reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witam!
Ja dzisiaj z rana zaliczyłam ortopedę (dalej walczę z moją nogą). Jak się dowiedział o ciąży to się śmiał że związałam mu ręce i teraz będzie się musiał ze mną męczyć nie wiedząc co robić.
Zapominajka - ja w mojej pierwszej ciąży farbowałam włosy na wściekły blond i jak mi ktoś mówił że raczej nie powinnam to twierdziłam że to zabobony. Dzidziuś urodził się cały i zdrowy. Za to teraz mam mega odrosty i boję się je ruszać. Chyba z wiekiem człowiek ma więcej wątpliwości.
Magda - mi Twój wykres bardzo się podoba. Granic bym nie ruszała i na pewno jeszcze nie traciła nadziei.
Szyjki nigdy nie badałam jakoś bałam się tam kombinować, żeby nie przekombinować.

W kwietniu miałam skręconą, naderwane wiązadła i pękniętą poduszkę stawową. Do dzisiaj jeszcze z nią walczę. Nie mogę swobodnie chodzić, nie mówiąc już o założeniu jakiś porządnych butów.

zapominajko a jaki kolorek robisz?

dziewczyny wczoraj też byliśmy na zakupach jakie ubrania dla dzieci są drogie teście nas zabrali bo chcieli Alana obkupić dostaliśmy super kurteczkę,dżinsy,buty,komplet szalik i czapka jeszcze czapkę pilotkę z kożuchem wygląda w niej bosko:tak:kurtka była 90zł a kozaki 110zł itd...trochę teście się wykosztowali.Alan też kawał chłopa ubrania na 116 mu kupuje:-)

reklama
Do góry