu ale mialas fuksa z tymi ciuchami!!!! Ze tez mnie nikt nic nie daje za darmo....co za zycie!!:baffled::-D

Do góry