no więc tak :
po pierwsze Mag wszystkiego naj dla Ciebie i małża z okazji rocznicy :*:*:*
Atanku pilnuj małej żeby tych mostków za często nie robiła... co do przychodni to może zmień ?? troche ich podejście jest niepoważne, teraz nie chodzisz jeszcze do pracy to różnicy nie robi czy przejdziesz się na "marne" (spacer zawsze dobry ) ale później jak nie będziesz miała tyle czasu zapewne będzie Ci to nie na rękę a tak przynajmniej miała byś czas na poznanie nowego lekarza...
Co do spotkania to protestuje
jaka warszawa!
łódź jest w centrum
Natkusia to teraz czekamy na następnego królewicza
pamiętaj żeby komuś z forum dać znać jak się zacznie
Pyscek 3maj się kochana:* i dużo leż to pomaga :* i nie zapomnij o dużej czekoladzie która Ci się należy :*:*
Necia myślałam że padnę ze śmiechu jak napisałaś o tym lansowaniu się autem w drodze do kościoła.... hhaha
przypomniał mi się film dokumentalny "czekając na sobotę"
miq a Ty jak się czujesz tak patrze że Ty już prawie w 26 tygodniu :O ale ten czas zapitala!! :O
no a ja dzisiejszego upału nie poczułam
jak jechałam do pracy po 8 to było nawet przyjemnie delikatny wiaterek , no a w pracy klimatyzacja non stop a jak wyszłam o 18 to już nie było bardzo gorąco
udało mi się załatwić , że badania mam za darmo w lux medzie , jak patrzyłam ile bym za to wszystko zapłaciła normalnie to aż strach się bać.... :|
a w ogóle to na cholere ciągniecie ciągle ten temat? rozumiem , ze każda ma swoje zdanie i ma prawo je mieć nie mówię , że nie , ale skoro dziewczyny mam tu na myśli Ael i Fifkę same stwierdziły , że to jest sprawa między nimi to po co psuć atmosfere na całym wątku ?