reklama
Magda ja mierzyłam tempke, tu masz wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl - wtedy kiedy jest ciaża... tempka powinna iść bardzo do góry... a jak u mnie widać, nie było strasznego skoku, dlatego ja jakoś patrze na to wszystko przez różowe okulary...
Nicola a dlaczego nie chcesz poczekać na dzień @ ??? jeśli już bardzo chcesz to ja poszłabym na bete... tak wcześnie raczej test apteczny nie wykaże ciąży...
Nicola a dlaczego nie chcesz poczekać na dzień @ ??? jeśli już bardzo chcesz to ja poszłabym na bete... tak wcześnie raczej test apteczny nie wykaże ciąży...
Ostatnia edycja:
Karola1305
Zaangażowana w BB
Magda 88: ja tez zaczęłam w tym cyklu pomiary- 8 dc i póki co 36,5 codziennie. Ale ja się z tego cieszę, bo może przez to interpretacja będzie bezproblemowa
Sun: nie miałam jeszcze okazji GRATULACJE bardzo się ucieszyłem kiedy przeczytałam,ze tak zasłużona straczka jak ty odniosła zwycięstwo. Aż się z tego wszystkiego zarejestrowalam co do monitoringu, to nasz racje, trzeba trochę poobserwowac. Na razie błądzę jak we mgle
Sun: nie miałam jeszcze okazji GRATULACJE bardzo się ucieszyłem kiedy przeczytałam,ze tak zasłużona straczka jak ty odniosła zwycięstwo. Aż się z tego wszystkiego zarejestrowalam co do monitoringu, to nasz racje, trzeba trochę poobserwowac. Na razie błądzę jak we mgle
miq
Fanka BB :)
nicola no są teorie, że plemniki mogą nawet tydzień przeżyć, ale fakt przydało by się jeszcze przytulanka później...
Jeżeli nawet owulacja była 6 i by się nie udało to @ powinnaś dostać ok 20 czyli wczoraj, jeżeli go nie było tzn, że owulacja była później i @ też się przesunie(albo już go nie będzie). Jeżeli tak bardzo jesteś ciekawa idź na betę, zwłaszcza, że masz super cenę a badanie jest pewniejsze, testu tak szybko nie ma sensu robić
Jeżeli nawet owulacja była 6 i by się nie udało to @ powinnaś dostać ok 20 czyli wczoraj, jeżeli go nie było tzn, że owulacja była później i @ też się przesunie(albo już go nie będzie). Jeżeli tak bardzo jesteś ciekawa idź na betę, zwłaszcza, że masz super cenę a badanie jest pewniejsze, testu tak szybko nie ma sensu robić
Magda wcześniej nie mierzyłam tempki, bo dwa tygodnie byłam chora i uznałam to za głupie... tym bardziej, że miałam tempkę... Kochaliśmy się z mężem 11 i 14 sierpnia... więc myślę, że 14 była owulka... bo później już się nie kochaliśmy.... tzn. pod koniec cyklu no ale wiadomo, ze wtedy nie było owulki... Dziewczyny mi mówiły, że ich zdaniem owulka była u mnie 24 sierpnia, a to nie możliwe, bo wtedy wogóle nie współżyliśmy... tak więc ja sama nie wiem jak to jest.. ;-)
miq 6 były pecherzyki a skoro piszesz tak mniej wiecej ze okres powinien w takim razie wypasc 20 to wychodzi na to ze 2 opózniona jest 1 dzien , i co teraz robic isc na bete czy czekac do konca miesiaca i jak sie nadal nie pojawi @ to wtedy isc na bete jeny ale metlik ale ta ciekawosc mnie rozwala
reklama
Podziel się: