reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobietki

aga cieszę się że pomaga :-)

hej fifeczki :-)

nicola tak jak fifka pisała mnie test nie wyszedł beta nie wyszła a tydzień później test 10tka był mega mega blady poszłam do gina i było widać pęcherzyk no i mam moją Gosieńkę :-)

reklama
Nikola a może badanie krwi bHCG? Z testami różnie bywa, mogą wykryć nie muszą.
Pytałaś jak to było u mnie... wiec tak, plemniki męża super, u mnie niby wszystko w porządku, tsh miałam w górnej granicy normy, więc musiałam obniżać euthyroxem. Prolaktyna dwa razy większa od normy wyregulowana została bromergonem. Niby wszystko ok i co? Ciąży jak dotąd brak.
Problem mój lezy jedynie w tym, ze nie wszystkie cykle są owulacyjne. Ale to nic nadzwyczajnego, każdej się może zdarzyć raz na parę cykli. Miałam monitoring przez 3 miesiące, pęcherzyki rosły piękne duże, rzędu 21-24 mm. Pięknie pękały i... żadnego efektu.

Ostatnia edycja:
badanie krwi to tak jak wizyta u lekarza tak mi siew wydaje .... naprawde nie wiem chyba faktycznie przeczekam weekend zrobie test i jak dalej nie bedzie @ to pojde do lekarza co o tym sadzicie?

Niby tak, ale jeżeli by Ci wyszła beta pozytywnie, za dwa dni sobie powtórzysz i bedziesz miała piękny obraz, ze wszystko jest w porządku i zdrowo się rozwija. Ja tam w ciąży nie byłam jeszcze, ale z tego co dziewczyny tutaj przeżywały i pisały wnioskuję, ze na tak wczesnym etapie ciąży lekarz wiele nie powie, jedynie, że widzi pęcherzyk.

reklama
Do góry