reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

martuska...ja tez mialam z tym problem...raz mialam @ po 24dniach, raz po 40...ale moj gin kazal wyregulowac II faze...wiec zaczelam brac dupka po owu...i jakos tak zostalo...cykle mialam po ok 30dni i wszystko wrocilo do normy...ale ja mialam niedomoge II fazy i niski progesteron...a ty masz ok?

reklama
Mam ok wlasnie i jak już uda mi się wyczuć owulację to za równo 15 dni jest okres. Ale dlatego zaczęłam też mierzyc tempke, żeby jakies nieprawidłowości wyłapać...

nicola 25, jeśli chodzi o TSH to jest to badanie przesiewowe i przysadka reaguje dużymi zmianami wydzielania TSH nawet na małe zmiany poziomu hormonów tarczycy, dlatego warto zrobić jako pierwsze. Poza tym lekarz rodzinny jak najbardziej powinien wypisać na to skierowanie, tym bardziej jeśli nigdy nigdy nie miałaś oznaczanego tsh-twoje prawo.

Ostatnia edycja:
witam kobietki

sun ależ miło patrzeć na twój suwaczek :-)

milaa kochanie szalejesz z porządkami

aga jak tam twoje nudności? kisiel coś daje radę?

pyscku robaczku kochany :-) jak tam małżowinka łyka witaminki?

widzę że mowa o tsh przy staraniach mój lekarz to pierwsze co kazał robić bo do starań tsh najlepiej w okolicy 2 mieć z wyższym ponoć ciężej zajść i utrzymać tyle mojej wiedzy. mnie z odpowiednimi lekami udało się zajść bardzo szybko ale również szybko mój lekarz znalazł problem, który przy lekach okazał się nie problemem :-) bo cała reszta u mnie to już inna historia niestety

buziaki dla wszystkich

Cześć :)
Jaka tu cisza... :szok:

Neciuszka kochana Ty mi życie uratowałaś tymi zupkami i kisielami! :-D Jakoś w ogóle o kisielach nie pomyślałam, a teraz to mam zapas w szafce :-p Generalnie lepiej mi wchodzą pokarmy płynne / półpłynne niż stałe...

Hej dziewczynki!
Cisza, może wszystkie śpią, taka pogoda paskudna:)
Ja dzisiaj mam motorek w d...:) Domek posprzatany, obiad zrobiony, sernik na zimno zrobiony. A na 19 przychodzą znajomi.
Aga super, że kisiel pomaga. Muszę polecić mojej kolezance, która jest juz w 14 tc ale dalej nie moze sobie poradzic:)
Buziaki:)

reklama
Do góry