reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobietki

aga cieszę się że pomaga :-)

hej fifeczki :-)

nicola tak jak fifka pisała mnie test nie wyszedł beta nie wyszła a tydzień później test 10tka był mega mega blady poszłam do gina i było widać pęcherzyk no i mam moją Gosieńkę :-)

reklama
Nikola a może badanie krwi bHCG? Z testami różnie bywa, mogą wykryć nie muszą.
Pytałaś jak to było u mnie... wiec tak, plemniki męża super, u mnie niby wszystko w porządku, tsh miałam w górnej granicy normy, więc musiałam obniżać euthyroxem. Prolaktyna dwa razy większa od normy wyregulowana została bromergonem. Niby wszystko ok i co? Ciąży jak dotąd brak.
Problem mój lezy jedynie w tym, ze nie wszystkie cykle są owulacyjne. Ale to nic nadzwyczajnego, każdej się może zdarzyć raz na parę cykli. Miałam monitoring przez 3 miesiące, pęcherzyki rosły piękne duże, rzędu 21-24 mm. Pięknie pękały i... żadnego efektu.

Ostatnia edycja:
badanie krwi to tak jak wizyta u lekarza tak mi siew wydaje .... naprawde nie wiem chyba faktycznie przeczekam weekend zrobie test i jak dalej nie bedzie @ to pojde do lekarza co o tym sadzicie?

Niby tak, ale jeżeli by Ci wyszła beta pozytywnie, za dwa dni sobie powtórzysz i bedziesz miała piękny obraz, ze wszystko jest w porządku i zdrowo się rozwija. Ja tam w ciąży nie byłam jeszcze, ale z tego co dziewczyny tutaj przeżywały i pisały wnioskuję, ze na tak wczesnym etapie ciąży lekarz wiele nie powie, jedynie, że widzi pęcherzyk.

reklama
Do góry