reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Hej laski dzieki za kciuki
wyniki w pt ale odbiore w srode bo mam 40km do labo
juz zaczynam lamic pewnie jutro mnie zaleje
wyniki w pt ale odbiore w srode bo mam 40km do labo
juz zaczynam lamic pewnie jutro mnie zaleje
martuska507
Fanka BB :)
Kwiatuszek trzymamy kciuki za wyniki M.!
hej kobitki mimo tak brzydkiej pogody miłego dnia zycze wszystkim
musze sie was cos poradzic . dzis jest juz 7 dzien jak nie mam @ i nie wiem co robic, bo lekarka mówila ze jak dostane @ to mam sie zapisac do niej na 10,11,12 dziec cyklu ,a @ nie ma .Jak wiecie robilam test, ale to był test z allegro co kupowałam testy owulacyjne to do nich dawali 3 testy ciazowe, doradzcie czy kupic normalny test w aptece , czy zaczekac do poniedzialku i wtedy kupic , czy poprostu zapisac sie teraz do lekarza niech zobaczy co tam sie dzieje....?
musze sie was cos poradzic . dzis jest juz 7 dzien jak nie mam @ i nie wiem co robic, bo lekarka mówila ze jak dostane @ to mam sie zapisac do niej na 10,11,12 dziec cyklu ,a @ nie ma .Jak wiecie robilam test, ale to był test z allegro co kupowałam testy owulacyjne to do nich dawali 3 testy ciazowe, doradzcie czy kupic normalny test w aptece , czy zaczekac do poniedzialku i wtedy kupic , czy poprostu zapisac sie teraz do lekarza niech zobaczy co tam sie dzieje....?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nicola mi ten z allegro pokazał ciążę... ale w mojej pierwszej ciąży testy nic nie pokazywały... dopiero na USG zobaczyłam pęcherzyk ciążowy. Ja bym zapisała się do gina ale wcześniej zrobiłabym inny apteczny test ciążowy. Nic nie szkodzi sprawdzić.
Aga cieszę się ze Kisiel ci pomaga na mdłości mnie na słodkie jeszcze bardziej mdliło więc nie miałam zbytnio ratunku...
Kwiatuszku w takim razie trzymam kciuki za wyniki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sun ależ mi buzia się śmieje na widok twojego suwaczka! :-)
Milia haha to i u mnie możesz ogarnąć bo ja mam takiego lenia ze hej!
Ja ten cykl zaczynam z Dupkiem. Zostało mi go jeszcze troszkę po ciąży! Aj jeden cykl podziałam na własną ręke bo w następnym idę do gina :-)
Aga cieszę się ze Kisiel ci pomaga na mdłości mnie na słodkie jeszcze bardziej mdliło więc nie miałam zbytnio ratunku...
Kwiatuszku w takim razie trzymam kciuki za wyniki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sun ależ mi buzia się śmieje na widok twojego suwaczka! :-)
Milia haha to i u mnie możesz ogarnąć bo ja mam takiego lenia ze hej!
Ja ten cykl zaczynam z Dupkiem. Zostało mi go jeszcze troszkę po ciąży! Aj jeden cykl podziałam na własną ręke bo w następnym idę do gina :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nicola mi w pierwszej ciąży w ogóle testy nie pokazywały wyniku pozytywnego nawet 2 tygodnie po terminie... w prawdzie nie wiem czy z ciążą było wszytko w porządku bo miesiąc później poroniłam...
Neciuszka zaś robiła w terminie @ Bete z krwi i nic jej nie wyszło... @ dalej nie przychodziła i u gina dowiedziała się ze jest jednak w ciąży! Tak więc nigdy nic nie wiadomo! Czasem owulacja się przesuwa o pare dni i tak wychodzi. Moze też tak być ze to nie ciąża a jkiś zmiany hormonalne, stres, zmęczenie itp sprawiają ze @ nadal nie ma... Dlatego warto siknąć na test i udać się do gina.
Neciuszka zaś robiła w terminie @ Bete z krwi i nic jej nie wyszło... @ dalej nie przychodziła i u gina dowiedziała się ze jest jednak w ciąży! Tak więc nigdy nic nie wiadomo! Czasem owulacja się przesuwa o pare dni i tak wychodzi. Moze też tak być ze to nie ciąża a jkiś zmiany hormonalne, stres, zmęczenie itp sprawiają ze @ nadal nie ma... Dlatego warto siknąć na test i udać się do gina.
reklama
Podziel się: