reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jak to wytrzymywalas mozesz mi ty tez opowiedziec jak to bylo z toba jaki mialas problem i jak sie dowiedziałas ze jestes w ciazyi jak wygladala twoja reakcja?

Ostatnia edycja:
Aga tak kisiel pomaga ;-) wiem po sobie ;-) ale tu ciszaaa

zoneczko powiedz mi co wyszlo z tego mojego trzyma nia kciukasow ??

hej kobitki :) mimo tak brzydkiej pogody miłego dnia zycze wszystkim:)
musze sie was cos poradzic . dzis jest juz 7 dzien jak nie mam @ i nie wiem co robic, bo lekarka mówila ze jak dostane @ to mam sie zapisac do niej na 10,11,12 dziec cyklu ,a @ nie ma .Jak wiecie robilam test, ale to był test z allegro co kupowałam testy owulacyjne to do nich dawali 3 testy ciazowe, doradzcie czy kupic normalny test w aptece , czy zaczekac do poniedzialku i wtedy kupic , czy poprostu zapisac sie teraz do lekarza niech zobaczy co tam sie dzieje....?

Nicola mi ten z allegro pokazał ciążę... ale w mojej pierwszej ciąży testy nic nie pokazywały... dopiero na USG zobaczyłam pęcherzyk ciążowy. Ja bym zapisała się do gina ale wcześniej zrobiłabym inny apteczny test ciążowy. Nic nie szkodzi sprawdzić.

Aga
cieszę się ze Kisiel ci pomaga na mdłości :tak: mnie na słodkie jeszcze bardziej mdliło więc nie miałam zbytnio ratunku...

Kwiatuszku
w takim razie trzymam kciuki za wyniki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sun
ależ mi buzia się śmieje na widok twojego suwaczka! :-)

Milia haha to i u mnie możesz ogarnąć bo ja mam takiego lenia ze hej! :-D

Ja ten cykl zaczynam z Dupkiem. Zostało mi go jeszcze troszkę po ciąży! :tak: Aj jeden cykl podziałam na własną ręke bo w następnym idę do gina :-)

fifks myslisz ze to mozliwe ze ten pokazal mi negatyw. a apteczny moze co innego pokazac ? to juz 7 dzien wiec raczej by juz pokazało nie sadzisz?

Nicola mi w pierwszej ciąży w ogóle testy nie pokazywały wyniku pozytywnego nawet 2 tygodnie po terminie... w prawdzie nie wiem czy z ciążą było wszytko w porządku bo miesiąc później poroniłam...
Neciuszka zaś robiła w terminie @ Bete z krwi i nic jej nie wyszło... @ dalej nie przychodziła i u gina dowiedziała się ze jest jednak w ciąży! Tak więc nigdy nic nie wiadomo! Czasem owulacja się przesuwa o pare dni i tak wychodzi. Moze też tak być ze to nie ciąża a jkiś zmiany hormonalne, stres, zmęczenie itp sprawiają ze @ nadal nie ma... Dlatego warto siknąć na test i udać się do gina.

reklama
nic to zaczekam do poniedzałku i zrobie test a potem zobacze, ale boje sie ze sie okaze ze znowu sie nie udalo , ostatnio wypryszczylo mnie troszke na twarzy nie wiem juz sama zglupialam

Ostatnia edycja:
Do góry