reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No! W warszawie jest co zwiedzać! Ja byłam kilka razu :-D Może Iwasek zaprosiłaby nas do jakiejś fajnej knajpki? :tak: Ja do Warszawy na pewno bym przyjechała bez problemu! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chcialam powiedziec ze wiecie ze Ael zawsze stawala za wami mmurem pomagala a jak ona potrzebuje wsparcia nikt nie pyta o nia czemu jej niema co jest wiec powiem jedno jakos to forum traci na wartosci bo wczesniej jak bylismy w ciazy kazda miala wiecej czasu i bylo inaczej a teraz jest duzo osob co mniej pisze wystarczy na ilosc stron zawsze tyle do nadrabiania bylo a teraz po prostu kazda ma prawie dzieciaczka a staraczki sa smutne bo nie maja i mniej sie udzielaja czasem niema po prostu o czym pisac .. Ja ZAWSZE BEDE ZA AEL ja Po prostu niewiem co wam zrobila ze tak na nia naskoczylyscie kazda czasem mniej pisze i nie odpisuje kazdej i nikt na nie nie naskakuje... i gdzie tu prawo ?ahh po prostu szkoda gadac...

dobranoc babeczki :-) dajcie sobie na zgodę :-)

ja idę poczytać trochę i odprężyć się :* paa

Magdaleno odezwij się.. ja mam jedynie weekendy wolne :-)

no więc tak :

po pierwsze Mag wszystkiego naj dla Ciebie i małża z okazji rocznicy :*:*:*

Atanku pilnuj małej żeby tych mostków za często nie robiła... co do przychodni to może zmień ?? troche ich podejście jest niepoważne, teraz nie chodzisz jeszcze do pracy to różnicy nie robi czy przejdziesz się na "marne" (spacer zawsze dobry ) ale później jak nie będziesz miała tyle czasu zapewne będzie Ci to nie na rękę a tak przynajmniej miała byś czas na poznanie nowego lekarza...

Co do spotkania to protestuje:p jaka warszawa!:p łódź jest w centrum :D

Natkusia to teraz czekamy na następnego królewicza :) pamiętaj żeby komuś z forum dać znać jak się zacznie :)

Pyscek 3maj się kochana:* i dużo leż to pomaga :* i nie zapomnij o dużej czekoladzie która Ci się należy :*:*

Necia myślałam że padnę ze śmiechu jak napisałaś o tym lansowaniu się autem w drodze do kościoła.... hhaha:p przypomniał mi się film dokumentalny "czekając na sobotę" :D

miq a Ty jak się czujesz tak patrze że Ty już prawie w 26 tygodniu :O ale ten czas zapitala!! :O

no a ja dzisiejszego upału nie poczułam :D jak jechałam do pracy po 8 to było nawet przyjemnie delikatny wiaterek , no a w pracy klimatyzacja non stop a jak wyszłam o 18 to już nie było bardzo gorąco :D
udało mi się załatwić , że badania mam za darmo w lux medzie , jak patrzyłam ile bym za to wszystko zapłaciła normalnie to aż strach się bać.... :|

a w ogóle to na cholere ciągniecie ciągle ten temat? rozumiem , ze każda ma swoje zdanie i ma prawo je mieć nie mówię , że nie , ale skoro dziewczyny mam tu na myśli Ael i Fifkę same stwierdziły , że to jest sprawa między nimi to po co psuć atmosfere na całym wątku ?

Ostatnia edycja:
Atanku ale tu nie chodzi o to, że Ael za mało pisze..... nikt do niej o to nie ma pretensji - absolutnie! Po prostu cofnij się do początku dyskusji i przeczytaj o co głównie chodzi... a wiesz co do pytania się dlaczego tak rzadko się udziela to tak jak LiLly napisała! Większość z nas ma takie chwile, że nie ma czasu albo inne powody, że nie wchodzi na forum np. cały weekend, np. ja i nikt mnie nie pyta jak wrócę dlaczego mnie cały weekend nie było albo że strszanie za mną tęskniły i dobrze, że wróciłam...

Olciu no z rocznicy to dzisiaj nici bo małż na noc do pracy a poza tym taki upał, że nie za bardzo chciało mi się gdziekolwiek wychodzić! Ale odbijemy to sobie na pewno :-)
A Ty uważaj na tą kliamtyzację kochana.... a do kiedy będziesz chodzić do pracy?

Ostatnia edycja:
fifka niechce sie z toba klucic bo zraz focha dasz wiem o co chodzi ttylko jak bys zauwazyla z tym i cwiczeniami z belka czasem jest tak ze odpisuje i w tym czasie ona napisze a twoj post idzie nizej i mozna nie wiedziec ze pisala ze nie moze ze ma zagrozona... a po 2 sa posty twoje tez nie zawsze masz czas odpisac kazdej kazdy sie stara ale nie ma potrzbey kazdej pisac nie ma takiego przymusu jak ktos chce sie tylko pochwalic to sie chwali jak stara si epomoc to pomaga a jak nie chce to nie jak niema czasu to nie ja wiekkszosc czytam al nie odpisuje kazdej bo juz ktos odpisal to poco mam to samo pisac ?? mam wrazenie ze masz jakis skok hormonow bo tak jak najpierw ze niunia moja glowy nie trzyma ze to zle potem ze moze leniuszek probujesz sprostowac a potem piszesz ze lekarz sie dziwil ze konrad taki silny kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie jak sie na mnie obrazisz to sie obrazaj jakos trace sile na te wasze wszystkie klutnie nie potezebne jak cie cos kuje w oczy pisz na pw poco tu ?

i jak bys zauwazyla jako jedyna staralam sie zawsze ci odpisac bo czulas ise olana...

magdalenko wiem ze nie do konca o to chodzi ale chcialabym wiedziec ile dziewczyn to wkurzalo ze ael malo pisze i pomaga ? kazda czyta wiec nie pyta co u nas... ale mysle ze nigdy nie dojdziemy do tego oco chodzi bo co chwile bedzie cos kazdej nie pasowac i robic drugiej przykrosc...wiec powinnismy jak dorosli sie przeprosic i koniec dyskusji

a co do olewania postów omijania pytalam dzis o pomoc w prezencie co kupic na rocznice i urodziny i czy moga byc noze i co nikt tez m nieodpisal i co obrazilam sie nie nie poczulam sie olana po prostu uznalam ze nikt niemial lepszego pomysslu..

Ostatnia edycja:
Łomatkos jak gęsto .

Baaby to juz kolejna sytuacja prania brudów na bb. Wielka szkoda bo klimat pada tu na łep na szyję. Zagladam juz kolejny raz i nawet nie piszę bo w sumie nie mam zamiaru zabierać głosu i się denerwować. Uważam jednak że pewne tematy powinno sie wyjaśniać nie na forum tylko między sobą.

Fifka przejmuje listę wystaranych i zaciązonych:) Ja odchodzę na emeryturę :)

Buziaki dla staraczek!!! cięzaróweczek i mamusiek :)

reklama
Do góry